Apple
Katarina Flatland og mannen venter sitt første barn sammen
Den kjente TV-profilen (30) gleder seg til å bli mamma til høsten.
11min VG
Hardt ut mot Erna-respirator: – Skiller 70 års teknologiutvikling
Statsminister Erna Solberg lanserte en ny respirator for norske sykehus i går. Nå hagler kritikken fra helsepersonell. - Alvorlig lungesviktsyndrom kan den ikke brukes for, sier Forsvarets forskningsinstitutt til VG.
29min VG
Nav i brev til fylkesmennene: «Nav-kontor kan bli nærmest tømt for ressurser»
BERGEN For to uker siden fikk landets fylkesmenn en alarmerende melding fra Nav: Vi forbereder oss på at Nav-kontor kan bli nærmest tømt for ressurser under coronapandemien, advarte etaten.
43min VG
Finnmark fullstendig isolert fra resten av landet – frykter ras ved E6
E6 Kvænangsfjellet er stengt på grunn av fare for ras. Det er eneste ferdselsåre mellom resten av landet og Kvænangen i Nord-Troms og Finnmark.
50min VG
Derfor har Bø-brødrene troen på Stina Nilsson
Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø mener Stina Nilsson (26) har de fleste egenskapene som må til for å lykkes når hun nå skal prøve seg i skiskyting.
50min VG
Over 51.000 har meldt inn mulige corona-symptomer
På en drøy uke har over 51.000 nordmenn meldt inn mulige symptomer på coronasmitte. Men trolig er under fem prosent av disse reelt smittet, mener FHI.
08:29 VG
Lærer om å åpne skolene igjen: – Uforsvarlig
Folkehelseinstituttet skal kartlegge smittespredningen blant de yngste før regjeringen avgjør om skoler igjen kan åpnes. Om det skjer, vil dugnaden ha vært forgjeves, mener lærer Janne Angell.
08:18 VG
FHI skal kartlegge corona-mørketall – håper å være i gang over påske
Norske myndigheter har fortsatt ikke klare tall på hvor mange som egentlig er smittet av coronaviruset. FHI håper å kunne starte tilfeldige tester over påske.
08:18 VG
TEKNOLOGI

Russen går til massesøksmål mot Landstreff Stavanger
Flere russ har samlet seg for å kreve pengene tilbake etter at festen ble coronaavlyst. Elden-advokat bistår i søksmålet.
07:57 VG
Kaos på alle kanter: Adjø, solidaritet!
Én gang for alle kan vi skrinlegge tanken om at «fotballfamilien» skal klare å danne en felles front mot coronaviruset. For hvem bør egentlig være solidariske med hvem?
06:35 VG
Vil teste om medisin forebygger covid-19 hos leger og sykepleiere
Overlege og forsker Jørgen Vildershøj Bjørnholt vil undersøke om malariamedisin kan forebygge coronasykdommen covid-19 hos helsepersonell i norske sykehus.
06:21 VG
Her viser overlegen Putin rundt. Nå har han selv testet positivt.
En av Russlands fremste virus-eksperter er smittet. Overlegen viste nylig president Vladimir Putin rundt på sykehuset der corona-syke blir behandlet.
04:31 VG
Interndokument: Stockholms sykehus fulle i neste uke
Helsevesenet i Stockholm forbereder seg nå på å gå inn i en ny fase av coronapandemien: Overfylte sykehus.
04:26 VG
Las Vegas åpnet parkeringsplass for hjemløse da overnattingssted ble stengt
På rad og rekke legger de seg til å sove, én person i hvert opptegnede rektangel.
02:48 VG
Dagens e-avis med ekstra kryssord
I dagens avis har vi snakket med tre av Norges største bedriftsledere. Hvordan skal de klare å få selskapet sitt gjennom krisen - og hvordan vil det gå med de ansatte?
01:30 VG
Utdanningsdirektør i Trondheim vil åpne skolene: – De negative konsekvensene er for store
I påvente av FHIs kartlegging av smittespredning blant barn som kommer fredag, er oppvekst- og utdanningsdirektør i Trondheim Camilla Trud Nereid ivrig på å få åpnet skolene igjen.
23:29 VG
Tidligere Marseille-president døde av coronaviruset
Pape Diouf er død 68 år gammel. Den tidligere Marseille-presidenten var innlagt på sykehus i Senegal med coronasmitte.
23:28 VG
Stjernefall i skiskyting neste sesong
Det var flere enn Martin Fourcade (31) og Kaisa Mäkäräinen (37) som valgte å legge opp da skiskytterne avsluttet sesongen i Finland.
22:47 VG
Sykepleierforbundet ut mot regjeringens nød-respirator
«Er dette en tidlig aprilsnarr?» skriver sykepleierforbundet i en uttalelse om det regjeringen omtalte som gode nyheter på sin pressekonferanse tirsdag.
tirsdag 22:16 VG
Slik har corona forandret verden til det bedre: – Ingen grunn til å feire
Overalt synker luftforurensningene som følge av corona-nedstengning - men selv den mest hardbarkede miljøvernforkjemper ser ingen grunn til å feire.
tirsdag 22:11 VG
Susanne Jørstad Wergeland (35) har blitt tobarnsmor
– Nå slipper alle små og store bekymringer man bærer på gjennom et svangerskap, og jeg kan innse at jeg har fått to nydelige jenter, skriver hun på Instagram.
tirsdag 22:11 VG
Vil hedre nasjonale vinnere i stort TV-show
Alle de nasjonale vinnerne vil bli hedret i et stort Eurovision-show lørdag 16. mai. Men det vil ikke bli kåret noen vinner – og NRK har ikke tatt en endelig avgjørelse om hvorvidt programmet skal sendes eller ikke.
tirsdag 21:56 VG
Emelinn tok farvel med mormor på FaceTime: – Forferdelig å sitte så langt unna
Da mormor Anne-Mari Hansen (72) ble begravet på Lurøy, fulgte Emelinn Ostun begravelsen på direktevideo fra stua i Enebakk. Lokale karanteneregler gjorde at hun ikke fikk tatt ordentlig farvel.
tirsdag 21:39 VG
Oslo universitetssykehus trekker åndedrettsvern: – Usikkerhet rundt kvaliteten
Oslo universitetssykehus (OUS) kjøpte inn åndedrettsvern fra Kina. Nå trekker de maskene på grunn av bekymringer for kvaliteten.
tirsdag 21:28 VG
14-åring smittet av coronaviruset – dødsårsaken skal være en annen
Portugisiske Vitor Godinho (14) testet positivt for coronaviruset før han døde. Familiemedlemmer sier dødsårsaken skal ha vært hjernehinnebetennelse.
tirsdag 21:17 VG
Corona-smittet nyhetsanker lager TV-show hjemmefra
CNNs nyhetsanker Chris Cuomo annonserte tirsdag at han har testet positivt for coronaviruset. Samtidig forsikret han sine seere at han skal fortsette å lage TV-showet sitt – men spiller inn i kjelleren hjemme.
tirsdag 20:59 VG
NHOs største forening: Ber om at barnehager og barneskoler åpner etter påske
NHOs største forening, Norsk Industri, presser på for at ansatte skal få vende tilbake på jobb, i stedet for å være hjemme og passe barn.
tirsdag 20:49 VG
Hegerberg-agenter med kraftig Sjögren-oppgjør: – Nå er det nok
Agentene til Andrine (26) og Ada Hegerberg (24) har sett seg lei av uttalelsene til landslagssjef Martin Sjögren (42).
tirsdag 20:32 VG
Krever 6,5 millioner kroner i dødsforsikring mot corona
De store arbeidstagerorganisasjonene krever på vegne av flere hundre tusen helsearbeidere at yrkesskadeforsikringen skal gjelde hvis helsepersonell dør av covid-19. De krever at etterlatte skal få 6,5 millioner kroner.
tirsdag 19:59 VG
Ny coronaforskning: 6,6 ganger mer dødelig enn influensa
Britiske forskere anslår dødeligheten blant coronasmittede til å være lavere enn før antatt. Men eldre over 70 år har sterkt forhøyet risiko for å bli alvorlig syke og dø.
tirsdag 19:18 VG
Litauen bekrefter: Amerikansk etterretning deltok i operasjonen som fikk Frode Berg fri
Operasjonen som førte til at Frode Berg og to spiondømte litauere ble sluppet fri fra fangenskap i Russland, ble utført i samarbeid mellom litauiske og norske - i tillegg til amerikanske - etterretningstjenester.
tirsdag 19:14 VG
Avlyser privatisteksamener i Oslo i april
Privatisteksamener som et satt opp i Oslo fra den 14.april 30.april vil ikke gjennomføres på grunn av coronaviruset.
tirsdag 19:06 VG
Nå er det krise nok til alle
Tilliten til regjeringen er høy når det gjelder håndtering av helse og smittevern, men «firerbanden» på Stortinget har fått stadig mer makt over pengesekken.
tirsdag 19:00 VG
TEKNOLOGI

Nå er det flere corona-dødsfall i USA enn i Kina
3.393 mennesker har nå mistet livet i USA som følge av Coronapandemien.
tirsdag 18:41 VG
Reagerer på karantene-kutt for utenlandske sykepleiere
Norsk Sykepleierforbund reagerer på at Narvik kommune har hentet inn sykepleiere fra Sverige og Latvia og så gitt unntak fra karantenebestemmelsene.
tirsdag 18:35 VG
Strømsgodset avslutter samarbeidet med investor – betaler 10 millioner kroner
Strømsgodset betaler 10 millioner for å avslutte samarbeidet med Drammenspatriotene AS og overtar driften og ansvaret for klubben allerede 1. april.
tirsdag 18:30 VG
Fansen kjefter på Alan Walker – kjæresten tar ham i forsvar
EDM-stjernen slipper ny versjon av gammel låt, og fans uttrykker misnøye. De blir irettesatt av Walkers kjæreste Viivi Niemi.
tirsdag 18:28 VG
VIF letter på permitteringene – tilbake i trening onsdag
VALLE HOVIN Vålerenga har nedjustert spillernes permitteringer og spillergruppen vil være tilbake i redusert trening i mindre grupper fra onsdag.
tirsdag 17:50 VG
Faktisk.no: Udokumenterte påstander om corona-kur
En artikkel på nettstedet Alternativ Media hevder at en lege fra New York «har funnet en cocktail av eksisterende medisiner som dreper koronaviruset». Påstandene er ikke dokumentert.
tirsdag 17:44 VG
Ny instruks fra Riksadvokaten: Åpner for ikke å straffe narkobruk
Riksadvokaten ber politiet om å prioritere annerledes på grunn av coronasituasjonen. Carl-Erik Grimstad (V) frykter at rusmisbrukere blir overlatt til seg selv.
tirsdag 17:26 VG
Silje Nergaard jubilerer: - Skriver ut musikk på resept
Med erfaring fra naturkatastrofer forsøker Silje Nergaard så godt hun kan å leve livet som normalt i disse coronatider. I helgen startet hun en konsertserie fra sin egen stue.
tirsdag 17:23 VG
Messi-biograf om Barcelona-bråket: – Utrolig at dette skjer
Konfliktene hoper seg opp mellom Lionel Messi (32) og Barcelona, som «ikke kan gi ham det han fortjener», ifølge journalisten som kjenner spilleren best.
tirsdag 17:10 VG
Ekspertene svarer: Hvor lenge tåler folk tiltakene?
Hvor lenge tåler nordmenn å være mer eller mindre innestengt i hjemmet? Svaret er kanskje like mye hvor lenge tåler norsk økonomi nedstengningen.
tirsdag 17:07 VG
Russland-vennene på Stortinget bekrefter PST-kontakt
Lederen av Norsk Russisk Venneforening på Stortinget, Runar Sjåstad (Ap), sier at PST høsten 2019 tok kontakt med tilbud om et møte om hvordan utenlandsk etterretning arbeider i Norge.
tirsdag 16:57 VG
Harry og Meghan beskyldes for taktløs corona-flukt
Harry og Meghan ønsket å trekke seg tilbake fra blitzregnet – og flytter rett inn i rampelyset.
tirsdag 16:54 VG
Plateanmeldelse: Dua Lipa – «Future Nostalgia»: Discodua sprer vingene
Lydsporet du trenger for en skikkelig dans er servert.
tirsdag 16:36 VG
Norge bestiller 1000 nød-respiratorer
1000 norskproduserte nød-respiratorer skal doble kapasiteten på norske sykehus.
tirsdag 16:20 VG
3 på topp med Emilie Nicolas
3 på topp med Emilie Nicolas - Animasjonsfilmer
tirsdag 15:50 VG
Dårlig vær kan avskjære Finnmark fra resten av landet i lang tid
E6 over Kvænangsfjellet stenges mandag ettermiddag og hele tirsdag, men stengningen kan bli forlenget. Dette er den eneste veitilgangen til resten av landet.
tirsdag 15:39 VG
En flyplass nesten uten passasjerer
Knapt 5500 passasjerer hastet gjennom de tomme terminalene på Gardermoen onsdag. Samme dag for ett år siden myldret 72.000 mennesker gjennom Norges hovedflyplass.
tirsdag 15:31 VG
Terrorforsker skal styrke NATOs politiske dimensjon
NATO-sjef Jens Stoltenberg har utpekt danske Anja Dalgaard-Nielsen og ni andre internasjonale eksperter til å støtte arbeidet med NATOs politiske dimensjon.
tirsdag 15:03 VG
Skal gi råd om skoleåpning: Kartlegger smittespredning blant barn
FHI skal kartlegge smittespredningen blant de yngste før regjeringen beslutter om skoler og barnehager igjen kan åpnes.
tirsdag 14:57 VG
Interne meldinger skaper bråk i Haugesund: – Bitter stemning
FK Haugesunds sportslige ledelse tilbød seg å hjelpe spillerne med å dele dem inn i treningsgrupper på fem. Det falt ikke like godt i smak hos alle.
tirsdag 14:44 VG
Digitalt prestasjonspress for de unge
Det er bra med alle mulige slags aktivitetstips og live-sendinger, men du trenger ikke å følge dem. Trekk pusten dypt og tenk over hva som gir deg og din familie gode dager.
tirsdag 13:51 VG
Politiet ber TV-seerne om tips etter «Tiger King»
Netflix-snakkisen «Tiger King» har ført til fornyet interesse fra politiet når det gjelder forsvinningen til Carole Baskins ektemann.
tirsdag 13:44 VG
Sverige med nye coronatiltak: Vil øke testkapasiteten
Den svenske regjeringen vil teste flere personer for å få folk tilbake i jobb. – Finnes store gevinster ved å teste mer, sier sosialministeren.
tirsdag 13:43 VG
Overgangsvinduet avklart: Åpner på nytt før seriestart
Eliteserieklubbene får en ny mulighet til å hente spillere før seriestart.
tirsdag 13:03 VG
Rihanna avslører fire år gammel dekkhistorie
Popstjernen (32) fikk angstanfall før Grammy Awards og trakk seg fra hele showet.
tirsdag 12:40 VG
TEKNOLOGI

Prøv VGs karantenebingo!
For å unngå coronasmitte holder vi oss mye hjemme for tiden. Flere av oss finner på nye aktiviteter for å få tiden til å gå. Får du fem på rad i vår bingo?
tirsdag 12:34 VG
31 personer fikk feil corona-prøvesvar
22 personer ved sykehuset Innlandet og ni personer ved St. Olavs hospital har fått feil prøvesvar.
tirsdag 12:33 VG
Derfor bør du være turist i eget land i år
Planegg Norgesferie i år, selv om reiserestriksjonene til utlandet oppheves. Oppfordringen kommer fra både norsk turistnæring og reiseglade nordmenn.
tirsdag 12:08 VG
Oslo kommune snur om idrettsanlegg: – Vi låser opp målene
Bare dager etter at Oslo kommune låste fast fotballmål for å holde folk unna idrettsanlegg, så åpnes banene for egenorganisert idrett igjen.
tirsdag 12:02 VG
Norsk lege i Barcelona: – Bølgen bare tok oss
Stadig økende dødstall, corona-pasienter på parkeringshus og sykehus på bristepunktet er situasjonen i Spania. Nå advarer lege Kristin Vevatne nordmenn om at den tilsynelatende kontrollen fort kan snu.
tirsdag 11:49 VG
Viking går for helomvending – FKH snur ikke
FK Haugesund var den første eliteserieklubben som permitterte spillerstallen. Etter å ha vurdert å gå tilbake på avgjørelsen, har de bestemt at de fortsetter med permitteringer. Viking vurderer å trekke dem.
tirsdag 11:38 VG
Vi må «slå ned», og ikke «bremse» coronaviruset
Pandemien er over oss, enten vi innser det eller ikke. Vi ber regjeringen vurdere hvilke av de sør-koreanske og kinesiske tiltakene som kan innføres i Norge.
tirsdag 11:32 VG
«Svenske Hollywoodfruer» legges ned
Etter ti år skal er det over og ut for realityserien.
tirsdag 11:27 VG
LO og NHO svarer VG-leserne om corona-arbeidslivet
Permitteringer, hjemmekontor, dagpenger, studiemuligheter, stengte barnehager og økt behov for noen yrkesgrupper. Slik er arbeidslivet med corona-tiltakene. Her publiseres svar fra LO og NHO fra torsdag.
tirsdag 10:53 VG
Britiske smitteforskere: – Avgjørende at corona-tiltakene fortsetter
De inngripende tiltakene kan ha forhindret minst 59.000 dødsfall i Europa allerede, ifølge en fersk rapport fra Imperial College i London. Forskerne advarer mot å lempe på tiltakene nå.
tirsdag 10:30 VG
Dette er den nye krisepakken
Milliardstøtte til studentene, kontantstøtte for coronarammede bedrifter og fremskyndet utbygging av veiprosjekter. Dette er noen av tiltakene i regjeringens nye krisepakke.
tirsdag 10:19 VG
PST registrerte stortingsrepresentanter – får kritikk fra EOS-utvalget
PST registrerte en rekke stortingsrepresentanter fra ulike partier fordi de deltok i en vennskapsgruppe. PST mente de kunne bli utsatt for fremmed etterretning. Nå får PST kritikk fra EOS, Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene.
tirsdag 10:14 VG
Valgkamp i en pandemi
Trump har snudd og forlenger nedstengningen av USA. Men valget til høsten vil gå som planlagt.
tirsdag 10:10 VG
NISO advarer eliteserieklubbene etter nye treningsråd
Norsk Toppfotball (NTF) gir eliteserieklubbene lov til å trene i små grupper fra og med onsdag. Samtidig hevder spillerorganisasjonen NISO at lag med permitterte spillere ikke kan organisere treningsøkter.
tirsdag 10:09 VG
Studentenes krisepakke: Støtteordning blir gjort om til delt stipend
Støtteordningen til studentene blir gjort om fra fra å være et rent lån til delt stipend og lån.
tirsdag 09:40 VG
Harry og Meghan forlater Instagram
Ett år etter at de lanserte @sussexroyal på Instagram, takker prinseparet for seg.
tirsdag 09:15 VG
Anerkjent medisinsk tidsskrift om Sveriges corona-strategi: – En dårlig vurdering
Sverige, USA og Storbritannias trege respons på covid-19-epidemien ser stadig mer ut som et feilgrep, mener redaktørene i et av verdens mest anerkjente tidsskrift for medisinsk forskning.
tirsdag 09:03 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TEKNOLOGI

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL