Bahrain
Israel har åpnet ambassade i Bahrain
Israel har offisielt åpnet ambassade i Bahrain, tre år etter at de to landene normaliserte forholdet. Israels utenriksminister Eli Cohen deltok mandag under den offisielle åpningen i Bahrains hovedstad Manama. Med seg hadde han også en delegasjon israelske næringslivsledere. –...
mandag 4. september NRK
Dennis Hauger fikk løpet ødelagt av motortrøbbel
Dennis Hauger (19) fikk trøbbel med motoren og kjøre inn til depotet allerede etter én runde av Formel 2-løpet i Bahrain søndag.
søndag 5. mars VG
Formel 1 får kraftig kritikk: Beskyldes for å ikke ta menneskerettigheter på alvor
Menneskerettighetsorganisasjonen BIRD kritiserer Formel 1-ledelsen for å være dobbeltmoralske.
15. mars 2022 VG
Har vaksinert over halvparten av befolkningen – smitten likevel ute av kontroll
Effektive vaksinasjonsprogrammer med kinesiske vaksiner ga håp om coronafri sommer i Mongolia, Bahrain og Seychellene. Etter nye smittebølger stilles det spørsmål ved effektiviteten til Sinovac- og Sinopharm-vaksinene.
26. juni 2021 VG
Protesterte mot arabiske lands Israel-avtale: – Et svik mot palestinerne
Flere hundre palestinere protesterte på Gazastripen og Vestbredden tirsdag, etter avtalen mellom Israel og to arabiske land. Samtidig meldes det om angrep på begge sider av grensen.
16. september 2020 VG
Trump: Avtale mellom Bahrain og Israel
President Donald Trump har på Twitter lagt ut det som skal være en felles erklæring mellom Israel og Bahrain, hvor de er enige om å etablere fulle diplomatiske relasjoner.
11. september 2020 VG
OL-håpet Blummenfelt signerte omstridt avtale med Bahrain: – Vil bli brukt politisk
Fra og med januar i fjor var det steile fronter mellom OL-håpet Kristian Blummenfelt (25) og Norges Triatlonforbund om en privat sponsoravtale med et lag tilknyttet kongedømmet Bahrain. Nå har saken fått en løsning – uten at forbundet føler de har gått på...
13. februar 2020 VG
Norge på stemmefiske hos eneveldige Gulf-monarkier
Norge har vært i Saudi-Arabia, Bahrain og Oman for å bli valgt inn i FNs sikkerhetsråd. Oppsiktsvekkende, mener Amnesty.
9. desember 2019 VG
VERDEN

Norge deltok på hemmelig møte om militært samarbeid i Persiabukta
Den norske regjeringen var representert på et møte i Bahrain 31. juli, da USA og Storbritannia ønsket å samle støtte og militære bidrag til en militær koalisjon for å beskytte skip i Persiabukta.
9. august 2019 VG
Aktivist i Bahrain tapte anke, dømt for Twitter-meldinger
Høyesterett i Bahrain opprettholder dommen på fem års fengsel for menneskerettsaktivisten Nabeel Rajab, som er dømt for kritiske Twitter-meldinger om regimet.
31. desember 2018 VG
Qatar kan bli øy
Ikke bare er de diplomatiske båndene med det arabiske fastlandet brutt for Qatar, etter hvert kan halvøya også bli skilt ut geografisk.
7. april 2018 VG
Full isfront: Naboland kutter alle diplomatiske bånd til Qatar
Seks land bryter alle bånd med Qatar, og flere av dem gir qatarske statsborgere to uker på å komme seg ut. Det foregår en maktkamp mellom Gulfstatene, sier ekspert.
5. juni 2017 VG
Pentagon: – USAs luftkrig i Syria har så vidt startet
USA har sammen med arabiske allierte tatt kampen mot ekstremistene i IS til Syria. President Barack Obama har ingen tidsplan for sin inngripen i Syrias borgerkrig.
23. september 2014 VG
Ni leger dømt til fengsel i Bahrain
Ni leger ble torsdag dømt til fengsel i Bahrain for sin rolle i demokratiprotester i fjor, mens ni ble frikjent.
14. juni 2012 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

VERDEN

ASIA

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL