Audi
Kort oppsummert: Denne kan være livsfarlig for lappen!
Audi RS Q8 er ingeniørkunst på høyt nivå. Les testen:
mandag 7. juni ABC Nyheter
Kort oppsummert: Denne kan være livsfarlig for lappen!
Dette er et villdyr av en SUV. Med 600 hk og 800 Nm er den fullstendig overdimensjonert for norske veier, men du verden for en kjøreopplevelse du får likevel.
mandag 7. juni TV 2
Senterpartiet vil stramme inn: Mange elbiler kan bli dyrere
Det har allerede vært klart at Arbeiderpartiet og SV ønsker å innføre moms på de dyreste elbilene, da modeller som koster over 600.000 kroner. Nå er det klart at også Senterpartiet ønsker å gjøre det samme. Det ble bestemt under helgens...
mandag 7. juni TV 2
– Egentlig helt sprøtt at vi kan holde på sånn i Norge
Her er det dragrace på flystripa! To ekstreme cabrioleter måler krefter: Audi R8 GT Spyder møter Jaguar F-Type SVR til dragrace-duell på Gardermoen Raceway. Se video:
onsdag 2. juni TV 2
Enorm respons – nå er denne allerede i Norge
Responsen etter at bilen ble vist og vi åpnet for salg har vært helt enorm. Vi forventet god respons på bilen, da Q4 e-tron leverer på det som er viktig for norske bilkjøpere, men det er tydelig at Q4 e-tron og Q4 e-tron Sportback virkelig har truffet de norske kundene.
mandag 31. mai TV 2
– Hver gang jeg skulle selge, gikk noe i stykker – måtte ha den i 10 år
De med eldst bil er minst fornøyde med sin A8. det viser en gjennom gang av hva eierne mener om disse bilene. Men mange r også fornøyde. Da særlig med ytelser, plass og komfort.
søndag 30. mai TV 2
Dette var en skikkelig drømmebil – sjekk prisene nå
Audi A6 fra 2005 - 2007 var en skikkelig drømmebil for mange familier da den var ny. For mange ble den dessverre i overkant dyr. Nå er den etterspurt blant yngre kjøpere som har lyst på en tøff førstegangs-bil. Du får den fra rundt 20.000 kroner, sier Broom-Benny.
lørdag 29. mai TV 2
Her møtes kompisene til duell – på flystripa!
På Gardermoen Raceway er det blant annet mulig å teste ut bilen sin på en flystripe på rundt 900 meter. Her kan du virkelig kjenne på hvilke krefter som bor i bilen din. To kompiser med to helt spesielle biler, møtes til dragrace-duell. Her går det unna - med rundt 200...
tirsdag 25. mai TV 2
MOTOR

Håvard har vært bilselger i 27 år: – Aldri opplevd lignende
Håvard Grønberg (60) jobber på Albjerk Bil i Drammen. Her selger han Audi - så det gnistrer! For ikke så lenge siden bikket han 5.000 solgte biler totalt i karrieren. De siste årene har mye vært elektrisk. Sånn vil det nok fortsette. Ikke før har det aller...
søndag 23. mai TV 2
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

MOTOR

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL