Apple
Vekker oppsikt med «privatteam» på landslaget: – Må stikke fingeren i jorden
TRONDHEIM Selv om han er tatt ut på landslaget, velger Didrik Tønseth (31) å beholde et team av både trener, én ressurs i treningshverdagen og en sentral sparringpartner inn i en ny sesong.
05:25 VG
Abortlobbyist: Redd for å bli skuffet
AUSTIN Om abortrettighetene forsvinner i USA, har lobbyist Joe Pojman nye kamper han vil ta på reproduksjonens arena. Men ett sted går grensen.
05:21 VG
Oslo-politiet om passkaoset: - Setter inn så mange vi har tilgjengelig
Slik forklarer sjefen for passkontoret i Oslo hvorfor de som bare skal hente pass, gjerne må vente hele dagen i kø - og hva politiet gjør for å avhjelpe kaoset.
05:19 VG
Krigsfange i Ukraina over en måned: – Skvetter av de minste lyder
«Anton» ble tatt som krigsfange i Ukraina. I 45 dager satt han fanget. Nå vil han ikke annet enn å forlate det russiske militæret.
04:04 VG
Kommer med advarsel i ny sesong
I kjølvannet av skoleskytingen i Texas kommer Netflix nå med en advarsel i forkant av premieren på den siste sesongen av Stranger Things.
02:13 VG
Skoleskytingen i Texas: Siste morgen med pappa
Hver morgen på vei til skolen i pappas pickup sang Layla (10) og faren Vincent Salazar «Sweet Child O’ Mine» av Guns N’ Roses av full hals.
02:09 VG
– Hvordan kan noen skyte barnet mitt?
Amerie (10) ble drept under skolemassakren i Texas tirsdag. Faren hennes var på åstedet som helsepersonell da han fikk beskjeden – av datterens bestevenn.
02:08 VG
Les dagens VG her!
Vil du komme i god form til sommeren? Forskere ved NTNU har funnet det aller beste treningsprogrammet – som får deg i form på bare syv uker. Hele programmet får du i dagens VG.
00:15 VG
TEKNOLOGI

Amber Heard om stormen i sosiale medier: – Pinlig og smertefullt
Fra vitneboksen under rettssakens nest siste dag, forteller skuespilleren Amber Heard om hvordan hun har opplevd den massive oppmerksomheten på sosiale medier.
23:17 VG
Putin traff sårede soldater for første gang
«Han kommer til bli stolt av faren sin», sa president Vladimir Putin da han besøkte en såret soldat med en liten sønn.
22:55 VG
Ulykksalige Solbakken roses etter Viking-starten: – Det er ingen begrensninger
STAVANGER (Viking – HamKam 1–1) Mot barndomsklubben HamKam havnet Markus Solbakken (21) i søkelyset av uheldige årsaker. I Viking ser de et enormt potensial landslagssjefens sønn.
22:48 VG
Jan Christian Vestre har fått seg kjæreste
Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har funnet kjærligheten med den 32 år gamle arkitekten Viktoria Millentrup.
22:30 VG
Skrekkmåned på veiene: – Veldig urovekkende utvikling
Det har vært nesten dobbelt så mange omkomne i trafikken hittil i år, som for tilsvarende periode i fjor. Antallet dødsulykker de siste to månedene skaper bekymring.
22:12 VG
Molde-Moe stolt etter sliteseier: – I dag viser vi karakter
SARPSBORG (Sarpsborg 08-Molde 1–2) Et skadeplaget Molde-lag sikret seg sin fjerde strake seier i Eliteserien mot et hjemmelag som sløste med sjansene.
21:54 VG
Andy Fletcher i Depeche Mode er død: – Vi er sjokkerte
Andy «Fletch» Fletcher i Depeche Mode er død, 60 år gammel. Det melder bandet på Twitter.
21:47 VG
Sjøvold-saken: Ber justisministeren ta ansvar
Leder i Stortingets justiskomité, Per-Willy Amundsen (Frp), mener justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) må lese redegjørelsen som PST-sjef Hans Sverre Sjøvold skrev om sin ulovlige våpenoppbevaring.
torsdag 20:36 VG
Taliban strammer grepet
Med en forskrudd islam-fortolkning som Taliban har funnet på selv, fortsetter gubbeveldet i Kabul å undertrykke afghanske kvinner.
torsdag 20:21 VG
El-sparkesykkel «spylte ut flammer» i gangen: – Helt ekstremt dramatisk
ORMØYA, OSLO Kjersti Mæhlum Walle satt i sofaen med barna på fanget da elsparkesykkelen plutselig tok fyr. De hadde sekunder på seg til å komme ut.
torsdag 20:18 VG
Rekdal om RBK-nedtur: – Megaskuffet over at vi ikke vinner
TRONDHEIM (Rosenborg – Haugesund 3–3) Dommer Kai Erik Steen beklager at han blåste straffen som ga Haugesund 1–0. Til pause ledet gjestene 3–1, men i pausen gjorde RBK-trener Kjetil Rekdal grep som reddet kampen.
torsdag 19:55 VG
Branns femte seier på rad: – Stormakt
(Kongsvinger-Brann 1–3) Brann fikk en drømmedag med sin femte seier på rad - mens mange av rivalene rotet bort poeng. Rivalen Mjøndalen tapte for Ranheim.
torsdag 19:53 VG
Geetanjali Shree vant Bookerprisen: - Uansett en seier for Jon Fosse
Indiske Geetanjali Shree vant den prestisjetunge internasjonale Bookerprisen, men Jon Fosses «Septologien» fortsetter sin seiersgang rundt i verden.
torsdag 18:56 VG
Skrur til der det svir
Det er umulig å rette opp lidelsen VM-avgjørelsen har skapt, men det minste FIFA kan gjøre er å hoste opp en større økonomisk erstatning.
torsdag 18:25 VG
«Goodfellas»-stjerne Ray Liotta er død
Den amerikanske skuespilleren Ray Liotta er død. Han ble 67 år gammel.
torsdag 18:22 VG
Kampen om Luhansk
Russland har tatt 94 prosent av fylket. Guvernøren forteller om intense kamper om den siste ukrainske lommen.
torsdag 18:09 VG
Ankedomstol: Trump må forklare seg i sak om økonomisk svindel
Den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump må svare på spørsmål om påstått økonomisk kriminalitet i Trump Organization under ed, ifølge domstolen.
torsdag 17:43 VG
Mann funnet død etter leteaksjon på Senja
En mann i 60-årene funnet død etter melding om en fallulykke på fjellet Grytetippen på Senja.
torsdag 17:34 VG
Ferge på grunn i Møre og Romsdal: – Det var nok uoppmerksomhet
En ferge mellom Arasvika og Hennset på Nordmøre har torsdag gått på grunn like ved ene fergeleiet. Årsaken var ifølge mannskapet selv at de ikke var oppmerksomme nok.
torsdag 17:12 VG
Kevin Spacey (62) siktet for seksuelle overgrep
Påtalemyndigheten i Storbritannia kunngjør torsdag at skuespilleren Kevin Spacey er siktet for seksuelle overgrep mot tre forskjellige menn.
torsdag 16:35 VG
Narve Gilje Nordås takker Gjert Ingebrigtsen for dobbel VM-sjanse
Narve Gilje Nordås (23) mener nær full oppmerksomhet fra hans trener Gjert Ingebrigtsen er årsak til at han nå er i stand til å kvalifisere seg for både 1500 og 5000 meter i friidretts-VM om halvannen måned.
torsdag 16:15 VG
iPhone 14 Max blir trolig en giga-suksess, men den blir forsinket
Apple sliter i Kina grunnet covid-nedstengninger. Rekker de å lansere iPhone 14 i september, og blir det for få enheter?
torsdag 15:35 ITavisen
Eksplosjon i bolig på Skedsmokorset: – Veldig heldig
Det er kraftige materielle skader på et hus etter en propan-eksplosjon på kjøkkenet på Skedsmokorset. Ingen var i rommet da det smalt.
torsdag 15:33 VG
Ruud lekte med finsk motstander: Ny seier i French Open
PARIS (Ruud-Ruusuvuori 6–3, 6–4, 6–2) Casper Ruud (23) hadde en strålende dag på jobben i Paris, og er klar for tredje runde i French Open.
torsdag 13:19 VG
Morderiske forbilder
Verden trenger forbilder også på tros- og livssynsfeltet. Med fare for å fremstå som lite ydmyk vil jeg hevde at Norge er et godt land å la seg inspirere av.
torsdag 12:54 VG
TEKNOLOGI

Russisk kommentator kaller Välbes valgnederlag for en skandale
Avtroppende skipresident Erik Røste fortsetter i styret til Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). Det gjør ikke Jelena Välbe.
torsdag 12:31 VG
Ber russ takke nei til «smart» løsning
De signerer leiekontrakter på opptil en million for å slippe ansvaret med å eie russebuss. Men så får mange et overraskende tilbud. Forbrukerrådet anbefaler russen å si nei.
torsdag 12:23 VG
Statsadvokatene dro til Baneheia-åstedet: – Det var spesielt
Statsadvokatene i Baneheia-saken sier at de har gått gjennom hele saken og at det innimellom har dukket opp overraskelser. Nå venter de på svar på DNA-tester før de avgjør videre behandlingen i saken.
torsdag 11:39 VG
På tide å snakke sammen?
Kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand i TV 2 gir i en lengre kronikk i VG uttrykk for store mengder frustrasjon over den kjipe situasjonen våre TV-kunder har blitt satt i nå som vi ikke lenger har rettigheter til å vise dem TV 2s innhold.
torsdag 11:01 VG
Vil at fraværsgrensen gjeninnføres neste uke
Stortingsrepresentant Himanshu Gulati (Frp) frykter elever lærer at skulk er greit.
torsdag 10:20 VG
Manchester United og Atlético Madrid møtes på Ullevaal stadion i juli
Det blir storoppgjør i Oslo 30. juli når Europa-gigantene Manchester United og Atlético Madrid. Det blir også en prestisjetung duell mellom nyansatte Erik ten Hag (52) og Diego Simeone (52).
torsdag 10:00 VG
Massemorderen publiserte meldinger på Facebook like før skoleskytingen
Tirsdag formiddag varslet Salvador Ramos (18) at han ville «skyte på en barneskole». Elleve minutter senere kom de første nødmeldingene.
torsdag 09:28 VG
Dette er massedrapsmennenes mest brukte våpen
I nesten alle de dødeligste masseskytingene i USA det siste tiåret har gjerningspersonen brukt semiautomatiske rifler. Nå har det skjedd igjen. To ganger på ti dager.
torsdag 09:27 VG
Norsk e-sporter får unik sjanse: – En av verdens beste
Mange sitter foran PC-skjermen og drømmer om det som Tommy Østgaard (28) nå blir virkelighet: Han skal være fabrikkfører for Porsche i virtuell racing.
torsdag 08:13 VG
Millionsmell for NRKs reality-villa
Vannskader på gaminghuset til NRK har kostet statskanalen over én million. Nå har de rettet et pengekrav mot tidligere eiers forsikringsselskap for samme beløp.
torsdag 08:00 VG
Torsdag 26. mai: Dette skjedde i natt
Det har vært tre alvorlige ulykker på norske veier onsdag kveld og torsdag morgen.
torsdag 06:15 VG
Derfor sviktet Putins spioner: – Du må rapportere det som ledelsen ønsker å høre
Spioner som ikke er kompetente nok, en kultur der sjefer får den etterretningen de ønsker å høre og en Vladimir Putin (69) som stengte seg inne i sin egen verden.
torsdag 05:28 VG
Trump skal ha bifalt slagord om å henge Mike Pence
Nye vitneforklaringer kan gi detaljert og avslørende innblikk i president Donald Trumps oppførsel under stormingen av Kongressen.
torsdag 03:39 VG
447 millioner kroner i premiepenger: – De fortjener det
PARIS Seier i French Open gir 22,5 millioner kroner. Premiepengene har skutt til himmels de siste ti årene.
torsdag 02:39 VG
Pappaen til Jackie (9) var rett utenfor skolen: – Var klar for å storme inn
UVALDE Jacinto Cazares kunne ikke høre noe annet enn skuddene fra innsiden av skolen da datteren Jackie (9) ble drept.
torsdag 02:25 VG
Biden signerte politiordre – to år etter George Floyds død
Joe Biden signerte en presidentordre med mål om å styrke oppsynet med politiet, to år etter dødsdagen til George Floyd.
torsdag 01:13 VG
Buss kjører inn i lastebil: – Veldig farlig
De siste dagene har det vært flere alvorlige trafikkulykker rundt i landet. I Oslo var det en hårsbredd fra å gå veldig galt da en buss skulle skifte fil.
onsdag 23:23 VG
Trykket øker mot Fagermo: – Da er de historieløse
LILLESTRØM (Lillestrøm - Vålerenga 2–0) Dag-Eilev Fagermo får hard kritikk får uttalelser etter det ydmykende tapet for erkerival Lillestrøm – og sier at å sparke ham ville vært «historieløst». Sportssjef Joacim Jonsson mener Fagermo...
onsdag 22:59 VG
Roma vant historiens første Conference League – slo «norske» Feyenoord
(Roma – Feyenoord 1–0) Nicolò Zaniolo scoret hat trick mot Bodø/Glimt i kvartfinalen, og ble helten for Roma da de vant sin første turnering i UEFA-regi i klubbens historie.
onsdag 22:56 VG
Drapssiktet anmeldt av kjærester tre ganger tidligere
Mannen (40) som er siktet for drapet på samboeren sin på Noresund 5. april i år, har tidligere blitt anmeldt av tre ulike kjærester. Alle anmeldelsene ble henlagt.
onsdag 22:46 VG
Drømmekveld for Lillestrøm - VIF-motgangen fortsetter
ÅRÅSEN (Lillestrøm - Vålerenga 2–0) Lillestrøm topper Eliteserien etter to nye dødballmål på et kokende Åråsen. For Vålerenga fortsetter vår-krisen.
onsdag 21:56 VG
Johnny Depp om Amber Heards anklager: – Galskap
Skuespiller Johnny Depp (58) opprettholdt onsdag sin forklaring om at han ikke har vært voldelig mot ekskona Amber Heard (36).
onsdag 21:39 VG
Vil ikke svare på om PST-sjefen er forskjellsbehandlet
Justisministeren Emilie Enger Mehl (Sp) vil ikke svare Stortinget på om hun mener PST-sjef Hans Sverre Sjøvold ble forskjellsbehandlet da han beholdt sikkerhetsklareringen – etter å ha oppbevart våpen ulovlig i syv år.
onsdag 21:04 VG
Tre omkom i tre trafikkulykker
Tidlig torsdag morgen har en person mistet livet i en trafikkulykke i Finnmark. Kvelden før døde to personer i trafikken i Seljord og Trøndelag.
onsdag 21:01 VG
Naboene om dramaet i Hyttegata: – Det var helt jævlig
Naboer sprang til for å hjelpe da de hørte skrik på gaten, og kom ansikt til ansikt med drapsmannen.
onsdag 20:46 VG
TEKNOLOGI

Brann og Vålerenga slet seg til seier – fortsatt uten poengtap mot andre enn hverandre
Både Brann og Vålerenga måtte slite for poengene i Toppserien onsdag, men de tok hver sin seier og har fortsatt bare avgitt poeng mot hverandre.
onsdag 20:13 VG
Solbakken scoret selvmål foran pappa – ble syndebukken mot HamKam
STAVANGER (Viking – HamKam 1–1) Viking-spiller Markus Solbakken (21) er født på Hamar. Med pappa og HamKam-supporter Ståle på tribunen, var 21-åringen uheldig og rotet ballen i eget mål.
onsdag 19:53 VG
Glimt raknet etter keeperbrøler: – Baklengsmålene vi slipper inn ligner ikke grisen
(Bodø/Glimt – Strømsgodset 2–2) Bodø/Glimt virket å ha god kontroll hjemme mot Strømsgodset, men så inviterte keeper Nikita Haikin (26) gjestene inn i kampen.
onsdag 19:50 VG
O’Rourke til VG etter pressekonferanse-drama: – Jeg forteller sannheten
UVALDE/OSLO Den demokratiske politikeren Beto O’Rourke ble onsdag kveld kastet ut av en pressekonferanse etter skoleskytingen i Uvalde i Texas.
onsdag 19:38 VG
Narvik snytt for alpin-VM i 2027: Vil søke igjen ved neste mulighet
Narviks kandidatur høstet mye skryt, men nådde ikke opp i kampen om å få arrangere VM i alpint i 2027. Allerede nå varsler Narvik at de vil søke ved neste mulighet – som er om VM i 2029.
onsdag 19:32 VG
Dette er de verste skoleskytingene i USA
Skoleskytingen i Texas er nummer 27 i rekken av alvorlige skyteepisoder på skoler i USA – bare hittil i år.
onsdag 19:28 VG
Faren ikke over for Boris
Ifølge Sue Grays «Partygate»-gransking visste Statsministerens kontor at drikkegildene i Downing Street var ulovlige.
onsdag 18:43 VG
DN: Kygo har ryddet opp i skattetvist
Artisten Kyrre Gørvell-Dahll (30), bedre kjent som Kygo, opplevde tidligere i uken at Skatteetaten tok pant i hans gigantville. Nå skal saken ha løst seg.
onsdag 18:27 VG
Kronprinsens ekspedisjon værfast på Grønland
Etter å ha kommet seg 30 mil innover isen, er det nå bom stopp for kronprins Haakon, Vegard Ulvang og de andre deltagerne på en ekspedisjon over Grønland.
onsdag 17:42 VG
Avdøde Ulsrud hadde planlagt reunion med «klovnelaget»: – Verdens beste fyr
Thomas Ulsruds nære venner og lagkamerater minnes tidenes beste norske curlingspiller som ekstremt raus, inkluderende og veldig spesiell. Ulsrud døde tirsdag 50 år gammel.
onsdag 17:35 VG
Hundre prosent klar for å streike inn i nytt skoleår
Lærernes organisasjoner starter streiken tidligst 7. juni. Streikeleder Bente Myrtveit i Bergen og andre læreledere varsler en mye mer omfattende lærerstreik når skolene starter opp igjen til høsten.
onsdag 17:17 VG
Milliardsprekk og tillitskrise
Offentlige byggeprosjekter ryker på den ene milliardsprekken etter den andre. Du som skattebetaler må ta regningen. Men hvem tar ansvaret?
onsdag 15:15 VG
På tide å si det som det er
I flere uker har Altibox jobbet iherdige for å skape et inntrykk av at TV 2 ikke forstår seerne sine, at vi er en grådig aktør som heller driver med spill enn konstruktive forhandlinger. Det er ikke sant.
onsdag 15:02 VG
Curling-legenden Thomas Ulsrud er død
Curling-legenden Thomas Ulsrud er død etter lengre tids kreftsykdom. Verdensmesteren og OL-sølvvinneren fra 2010 ble 50 år.
onsdag 14:59 VG
TV 2 med ny norsk rekord i svarte TV-skjermer: – Krise for oss
Aldri før har norske TV-seere opplevd en så lang periode med svarte skjermer som i konflikten mellom TV 2 og Altibox.
onsdag 14:48 VG
IOC-presidenten mottar millioner: Mener han er frivillig
Den internasjonale olympiske komité (IOC) hevder president Thomas Bach (68) jobber som frivillig i organisasjonen. I fjor betalte de ham likevel 3,6 millioner kroner.
onsdag 14:24 VG
Stilte i passkø klokken fem om morgenen: – Det er bare helt håpløst
Et par hundre mennesker står i køen som snirkler seg fra Grønlandsleiret til politihuset i Oslo. Mange har forsøkt å hente passet flere ganger før, men måtte gi opp.
onsdag 13:31 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TEKNOLOGI

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL