Apple
Rakettdeler treffer trolig jorden i natt
Deler av en kinesisk romrakett er ventet å falle på jorda natt til søndag. Selv det er ventet at deler av den vil brenne opp, kan metallbiter opp mot 7200 kilo treffe bakken. Foreløpig er det usikkert akkurat hvor.
23:49 VG
Les dagens VG her!
I NRK-serien «Eit feitt liv» undersøker Ronny Brede Aase (34) hvordan han kan leve lenge på tross av ekstra «kilos» på kroppen. Han får beskjed om at han har «alvorlig fedme». Hvordan har programmet egentlig endret livet – og livsstilen hans? Les...
23:25 VG
Mané-akrobatikk da Liverpool endelig vant igjen: – Fortsatt «outsidere»
(Liverpool – Southampton 2–0) Alisson Becker kastet seg ut som en håndballkeeper, 46 sekunder senere satte Sadio Mané en flyver i motsatt ende. Det sikret Liverpool-seieren.
23:07 VG
Semifinale-stopp for Ruud igjen - røk ut mot Berrettini
(Casper Ruud – Matteo Berrettini 4–6, 4–6) Mot Italiensk motstand ble det bråstopp for Casper Ruud (22) etter storspill i Madrid. Masters1000-semifinalene er dog blitt en lei vegg å passere for nordmannen.
22:31 VG
Gullruten: Prisdryss til «Rådebank»
«Rådebank» 2 stakk av med hele tre priser under årets Gullrute. Den populære serien ble belønnet med både beste skuespiller, beste birolle og beste dramaserie.
22:23 VG
– Jeg tror mange ble overrasket over hvor tøff denne lille frøkena er
Lørdag var det Ulrikke Brandstorp (25) som måtte forlate «Kompani Lauritzen». – Det har vært en opplevelse jeg aldri ville vært foruten – og jeg har lært mye om meg selv. Både på godt og vondt.
22:03 VG
FHI om Israel-tall: Mulig vi slipper å vaksinere barn
Israel har oppnådd flokkimmunitet raskere enn de hadde trodd. Det får konsekvenser for Norges strategi, opplyser sjefen for vaksineprogrammet.
21:59 VG
Presidenthunden Bo er død
Familien Obamas hund Bo (12) er død.
21:38 VG
TEKNOLOGI

Hovland spilte seg oppover: – Stressfri runde
Viktor Hovland (23) hadde en superrunde på gang under den tredje runden i Wells Fargo Championship på PGA-touren. Noen kostbare treputter ødela for nordmannen, som likevel spilte seg kraftig opp.
20:56 VG
Skottland valgte selvstendighetspartiene
Med Nicola Sturgeons seier i det skotske parlamentsvalget er ikke spørsmålet lenger om det blir en ny folkeavstemning for eller mot selvstendighet. Men når.
20:55 VG
Frp-ungdommen om ledervalget: Gikk glipp av Solvik-Olsen
Samme helg som Sylvi Listhaug krones til ny Frp-leder, sier lederen av Frp-ungdommen at partiet gikk glipp av å få Ketil Solvik-Olsen som partileder. Han ber Listhaug bredde ut partiet – og advarer mot ny Rinkeby-tur i valgkampen.
20:25 VG
City-festen utsatt etter «arrogant» Agüero-straffe: – Ekstremt pinlig
(Manchester City-Chelsea 1–2) Champagne-flaskene ligger fortsatt til kjøling på Etihad Stadium etter at Sergio Agüero (32) lobbet et straffespark i hendene på Chelsea-keeper Édouard Mendy (29).
20:23 VG
Michelle (30) mener hun blir nektet smertestillende fordi hun er rusavhengig
BERGEN I ti år har Michelle Albretsen kjempet for å få smertestillende mot intense underlivssmerter. Hun mener stempelet som rusavhengig gjør at hun nektes nødvendig hjelp.
19:27 VG
Har logget 10.000 bilister i et år: Disse er hardest på gassen
Eierne av Tesla har flest tilbakelagte kilometer med hastigheter over fartsgrensen. Roligst kjører Suzuki-eierne.
18:13 VG
Dennis Hauger (18) krasjet fra seier i Formel 3
18 år gamle Dennis Hauger var på god vei til å vinne lørdagens Formel 3-løp i Barcelona da han gjorde en kostbar feil.
17:41 VG
Vill tribunejubel fra Haaland da Sancho sikret viktig Dortmund-seier
(Borussia Dortmund – RB Leipzig 3–2) Borussia Dortmund så ut til å snuble hjemme mot RB Leipzig etter å ha gitt fra seg en tomålsledelse, men like før slutt sørget Jadon Sancho for en svært viktig seier.
17:25 VG
Ødegaard etter utsatt eliteseriepremiere: – Veldig kjedelig
Eliteseriepremieren mellom Odd og Sandefjord er utsatt på ubestemt tid etter at en av skienslaget spillere har fått påvist covid-19.
17:15 VG
Siv Jensen takket av: – Morna, Jensen!
GARDERMOEN Sylvi Listhaug er valgt til ny leder av Frp etter Siv Jensen. – Du ga meg og mange andre mulighet til å vokse, sa Listhaug i en tårevåt hyllest til sin forgjenger.
17:04 VG
Minst 55 drept i bombeangrep ved skole i Kabul
Lørdag gikk flere eksplosjoner av like ved en skole i den afghanske hovedstaden Kabul. Flere unge jenter er blant de drepte.
16:25 VG
Soldatenes innsats bør ikke glemmes
Nok et norsk militært engasjement drar seg mot slutten. I takt med demonteringen av de norske leirene i Afghanistan vil rapportene og analysene av vår deltakelse i det sentralasiatiske landet øke.
16:13 VG
Større snøskred på Gaustatoppen lørdag ettermiddag – søket avsluttet
Store ressurser rykket ut etter et snøskred på Gaustatoppen lørdag ettermiddag . Ifølge operasjonsleder er det ingen indikasjoner på at det var personer i området. Rundt kl. 19 avsluttet nødetatene søk.
15:36 VG
VAR-dramatikk i Leeds-seier: – De dømte feil
(Leeds United - Tottenham Hotspur 3–1) Tottenham gikk på et surt tap borte mot Leeds. Nå kan Champions League drømmen være knust for Spurs.
15:21 VG
Plateanmeldelse: Rag‘n’Bone Man – «Life By Misadventure»: Surfer på stemmen
Rag’n’Bone Mans andrealbum tynges ned av middelmådige låter.
15:04 VG
Leine avslo ny proffkontrakt i England – vil returnere til norsk fotball
Etter to år i Reading, har Kristine Leine (24) bestemt seg for å reise hjem til Norge. Midtstopperen håper sjansene for en plass i Norges EM-tropp er like store.
14:54 VG
Politiet i full beredskap under SIAN-markering
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) avholder en politisk markering foran Stortinget lørdag. Leder for Antirasistisk senter håper motdemonstrantene vil holde seg til fredelige midler.
14:08 VG
Therese Johaug åtte sekunder bak OL-kravet: – Aldri hatt noen ambisjoner om å være med
BISLETT Karoline Bjerkeli Grøvdal (30) løp enkelt under OL-kravet og inn til personlig rekord på bane på 10 000 meter. Like bak kjempet Therese Johaug (32) om å komme seg under det samme OL-kravet, men havnet like bak.
13:32 VG
Advarer Israel: «Vår respons kommer»
Hamas advarer Israels statsminister Benjamin Netanyahu om at nattens kamper ved al-Aqsa moskeen er en «kamp du ikke kan vinne».
lørdag 12:40 VG
Gladguttens smil forsvant: – Jeg var på mitt laveste
BODØ I høst var han en Stabæk-flopp. I vinter var han i fryseboksen til Rosenborg. Nå er Erik Botheim (21) startende spiss hos den regjerende seriemesteren.
lørdag 12:35 VG
Solskjær: «Ikke mitt problem» om noen blir misfornøyd
Ole Gunnar Solskjær (48) mener at andre klubber som kjemper om Champions League-plass kan bli misfornøyd med ham i ligainnspurten.
lørdag 12:16 VG
Gaza mangler oksygen: – Viruset kveler oss
– Vi er sjokkert over hvor farlig dette viruset er. De siste åtte månedene er over 100 000 mennesker smittet og 972 er døde av Covis19-viruset, sier fortvilet lege i Gaza.
lørdag 11:55 VG
Apple ute å kjøre: Dysset ned at 128 millioner iOS-brukere ble rammet av malware
I rettssaken Epic Games har anlagt fremholder Apple “sikkerhet” og “trygghet” for den lille mann, brukeren, som argument for å beholde uinnskrenket kon
lørdag 11:26 ITavisen
Kona til Stig-André Berge etter at OL røk: – Jeg får utrolig vondt av ham
Det blir ikke noe OL i Tokyo for Stig-André Berge etter tapet mot Murad Mammadov i kvalifiseringen lørdag formiddag.
lørdag 11:17 VG
Siv Jensen i sin siste tale som Frp-leder: – Jeg hater janteloven
I sin siste tale som Frp-leder, sparker Siv Jensen fra seg mot janteloven, «formynderstaten» og Arbeiderpartiet.
lørdag 11:03 VG
TEKNOLOGI

Nakstad venter ny helg med parkfesting: – Bedre enn å samles i trange leiligheter
Assisterende helsedirektør Espen Nakstad forstår at ungdommen samler seg ute og mener det tross alt er bedre enn å feste i trange leiligheter.
lørdag 10:55 VG
Pappa Ruud om sønnen: – Kanskje blant de ti beste i verden på grus
Christian Ruud (48) tror sønnen Casper Ruud (22) har muligheter mot alle de gjenværende motstanderne i Madrid Open og lar seg virkelig begeistre av det gode spillet hans på grusen.
lørdag 10:41 VG
Er vaksinert, men må på karantenehotell: – Det er håpløst
Pensjonistekteparet har fått vaksine i Spania, der de bor deler av året. Likevel får de beskjed om at de må på karantenehotell dersom de nå kommer til Norge.
lørdag 10:21 VG
India setter ny dødsrekord – over 4000 på ett døgn
I India forverrer krisen seg dag for dag. For første gang er det registrert over 4000 døde av coronaviruset på én dag.
lørdag 10:02 VG
Norges Fotballforbund ønsker fysisk oppmøte på Qatar-avgjørelsen
20. juni sier norsk fotball ja eller nei til norsk deltagelse i Qatar-VM neste år. Rundt tre uker i forkant avgjør Norges Fotballforbund om det kreves fysisk oppmøte for å kunne stemme.
lørdag 09:46 VG
Rånetreffet i Vestby: – De kom fra store deler av Østlandet
Da UP og politiet satte i gang med tekniske kontroller etter «lavterskel-metoden», løste det store rånetreffet seg opp.
lørdag 09:31 VG
Sterk ungdomsroman! Bokanmeldelse: Harald Rosenløw Eeg: «Gutten i mørket»
Harald Rosenløw Eeg (50) er tilbake med en ny ungdomsroman, og igjen viser han at han er følelsenes mester. Og at ungdomsårene er vanskelige på ordentlig.
lørdag 09:27 VG
Skaperen av Vans-skoene er død
Paul Van Doren, grunnleggeren av den amerikanske skogiganten Vans, er død. Han ble 90 år gammel.
lørdag 09:16 VG
Forbrukerrådet kritiserer Rema og Coops 3-for-2-kampanjer
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket mener Rema 1000 og Coops 3-for-2-kampanjer bidrar til økt matsvinn. – Se til Kiwi, sier hun.
lørdag 09:15 VG
Uenighet om ny gjenglov - frykter de går under jorden
Oslo-politiets Grete Lien Metlid er positiv til forbud mot gjengkriminalitet, men advarer mot å tro at det alene vil løse problemet. Ekspertene bak utredningen er splittet.
lørdag 09:07 VG
En annen fotball er mulig
Vi i de norske supporterklubbene vil ha en fotball vi kan være stolte av, og støtter helhjertet opp om boikotten av Qatar-VM, og vil markere dette på tribunen.
lørdag 09:02 VG
Exit Afghanistan
Dette er norske soldaters ukjente historier, fra en krig som aldri blir vunnet.
lørdag 07:56 VG
Jorunn Kjellsby ble svindlet: – Føler sjokk og vantro
Skuespiller Jorunn Kjellsby (77) ble utsatt for grovt bedrageri av et menneske hun hadde full tillit til.
lørdag 07:17 VG
En grense mot ekstremismen
Ni listetopper i Rogaland viser at det politiske Norge vil danne front mot ekstreme ideer og påstander på tvers av den daglige politiske uenigheten.
lørdag 07:12 VG
Trygve står i veien for Sylvi
Sylvi Listhaug prøver å gjenopplive Frp som protestparti. Trygve Slagsvold Vedum står i veien. Han tar både velgere og saker fra Frp.
lørdag 07:11 VG
Krever handling fra helseministeren etter VG-avsløring
Psykolog Sverre Varhaugs ofre fortjener en offentlig unnskyldning, mener Arbeiderpartiet. Frp og Senterpartiet mener saken må granskes.
lørdag 07:11 VG
Erna Solbergs varme Siv-hyllest: – Imponert over hennes lederegenskaper
Bikkja til Siv Jensen (51) rappet en blomst fra blomsterbedet til statsminister Erna Solberg (60). Det sliter ikke statsministeren med. Det er verre med savnet av Siv Jensen – og Frp i regjering.
lørdag 05:39 VG
Kometen vil bli som Klæbo og Bolsjunov
Harald Østberg Amundsen fikk gjennombruddet sist vinter, og gikk seg inn på landslaget. 22-åringen har som mål å bli «komplett» som Johannes Høsflot Klæbo (24) og Aleksandr Bolsjunov (24).
lørdag 04:33 VG
Demonstrasjoner i Rio: Anklager politiet for brutale henrettelser
Videoer viser brutale scener fra politiaksjonen der minst 25 personer ble drept. Rasende demonstranter kaller hendelsen «en massakre».
lørdag 02:40 VG
Childish Gambino saksøkt for plagiat
En rapper hevder Donald Glover kopierte hans låt med Grammy-nominerte «This Is America».
lørdag 01:05 VG
Frp-forslag: Vil gå til kamp mot «krenkelseshysteri» og «woke»
Frps landsmøte skal ta stilling til et Listhaug-støttet forslag som kobler Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam (Ap) til en «pågående kampanje om å fremstille Norge som et rasistisk samfunn».
fredag 23:42 VG
Les dagens VG her!
Siden mars 2020 har «alle legers drøm» vært å finne kuren på pandemien: Nå later det til at to medisiner i tablettform kan være på vei – og med litt flaks, kan de være klare til høsten. Les mer i dagens avis.
fredag 23:22 VG
Krigsseilernes fest utsatt for andre gang: – Langt på overtid allerede
Sjømann og eventyrer Jarle Andhøy raser etter nok en utsettelse - og frykter flere krigsseilere dør før de får den feiringen de fortjener.
fredag 22:58 VG
Newcastle satte fyr på CL-kampen med seier over Leicester
(Leicester-Newcastle 2–4) Newcastle rystet Champions League-jagende Leicester på bortebane. Nå øker faren for at Jamie Vardy (34) og lagkameratene havner utenfor topp fire – igjen.
fredag 22:52 VG
Gledens eneste skår
(Casper Ruud - Alexander Bublik 7-5, 6-1)  Ett kapittel skulle helst vært annerledes i historien om Casper Ruuds tenniseventyr i Madrid. Det er slett ikke nordmannens skyld.
fredag 21:59 VG
TEKNOLOGI

Her er Raymonds tidsplan: Håper på skjenking om to uker
Raymond Johansen håper å åpne restauranter, treningssentre og skjenking til klokken 22 om rundt to uker – hvis alt går i riktig retning.
fredag 21:49 VG
Israel: Harde kamper ved hellig moské
Israelsk opprørspoliti ble møtt med steinkasting og skjøt tilbake med gummikuler, da de barket samen med palestinere samlet ved al-Aqsa moskeen.
fredag 21:38 VG
Professor om Varhaug-saken: – Altfor enkelt å si at «dette er vi ferdige med»
Moralen må vinne over jussen, mener professor Stig Berge Matthiesen om Varhaug-saken.
fredag 21:30 VG
Tingretten om Tønsberg-drapet: Ikke klare bevis på hvem som skjøt
Det er likevel klare indikasjoner på at den sist siktede mannen var aktivt involvert da Bård Lanes ble skutt på åpen gate i Tønsberg, mener retten.
fredag 21:12 VG
Vil la de unge gå foran i køen
Alt tyder på at Folkehelseinstituttet vil råde regjeringen til å endre vaksine-køen. De vil ha de unge foran de voksne.
fredag 20:49 VG
Illsint tiur – hytteeier låste seg inn i egen bil
I påvente av at viltnemnda skal komme til stedet har en hytteeier i Oppdal låst seg inne i bilen sin. En meget sint tiur plager mennesker og hunder på stedet.
fredag 20:23 VG
Ruud klar for semifinale i Madrid etter storspill: – Spiller mitt livs beste tennis
(Casper Ruud – Alexander Bublik 7–5, 6–1) Casper Ruud vant et jevnt førstesett og var helt overlegen i det andre settet - og spilte seg til semifinalen i Madrid Open.
fredag 20:20 VG
Bison-lotteri med 45 000 deltagere
Mer enn 45 000 personer har søkt om å få skyte bison i Grand Canyon.
fredag 19:59 VG
FHI har regnet på vaksinefordeling: – Lønner seg å blande
FHI-tallene er klare: Det lønner seg med en ny vaksinestrategi der både yngre og eldre vaksineres samtidig.
fredag 19:27 VG
Trump slipper hysj-penge etterforskning
Den føderale valgkommisjonen har valgt å ikke gå videre med en etterforskning mot ekspresident Donald Trump.
fredag 19:11 VG
Ukens låter uke 18: Blokkfløyte, Coldplay og frysetørket bossanova
Coldplay, Kings of Convenience og Admiral P er noe av musikken VG har hørt på denne uken. I tillegg et godt argument for å slippe blokkfløyte tilbake i popmusikken.
fredag 19:08 VG
OL-sjansen røk for Bullen med 32 sekunder igjen
Grace Bullen (24) var på vei til å kvalifisere seg til OL for første gang, men måtte se seg slått i den avgjørende kvalifiseringskampen.
fredag 19:05 VG
Flere nøkkel­personer forlater Google – kan skyldes sparket forsker
Når Googles AI-eksperter slutter, ender de ofte opp hos hovedkonkurrenten.
fredag 19:00 digi.no
P4 fjerner falskt LSK-innslag: – Svært beklagelig
En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag. Nå fjerner de innslaget og innrømmer at det var falskt.
fredag 18:42 VG
Ligger an til dårligste valg på 28 år: Dette er Listhaugs problem
Skal Fremskrittspartiet vokse, må de hente tilbake velgere fra Senterpartiet. Problemet er at Frp støtter regjeringen disse velgerne protesterer mot, mener valgforsker Johannes Bergh.
fredag 18:26 VG
Thorstvedt om Tottenham-manager: – Brendan Rodgers er favoritt, men ...
TV 2-ekspert Erik Thorstvedt (58) anser Brendan Rodgers (48) som favoritt til å bli Tottenham-manager. Men er det aktuelt om han fører Leicester til Champions League?
fredag 18:07 VG
Helse Bergen snur om rusutskrivelser: Nå skal alle kontaktes
Minst 17 pasienter ble skrevet ut for raskt fra Helse Bergen i starten av pandemien. I dag bestemte styret og leder for helseforetaket at alle pasientene skal kontaktes.
fredag 17:49 VG
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

TEKNOLOGI

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL