Bahrain
600 prosent auke i dødsstraffer
Det siste tiåret har talet dødsstraffar i Bahrain auka med over 600 prosent, ifølge ein ny rapport. Auken skaut særleg fart etter starten på den arabiske våren i 2011, med fleire opprør i ei rekke arabiske land. 51 personar har sidan då blitt beordra avretta, 88...
tirsdag 13. juli NRK
Protesterte mot arabiske lands Israel-avtale: – Et svik mot palestinerne
Flere hundre palestinere protesterte på Gazastripen og Vestbredden tirsdag, etter avtalen mellom Israel og to arabiske land. Samtidig meldes det om angrep på begge sider av grensen.
16. september 2020 VG
Trump: Avtale mellom Bahrain og Israel
President Donald Trump har på Twitter lagt ut det som skal være en felles erklæring mellom Israel og Bahrain, hvor de er enige om å etablere fulle diplomatiske relasjoner.
11. september 2020 VG
OL-håpet Blummenfelt signerte omstridt avtale med Bahrain: – Vil bli brukt politisk
Tidligere idrettspresident Karl-Arne Johannessen erkjente sent i går kveld overfor VG at han hadde gjort en feil som medførte at han måtte gå.
13. februar 2020 VG
Norge på stemmefiske hos eneveldige Gulf-monarkier
Norge har vært i Saudi-Arabia, Bahrain og Oman for å bli valgt inn i FNs sikkerhetsråd. Oppsiktsvekkende, mener Amnesty.
9. desember 2019 VG
Norge deltok på hemmelig møte om militært samarbeid i Persiabukta
Den norske regjeringen var representert på et møte i Bahrain 31. juli, da USA og Storbritannia ønsket å samle støtte og militære bidrag til en militær koalisjon for å beskytte skip i Persiabukta.
9. august 2019 VG
Aktivist i Bahrain tapte anke, dømt for Twitter-meldinger
Høyesterett i Bahrain opprettholder dommen på fem års fengsel for menneskerettsaktivisten Nabeel Rajab, som er dømt for kritiske Twitter-meldinger om regimet.
31. desember 2018 VG
Qatar kan bli øy
Ikke bare er de diplomatiske båndene med det arabiske fastlandet brutt for Qatar, etter hvert kan halvøya også bli skilt ut geografisk.
7. april 2018 VG
VERDEN

Full isfront: Naboland kutter alle diplomatiske bånd til Qatar
Seks land bryter alle bånd med Qatar, og flere av dem gir qatarske statsborgere to uker på å komme seg ut. Det foregår en maktkamp mellom Gulfstatene, sier ekspert.
5. juni 2017 VG
Pentagon: – USAs luftkrig i Syria har så vidt startet
Tiger Woods valgte å droppe treningsrundene før en av årets største turneringer for å besøke sin kreftsyke far i California.
23. september 2014 VG
Ni leger dømt til fengsel i Bahrain
Ni leger ble torsdag dømt til fengsel i Bahrain for sin rolle i demokratiprotester i fjor, mens ni ble frikjent.
14. juni 2012 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL