Åsnes
Sendte SMS til kameratene: «Dere er påmeldt til StafettBirken 2018»
ÅSNES: For et år siden sendte Torgeir Embretsen SMS til kameratene: «Dere er påmeldt til StafettBirken 2018». Det fikk dem ut på ski, og de er klare for å melde seg på til ny stafett i 2019.
tirsdag 07:50 Glåmdalen
Sliter med folketallet – men nå renner millionene inn
Ekstra bra skatteinngang i fjor gjør at Åsnes trolig havner på et overskudd på åtte millioner kroner. Samtidig har man bygget opp til rundt 30 millioner på fond.
mandag 20:43 $ Glåmdalen
Storinnrykk og Friske fjes da salongen åpnet dørene
Kaffegata og Flisa som handelssenter trenger påfyll og færrest mulig tomme lokaler. Nå har de fått en ny virksomhet i form av friske og nye fjes i bedriften med samme navn. Åpningen fredag skjedde med storinnrykk av kunder. – Vi har tro på dette, sier daglig leder Elisabeth...
mandag 19:25 $ Glåmdalen
Nå har Sissel, Elisabeth og Maren Miriam åpnet ny avdeling med Friske fjes
Kaffegata og Flisa som handelssenter trenger påfyll og færrest mulig tomme lokaler. Nå har de fått en ny virksomhet i form av friske og nye fjes i bedriften med samme navn. Åpningen fredag skjedde med storinnrykk av kunder. – Vi har tro på dette, sier daglig leder Elisabeth...
mandag 10:23 $ Østlendingen
Millionoverskudd for Åsnes kommune
Ekstra bra skatteinngang i fjor gjør at Åsnes trolig havner på et overskudd på åtte millioner kroner. Samtidig har man bygget opp til rundt 30 millioner på fond.
søndag 19:06 $ Østlendingen
Etter 35 års øving i kjelleren er Arne, Brede Willy og Ole Andreas klar for scenen
De trives egentlig best i kjelleren på Lauta på Flisa vestside. Der koser de seg med å spille countryrock og skravle. Men nå har de tre godt voksne karene lyst på noen spilleoppdrag.
fredag 12:05 Østlendingen
Mange familier sliter - nå kan de få hjelp på drop in
ÅSNES: Tirsdager er helsestasjonen i Åsnes gjort om til familiestasjon. Mange foreldre sliter, og det er barna det går ut over. Nå tilbys hjelp på drop in. Åsnesmodellen skal senke terskelen for å få hjelp i familien.
fredag 10:03 $ Glåmdalen
Gustav (2) kan juble – det blir fortsatt leker å få på Flisa
Lekebutikken Ringo på Flisa Stormarked legges ned om et par uker. Men Gustav på 2,5 år og andre barn kan fortsatt få leker fra samme lokaler.
fredag 09:57 $ Østlendingen
HEDMARK

Anne Lise gjør småstein, glass og rekved til bilder
En litt annerledes og spennende utstilling kan nå ses i biblioteket på Flisa. Anne Lise Østmoe i Hof har plukket småstein flere steder i verden, glasskår ved et glassblåseri i Lofoten og rekved fra samme område. Det er blitt til flotte bilder i glass og ramme.
torsdag 18:53 $ Østlendingen
Brann i enebolig
Det brenner i enebolig i Salsbergsvegen ved Arneberg i Åsnes, melder politiet i Innlandet via Twitter.Det er ingen i huset, skriver politiet.Nødetatene er nå på…
torsdag 17:50 Glåmdalen
Frykter dyrere strøm og tapte arbeidsplasser
– Denne uka skal vi behandle om Norge skal slutte seg til EUss energibytå ACER. Blir det et ja til det, frykter jeg at det vil bety større strømregninger for så vel den enkelte husstand som for industrien.
torsdag 13:47 $ Østlendingen
Ungene leker ikke som før – derfor må lekebutikken legge ned
Etter 26 år stenger lekebutikken Ringo i Flisa Stormarked dørene. For de elektroniske lekene har tatt over markedet. Tradisjonell lekebutikk har ikke vært lønnsomt de fire–fem siste årene.
torsdag 12:39 $ Glåmdalen
Ungene leker ikke som før – derfor må lekebutikken legge ned
Etter 26 år stenger lekebutikken Ringo i Flisa Stormarked dørene. For de elektroniske lekene har tatt over markedet. Tradisjonell lekebutikk har ikke vært lønnsomt de fire–fem siste årene.
torsdag 12:07 $ Østlendingen
Tar krafttak og vil bli best i Hedmark og Oppland
– Mange av oss har familier rammet av kreft. Vi ønsker å ta et skikkelig krafttak og bli den russen i Hedmark og Oppland som samler inn største russebidraget til arbeidet mot senskader.
onsdag 14. mars Østlendingen
Johnny forsyner hele landet med bimateriell fra Finnskogen
Han har drevet honningproduksjon på Finnskogen siden 1995. Fra 2011 har han også forsynt hele landet med bimateriell. Nå har han etablert en avdeling i Trøndelag og trår til for fullt.
onsdag 14. mars $ Østlendingen
Her er den nye NAV-sjefen i Åsnes
Den nye NAV-sjefen i Åsnes heter Knut Erik Skaret og bor i Elverum.
tirsdag 13. mars $ Østlendingen
Dette er den nye NAV-sjefen
ÅSNES: Den nye NAV-sjefen i Åsnes heter Knut Erik Skaret og bor i Elverum.
tirsdag 13. mars $ Glåmdalen
Polakk (45) stanset med 2.749 liter alkohol i bilen
Mandag i forrige uke gjennomførte Tolletaten en rutinekontroll langs Trysilvegen i Hernes. Falske skilter Like over klokken 13.00 ble tollerne oppmerksomme på en…
tirsdag 13. mars $ Glåmdalen
Flommen kommer: Hvit hevn
Det snør og det snør. Noen steder nærmer det seg tre meter. Resten av mars og halve april kan det komme enda mer. Fantastisk skiføre…
tirsdag 13. mars $ Glåmdalen
Politikere oppgitt over usanne påstander på kirkerestaurering i Åsnes: – Har aldri lovet 18 millioner
De har aldri gått for fullrestaurering av Åsnes kirke eller at det skal brukes 18 millioner. Kristian B. Pedersen og Rune Sørlie er oppgitt over påstandene.
tirsdag 13. mars $ Østlendingen
Solør-lekene med innsats og glede
De første Solørlekene for funksjonshemmede er gjennomført. Det ble langrenn, aking, natursti og hesteskyss med innsats og glede i Idrettsparken på Kjellmyra. Det bør bli en årlig begivenhet.
mandag 12. mars Østlendingen
Svenske forsøkte å storsmugle over grensa - dømt til fengsel
En svensk statsborger i 30-årene er i Sør-Østerdal tingrett dømt til 30 dagers fengsel etter å ha forsøkt å smugle 142 liter sprit, 759 liter…
mandag 12. mars Glåmdalen
Med tjukke ordrebøker gjør trebedriften suksess i det stille
At tre AS ble etablert i Våler i 2000. Bedriften lager og leverer kompakte laminatdører. Og de gjør det så bra at omsetningen vokser år etter år. 10 ansatte produserer mellom 4500 – og 5000 dører i året.
mandag 12. mars $ Østlendingen
Kommunalsjefen om angsten: – Jeg bestemte meg for at den ikke skulle bli en grå, stygg del av livet mitt
– Jeg bestemte meg for at de 20 åra med angst ikke skulle bli en grå, stygg del av livet mitt, sier Magne Berg.
søndag 11. mars $ Glåmdalen
Kjempet for livet mot hunden – men tapte kampen
Den vesle rådyrbukken kjempet for livet mot hunden. Men tapte.
søndag 11. mars $ Østlendingen
Ble tildelt UKMs fylkesmønstring 2019: – Det er skikkelig kjempekult!
ÅSNES: Maren Stenbakken (17) slet med å holde tårene tilbake da kunngjøringen om at Åsnes skal være vertskap for UKMs fylkesmønstring neste år kom på halen av et vellykket arrangement lørdag kveld.
lørdag 10. mars $ Glåmdalen
Festkveld med unge i Åsnes – som får fylkesmønstringen i 2019
UKM lå mer eller mindre med brukket rygg i Åsnes for noen år siden. Nå har UKM de to siste årene stått opp igjen som en Fugl Fønix. Festkvelden ungdommen skapte med utstilling og sceneopptredener lørdag kveld var en herlig stund for over 200 publikummere i alle aldre.
lørdag 10. mars $ Østlendingen
Kø, ellevill jubel og litt sorg da ny sportspub inviterte til fotballfest
ÅSNES: Allerede når dørene åpent klokka 12 var det kø. I Dogãn's sportsbar på Flisa var det trøkk og stemning når storhetene Manchester United og Liverpool møtte hverandre lørdag ettermiddag.
lørdag 10. mars $ Glåmdalen
Fotball-lidenskap i storoppgjøret
lørdag 10. mars Glåmdalen
Fotballfeber i sportsbaren
Video: Lars Fogelstrand
lørdag 10. mars Glåmdalen
Frp-topp mener stadig innblanding hindrer næringsutviklingen i Åsnes
– Det Åsnes først trenger nå, er at arealplanen blir vedtatt uten føringer og utviklingshemmende innblanding fra Fylkesmannen, sier leder i næring- og miljøutvalget i Åsnes, John Holen (Frp).
fredag 9. mars $ Østlendingen
Nå er det klart hvor Trestokkfestivalen flytter
Nå er valget tatt, og det er ikke overraskende Haslemoen i Våler som blir arrangementssted for Trestokkfestivalen første helga i august. Haslemoen skal også huse festivalen i årene som kommer.
fredag 9. mars $ Glåmdalen
Nå bygges 60 nye leiligheter på Flisa – og de selges til Elverum-priser
I løpet av noen måneder vil rundt 60 nye leiligheter være bygd og trolig solgt på Flisa. For det er veldig stor interesse i markedet. Det er stor kjøpsvilje, og det dreier seg om Elverum-priser.
torsdag 8. mars $ Østlendingen
HEDMARK

Viseverksted med Matilda, grafitti og Zelda-kostymer i UKM
ÅSNES: Matilda Gressberg, cosplayer Maria Riis, Heia Graffiti og filmskaperne Tyge Møller Christiansen og Simen Skari skal dele sin kunstform med unge i Åsnes. UKM blir et digert kulturverksted til helga.
onsdag 7. mars Glåmdalen
Streaplers-legendene kommer tilbake
ÅSNES: Husker du gamle Streaplers, som fikk dansegulvet til å koke for lenge siden? Tre av legendene spiller fortsatt i Mule Skinner Band, og 6. april er de tilbake på Flisa.
onsdag 7. mars Glåmdalen
90 år gammel er Magnus fortsatt lett på dansefoten
Rundt åtte timer i uka svinger Magnus Kalfoss på Kjellmyra seg på dansegulvet. Onsdag fyller han 90 og er sprek i både hode og kropp. At han ikke lenger har førerkort, ikke fått TT-kort, og at det ikke går noen buss forbi stoppestedet 100 meter unna huset, har han lagt bak...
onsdag 7. mars Østlendingen
Endelig fikk Petter trommer – og alle blir som smågutter igjen
– Det er viktig at ungene får lov til å prøve seg på det de helst vil. Trommer var Petters store drøm, så jeg kjøpte et sett ttil ham.
onsdag 7. mars Østlendingen
Skjoldmøy-spelet får nytt liv med Hoffer'n som Harald Hårfagre
Etter noen års pause blir det nå liv i Skjoldmøy-spelet i Åsnes igjen. Den kjente skuespilleren Stig Henrik Hoff skal bekle rollen som Harald Hårfagre.
tirsdag 6. mars $ Østlendingen
Var for strenge med EU-kontroll – fikk tre måneders karantene
– Det stemmer at vi våren 2017 fikk en tre måneder lang karantene i forhold til å utføre EU-kontroll. Men det var ikke for at vi var for slepphendte. Tvert imot fordi det ble vurdert at vi hadde vært for strenge.
tirsdag 6. mars $ Glåmdalen
Var for strenge med EU-kontroll – fikk tre måneders karantene
– Det stemmer at vi våren 2017 fikk en tre måneder lang karantene i forhold til å utføre EU-kontroll. Men det var ikke for at vi var for slepphendte. Tvert imot fordi det ble vurdert at vi hadde vært for strenge.
tirsdag 6. mars $ Østlendingen
Solungene setter norgesrekord i å si ja til fiber
Telenor-fiber kommer nå til stadig flere i Solør. Utbyggingen til 1.700 abonnenter i Åsnes og Våler er alt i gang. Det er et kommersielt prosjekt. Snart starter utbygging videre til nye 1.100 husstander i Åsnes og Grue.
tirsdag 6. mars $ Østlendingen
Møya blir røff og tøff
ÅSNES: Det satses på profesjonelle skuespillere i årets versjon av Skjoldmøya, med Linn Hege Sagen i en røffere rolle. Harald Hårfagre spilles av velkjente Stig Henrik Hoff.Vikinghistorien. Det legges ressurser i å løfte fram vikinghistorien.
tirsdag 6. mars $ Glåmdalen
Kirke til 18 millioner ferdig julaften 2019 – lokal bedrift får hovedansvaret
Slik skal Åsnes kirke stå ferdig julaften 2019. Etter mange måneders stillstand får Solør Hus anbudet og kan starte opp arbeidet.
tirsdag 6. mars $ Østlendingen
Kirke til 18 millioner ferdig julaften 2019 – lokal bedrift får hovedansvaret
ÅSNES: Slik skal Åsnes kirke stå ferdig julaften 2019. Etter mange måneders stillstand får Solør Hus anbudet og kan starte opp arbeidet.
tirsdag 6. mars $ Glåmdalen
Kapret brudgommen og gikk NattVasan med ham
ÅSNES: Ni mil på ski gjennom nattemørke og kulde ble starten på Even Antonsens utdrikningslag. Kompisgjengen med sterk representasjon fra Solør gjennomførte NattVasan i fin stil.
mandag 5. mars Glåmdalen
Bedriften i Åsnes markerte kraftig oppussing – og går så det suser
Atico i Åsnes har vært og vil være i en omfattende oppussingsperiode i lang tid framover. Onsdag markerte man første del av det hele ved å åpne en kantine i superklassen.
mandag 5. mars $ Glåmdalen
Bedriften i Åsnes markerte kraftig oppussing – og går så det suser
Atico i Åsnes har vært og vil være i en omfattende oppussingsperiode i lang tid framover. Onsdag markerte man første del av det hele ved å åpne en kantine i superklassen.
søndag 4. mars $ Østlendingen
– Teknisk etat har motarbeidet meg fra første dag
ÅSNES: Lars Håkon Blostrupmoen sier at han ikke kan stole på ordførerens muntlige løfter. – Vi greier ikke å få til et konstruktivt samarbeid med kommunen. Pengene er tapt, men jeg flytter festivalen for å berge arbeidsplassene, sier han.
søndag 4. mars $ Østlendingen
Solør knuste Glåmdal - og slo Ringerike i toppkamp
(Solør BK – Glåmdal BK 11-1, Solør BK - Ringerike BK 8-4)). Unggutta førte an da Solør BK kjørte over naboen Glåmdal BK i eliteserieoppgjøret søndag formiddag. Denne gangen var det Jørgen Mathiesen var best. Solør BK topper nå...
søndag 4. mars Østlendingen
– Dette er en drittsak. Det må ligge mer bak flyttingen av Trestokkfestivalen
Kommunen ble syndebukk og grunneier sittende med 90.000 kroner i bot da Skogen Joy bestemte seg for å flytte. I snart to år har kommunen krevd reguleringsplan. – Dette er en drittsak. Vi har strekt strikken langt, sier teknisk sjef.
søndag 4. mars $ Østlendingen
Trestokkfestivalen engasjerer folk: – Vær så snille, løs saken!
– Jeg har ikke lyst til å velge side i denne saken. Det er uvesentlig i den store sammenhengen hvem som er syndebukken. Det utgjør uansett ikke noen verdens forskjell for det faktum at det er noe så innst inn i granskauen jævlig synd hvis vi mister Trestokkfestivalen.
søndag 4. mars $ Østlendingen
Avskoget og planerte – kom med nye, ambisiøse planer
ÅSNES: Da forslag til reguleringsplan kom i februar, var den så ufullstendig med planer om hotell, hall og skole at kommunen ba om en ny – med konsekvensutredning slik fylkesmannen krever.
søndag 4. mars $ Glåmdalen
100-åringen blir bare sprekere og sprekere – og fikk miljøpris
Den 28. februar 1918 ble Kjellmyra idrettslag startet som en avholdsforening. Etter hvert ble det et rent idrettslag som bare er blitt sprekere og sprekere. Lørdag ble de 100 årene feiret med ski- og akedag i den mellom 50- og 60 dekar store Idrettsparken og fest på kvelden.
lørdag 3. mars $ Østlendingen
Russerevyen i Åsnes 2018
lørdag 3. mars $ Glåmdalen
Over 330 så Solør-russens revy
I løpet av kvelden ble Reveenka reintrodusert i ny form basert på Tinder, russ og ragging. I tillegg fikk vi et innblikk i rivaliseringen blant de lokale skolene. Dette var Solør-russens russerevy anno 2018.
lørdag 3. mars $ Glåmdalen
Disse elevene er de eneste som får ta eksamen gratis
Elever ved VG 2 data og elektronikk får et hestehodes forsprang i forhold til andre elever. Som eneste skole i Hedmark og én av tre i hele landet sørger skolen for at eleven kan ta MTA-eksamener gratis.
fredag 2. mars $ Østlendingen
Trestokkfestivalen flytter fra Åsnes etter konflikten med kommunen
Enden på tvisten mellom Skogen Joy AS som arrangerer Trestokkfestivalen, og Åsnes kommune blir at festivalen for 2018 flyttes fra Åsnes til en annen kommune. Skogen Joy vil foreløpig ikke fortelle hvor, men sier at det blir til en kommune ikke langt unna.
fredag 2. mars $ Glåmdalen
Trestokkfestivalen flytter fra Åsnes etter konflikten med kommunen
Enden på tvisten mellom Skogen Joy AS som arrangerer Trestokkfestivalen, og Åsnes kommune blir at festivalen for 2018 flyttes fra Åsnes til en annen kommune. Skogen Joy vil foreløpig ikke fortelle hvor, men sier at det blir til en kommune ikke langt unna.
fredag 2. mars $ Østlendingen
HEDMARK

– For meg med kols er det Sibir nok nå
– Jeg har kjent på den ekte Sibir-kulda i Russland. Første gang var i 1964. Det er nok en lett variant vi har her nå. Men jeg liker det ikke, sier værprofet Bjørn Frang.
fredag 2. mars $ Glåmdalen
– For meg med kols er det Sibir nok nå
– Jeg har kjent på den ekte Sibir-kulda i Russland. Første gang var i 1964. Det er nok en lettvariant vi har her nå. Men jeg liker det ikke, sier værprofet Bjørn Frang.
fredag 2. mars $ Østlendingen
Tusenvis jubler over lærer Annes innlegg på Facebook
– Jeg er så lei av å måtte ofre den dyrebare tida på hjemmelekser, roper lærer og mamma Anne Larsen i Åsnes på Facebook. Responsen har vært massiv.
torsdag 1. mars $ Østlendingen
Tusenvis jubler over lærer Annes innlegg på Facebook
ÅSNES: – Jeg er så lei av å måtte ofre den dyrebare tida på hjemmelekser, roper lærer og mamma Anne Larsen på Facebook. Responsen har vært massiv.
torsdag 1. mars $ Glåmdalen
Jan blir TV-stjerne igjen: Bor der ingen skulle tru at nokon kunne bu
GRUE: I 1749 kom de første folkene til Hytjanstorpet. Nå blir det «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», og Jan Storberget blir TV-kjendis igjen.
torsdag 1. mars $ Østlendingen
– Ikke la hunden din jage rådyra
Vinteren er tøff for rådyra, men Åsnes og Våler har ikke innført ekstraordinær båndtvang. Hundeeierne oppfordres til å ta ansvar for at de ikke jager viltet.
torsdag 1. mars Østlendingen
Trestokkfestivalen vurderer å flytte etter konflikt med Åsnes kommune
Trestokkfestivalen på Skogen på Åsnes Finnskog kan bli flyttet fra Åsnes. Årsaken er en disputt med Åsnes kommune som har ilagt en grunneier 90.000 kroner i bot for avskoging på areal som trengtes for gjennomføringen av festivalen sist sommer.
onsdag 28. februar $ Glåmdalen
Trestokkfestivalen vurderer å flytte etter konflikt med Åsnes kommune – ser ut til å løse seg nå
Trestokkfestivalen på Skogen på Åsnes Finnskog kan bli flyttet fra Åsnes. Årsaken er en disputt med Åsnes kommune som har ilagt en grunneier 90.000 kroner i bot for avskoging på areal som trengtes for gjennomføringen av festivalen sist sommer. Samt gitt bruksforbud...
onsdag 28. februar $ Østlendingen
De tre solungene lager nostalgisk konsert med to kjente engelske band
Tre solunger har nå drevet arrangementsselskapet Always Late i et par år. De er ikke sene med å sikre seg verdensartister til nostalgiske konserter i Solør. I mai smeller det til igjen på Flisa. Nå med The Animals og The Swinging Blue Jeans.
tirsdag 27. februar $ Østlendingen
Har hatt en finger med i mange svenske skräller – og flere blir det
To av de svenske sølvdamene på skiskytterstafetten i OL bruker Bredvold-skjefter. At Stein Erik Bredvold har en finger med i svenske skräller, er ikke noe nytt. Og flere kan det bli. For nå kommer unge svenske talenter for å få seg skjefte fra verkstedet på Kjellmyra.
tirsdag 27. februar $ Østlendingen
Må vente på nye millioner til kirkerestaureringen
Med 13–10 har Åsnes kommunestyre vedtatt å behandle ønsket om nye åtte millioner kroner til restaureringen av Åsnes kirke i forbindelse budsjettbehandlingen til høsten.
tirsdag 27. februar $ Østlendingen
Bilen er gammel og uten skilter – så ble den stjålet
ÅSNES: At bilen er gammel og uten skilter stoppet ikke tyven.
tirsdag 27. februar Glåmdalen
Her får Agera, Raja, Ruth og Nanna verdifull trening i søk etter savnede
De fire brukshundene imponerte i sine søk i så vel låven som ute i det fri. De hadde en hard økt på rundt to ganger halvannen timer inne i og utenfor en gammel låve på Finnskogen.
mandag 26. februar $ Østlendingen
Solør BK styrket seg i gullstriden
Med tre – av fire poeng på to kamper i Trondheim søndag har Solør BK styrket sin stilling i kampen om gullet i bowlingens eliteserie. Det er langt igjen til mesteren kåres i slutten av april. Men en uavgjort og en seier i Trondheim er veldig sterkt.
søndag 25. februar $ Østlendingen
Motstanden dabbet av – så langt har ingen klaget på snøskuterleden
Motstanden mot og klagene på snøskuterleden i Åsnes ser ut til å ha dabbet ut. Hyppige kontroller den første tiden etter at leden ble åpnet for tre år siden, viste også at brukerne holdt seg innenfor lover og regler.
lørdag 24. februar $ Østlendingen
Stanset uten førerkort – og mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand
En bil med to personer ble stoppet av politiet på Flisa i natt.Føreren er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.Det ble også tatt blodprøve av…
lørdag 24. februar $ Glåmdalen
Solør har mange unge på trygd: – Merkelig at vi ikke kan ta vare på unge, mens vi kanskje bruker 10 millioner på å restaurere kirka
– Vi har hatt to prosjekter som fikk unge opp fra senga og ut i virksomhet. Jeg forstår ennå ikke hvorfor Prosjekt Gesell og Grenseløs Grønn Finnskog ble lagt ned.
fredag 23. februar $ Østlendingen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ÅSNES

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
HEDMARK

FAVORITTER

Hordaland Utenriks Telemark Bergen IT Sarpsborg 08 Hedmark Innenriks Næringsliv Troms Akershus Oppland Kjendis Østfold Nordland Vestfold Trøndelag Fotboll Mat Odda
flere?
Vest Agder Båt Buskerud Rogaland Kultur Aust Agder Sport Finnmark Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Mobil Forsvar Oslo Get-ligaen Kalmar Fiske Skåne Kvinnherad Ringsaker Bolig Inrikes Elverum Fotball Bodø Haugesund Oskarshamn Blekinge Drammen Kongsvinger Landbruk Økonomi Sport Bamble Porsgrunn Karmøy Trav Tinn Kragerø Motor OL Hammerfest Tromsø Radøy Kryptovaluta Reise Lindås Fredrikstad Sandnes Fauske Kultur Östra Göinge Jul Näringsliv Risør Kristianstad Svelvik Vestvågøy Osterøy Politikk Dyr Skien Landskrona Nedre Eiker Bærum Odds BK Vestby Horten Tolga Film Musikk Narvik Stord Øvre Eiker Askøy Forskning Førde Meløy Russland Tingvoll Nord-Korea Karlskrona Helsingborg Salangen Malmö Kristiansand Forskning Kongsberg Stockholm Lier Tesla Stavanger Tvedestrand Sykkel Sandefjord Vær Sørfold Sarpsborg Håndball Helse Suldal Hvaler Frogn Åmot Utsira Kunst Tynset Askim Sigdal Drangedal Kongelig Kvænangen Game of Thrones Kristiansund Eliteserien Eslöv Barn Svedala Evje og Hornnes Rosenborg BK Mote Modum Eidsberg Nannestad Løten Sørreisa Sande Hadsel Gjøvik Svalbard Trysil Friluftsliv FK Haugesund Moss Tana Hamar Re Lenvik Kommunesammenslåing Mat Vefsn Tour de Ski Poker Vålerenga Larvik Grue Øksnes Jakt Skøyter Fjell Meland Råde Asker Åsnes Lesja Filippinene Målselv Bil Jølster Tønsberg Nore og Uvdal Vinje Jobb Ålesund Bil Notodden Skjervøy Vaksdal Klima Øygarden Hemne Aurdal Halsa Tomelilla Skiskyting Austrheim Klippan Friidrett Norway Cup Steigen Rana Mörbylånga Vestre Slidre Hörby Gjerstad Masfjorden USA Stryn Google Åmli Stavanger Oilers Hässleholm Lyngdal Ås Farsund Vitenskap Våler Fedje OBOS-ligaen World Series of Poker Nesodden Herøy Båt Nissedal Dovre Harstad Eidskog Hurum Romfart Eiker Ekonomi Brexit Nesseby NHL Sölvesborg Frankrike Lødingen Halden Lillesand Spill Motorsport Strand Klepp Brønnøy Berlevåg Svalöv Teknik Nittedal Fitjar Sortland Litteratur Eurovision Grane Aurskog-Høland Skisport Langrenn Porsanger Mandal Kina Foto Modalen Ski Universet Lyngen VM Olofström Trøgstad Nesna Halloween Resor Birkenes Os Russ Tour of Norway Bromölla Sør-Varanger Nordkapp Leirfjord Herøy Froland Påske Vennesla Lomma Enebakk Mönsterås Karlshamn Tydal Vietnam Ronneby Åseral Östergötland Frosta Bjørnefjorden Sande Voss Staffanstorp Alpint Rendalen Nes Træna Gran Turn Hyllestad Odal Gloppen Emmaboda Kävlinge Tromsø IL Hälsa Sandøy Klatring Viking FK Nesset Måsøy Menn Eidfjord Sund Andøy Hockey Arendal Ullensvang Skurup Alta Sverige Skedsmo Ulstein Svømming Lund Film Evenes Bremanger Stabæk Polen Bodø/Glimt Røros Seljord Ballangen Årdal Hattfjelldal Fet Ishockey Hemnes Syria Jevnaker 17. mai Snowboard Sjakk E-sport Musik Nybro Volda
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL