Andøy
Semi av veien ved Fornes
Et semi er kjørt av veien ved Fornes.
17:01 Vesterålen Online
– Julegaven jeg vil ha fra Bakke-Jensen er å få P8-vedlikehold til Andøya
Direktør for Andøya Space Center fortalte Frank Bakke-Jensen at han ønsket P8-vedlikehold til Andøya.
16:54 Vesterålen Online
Fastholder at USA er på Andøya for å øve
INSISTERER: Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (t.h.) insisterer på at USAs hittil fire P-8 Poseidon overvåkingsfly er på Andøya for å trene og øve, ikke for å fly operative tokt i nordområdene. Det uttalte statsråden under et besøk på...
15:35 Aldri mer
– La oss vedlikeholde P-8-flyene!
– Legg vedlikeholdet av P-8-flyene til Andøya og bidra til et miljø for vedlikehold her, oppfordrer Odd-Roger Enoksen til forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H).
15:34 Bladet Vesterålen
Her sorterer Forsvarsbygg mulighetene for flystasjons-området
Eiendomsstrategien for etterbruk av Andøya flystasjon er klar. – Her ser vi begrensninger og muligheter for videre bruk av arealene, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H).
14:16 Bladet Vesterålen
Matz Abrahamsen er partiets nye ordførerkandidat
- Han er absolutt den beste kandidaten i partiet, og han er motivert til å gjøre en jobb, sier sittende høyreordfører Jonni Helge Solsvik.
13:04 Vesterålen Online
Konfronteres igjen med spørsmål om USA-fly på Andøya
Fire amerikanske overvåkingsfly er i sving på Andøya når forsvarsminister Frank Bakke-Jensen tirsdag besøker basen. Men driver de øvelse eller er de på reelle tokt?
12:07 $ Aftenposten
Se folkemøtet fra Andøy direkte fra klokken 15:00
Forsvarsminister, Frank Bakke-Jensen, er i dag i Andøy. VOL sender folkemøtet direkte fra klokken 15:00.
12:04 Vesterålen Online
NORDLAND

Startet dagen med frokostmøte
Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen er i gang med sitt Andøy-besøk, og startet dagen med frokostmøte på hotell Marena.
09:40 Vesterålen Online
– Still krav til flyktningene
Dulo Dizdarevic regiondirektør for IMDI, ga klar beskjed til Andøy kommune om at man må stille krav til innvandrere og flyktninger.
mandag 14:14 Vesterålen Online
Fulgte drømmen og åpnet nordisk kafé i storbyen
Mariell Hansen (29) fra Andøya følte hun levde livet til en etablert førtiåring. Nå har hun startet kafé- og livsstilsbygningen Benk + Bo i London med romkameraten sin - og på laget har de den tidligere sjefsbakeren fra Savoy.
mandag 09:10 Vesterålen Online
Orion kan ikke motta nye oppdrag i luften
HAR BEGRENSNINGER: De aldrende maritime P-3 Orion overvåkingsflyene har store begrensninger på kommunikasjonssiden under gjennomføring av operative tokt i dag. Dette vil bli vesentlig utbedret når de nye P-8 Poseidon overvåkingsflyene blir innfaset. Her et P-3C Orion avbildet i...
mandag 04:05 Aldri mer
USA opererer nå fire P-8 fra Andøya
NATTLIGE TOKT: Et amerikansk P-8A Poseidon fra US Navy tok av fra Andøya flystasjon sent søndag kveld. Flyet forsvant ut i den lyse natten for å ivareta maritim overvåking av havområdene i nord på vegne av NATO. Foto: TOMMY LARSEN Amerikanerne fortsetter den trinnvise...
mandag 04:00 Aldri mer
Orion kan ikke motta nye oppdrag i luften
HAR BEGRENSNINGER: De aldrende maritime P-3 Orion overvåkingsflyene har store begrensninger på kommunikasjonssiden under gjennomføring av operative tokt i dag. Dette vil bli vesentlig utbedret når de nye P-8 Poseidon overvåkingsflyene blir innfaset. Her et P-3C Orion avbildet i...
mandag 00:30 Aldri mer
Som tente lys på rusfilm
100 skoleelever fra Andøy satt som tente lys under visningen av den sterke dokumentaren «Parkert» i regi av Lionsdamene.
søndag 19:02 Vesterålen Online
Susann kom på andreplass under NM i frukt og grønt
ANDØY: Frukt- og grøntansvarlig i Coop Marked Dverberg, Susann Nordmo, kom på andreplass da årets frukt- og grøntambassadør ble kåret under NM i frukt og grønt.
søndag 14:00 Bladet Vesterålen
Stortap for Andenes IL
Andenes IL (AIL) tapte hele 6-0 borte mot Ballstad lørdag. Det første målet kom allerede etter to minutter.
søndag 11:35 Vesterålen Online
Stor interesse for å kjøpe Kiilgården
Både lokale og folk utenfor kommunen viser interesse for ærverdige Kiilgården på Andenes. Foreløpig har det ikke kommet noen bud.
søndag 07:00 Vesterålen Online
- Tungt, pinlig og stygt
ANDØY: Andenes-spillerne vant hele 7-0 mot Grovfjord/Harstad 2 i forrige serierunde, men i lørdagens kamp borte mot Ballstad kom de brutalt ned på jorda igjen.
lørdag 17:07 Bladet Vesterålen
Tilhenger blåste av veien
En bil med tilhenger havnet i grøfta på fylkesvei 82 utenfor Andenes lørdag formiddag. Det oppstod ingen personskade.
lørdag 12:48 Vesterålen Online
Andøy venter mer enn penger til omstilling
– Ekstraordinære statlige tiltak betyr mer enn bare omstillingsmidler, sier Andøy-ordfører Jonni Solsvik før forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) kommer til Andøy over helga.
lørdag 08:18 Bladet Vesterålen
Susann kom på andreplass under NM i frukt og grønt!
Frukt- og grøntansvarlig i Coop Marked Dverberg, Susann Nordmo, kom på andreplass da årets frukt- og grøntambassadør ble kåret under NM i frukt og grønt.
fredag 17:41 Vesterålen Online
BFO er bekymret over Orion-situasjonen
MÅ PRIORITERES: Befalets fellesorganisasjon er bekymret over at den norske maritime overvåkingen av nordområdene er ytterligere svekket etter at det er funnet sprekker i flyskrogene til Luftforsvarets P-3 Orion patruljefly. Samtidig holder den russiske Nordflåten holder høy aktivitet i...
fredag 15:10 Aldri mer
Andøyfisket inn i framtida
Fiskere i Andøy slår fast at det er flere ungdommer som ønsker å jobbe i dette yrket, men for dem som ønsker å kjøpe egen båt, er det kapital som er den største utfordringen.
fredag 09:39 Bladet Vesterålen
Norge er uten antiubåtkapasitet
VIKAR FOR ORION: Luftforsvaret har satt inn minst ett DA-20 Jet Falcon som vikar for de norske P-3 Orion overvåkingsflyene, som det denne uken ble funnet sprekker i. Men DA-20 har ikke evne til å lete etter russiske ubåter i nordområdene, som er den strategiske kapasiteten som er rangert som...
fredag 02:00 Aldri mer
Krever at Orionfly må holdes operative
KRITISK VIKTIG: Norges Offisersforbund (NOF) opplever det som kritisk viktig å få de norske P-3 Orion overvåkingsflyene på vingene igjen så snart som mulig. De maritime patruljeflyene er Norge og NATOs øyne i nord. Her manøvreres et P-3 Orion inn i hangar på...
fredag 01:55 Aldri mer
Navarsete: – Vi fortsetter å kreve svar
Liv Signe Navarsete spør forsvarsministeren om USAs forsvar har med seg luftvern når deres Poseidon-fly skal operere fra Andøy.
torsdag 23:28 Bladet Vesterålen
Følelsesladet innlegg fra Iversen
Det blir spennende å følge med – etter avgjørelsene omkring Andøya flystasjon – og de mange som har engasjert seg gjør nok det.
torsdag 18:20 Bladet Vesterålen
Ulike Andøy-budskap fra Høyres forsvarstopper
De fire Poseidon-flyene på Andøya flystasjon har ikke sammenheng med at mannskapene bak de norske Orion-flyene er hardt presset, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H). Partifelle Hårek Elvenes antyder noe annet.
torsdag 15:17 Bladet Vesterålen
Har flere ubesvarte Evenes-spørsmål
ANDØY: Avinor ba tidlig i mai om et hastemøte med Forsvarsdepartementet angående flere ubesvarte spørsmål om utbygginga av Evenes flystasjon. Departementet har derimot ikke svart på henvendelsen.
torsdag 12:00 Bladet Vesterålen
Sprekkdannelser i norske Orion-fly
SPEKKER I SKROGENE: Det er funnet sprekker i skrogene på de norske P-3 Orion-flyene som har i oppgave å patruljere og overvåke nordområdene. Allerede før sprekkdannelsene ble funnet, har forsvarssjefen karakterisert driftssituasjonen for disse flyene som kritisk. Her et P-3C Orion som...
torsdag 00:15 Aldri mer
Sliter med å følge med på alarmøvelse
STOR ALARMØVELSE: Missilkrysseren Marshall Ustinov (055) og minst 35 andre marinefartøyer fra den russiske Nordflåten iverksatte onsdag en stor alarmøvelse i Barentshavet. Øvelsen er den største av sitt slag på 10 år, opplyser Nordflåten. Her er...
torsdag 00:12 Aldri mer
Amund Tobias vil ha Elkjøp til Andøy – onsdag kom de på besøk
–Det mangler Elkjøp, svarte Amund Tobias Olsen på spørsmål fra Andøyposten. Det synes butikk-kjeden var et hyggelig svar. Onsdag tok de med seg en haug med gaver i bilen og kjørte til Risøyhamn.
onsdag 21:12 Vesterålen Online
NORDLAND

Høyretopp gir annen informasjon om Andøya enn forsvarsministeren
I en situasjon der norsk overvåkingskapasitet burde vært bedre, er det ikke unaturlig at allierte gir støtte. Dette budskapet fra Hårek Elvenes (H) kolliderer med partikollega og statsråd Frank Bakke-Jensens versjon om Andøya.
onsdag 20:03 $ Aftenposten
Vold mot politiet på Andenes
ANDØY: To personer er pågrepet for vold mot politiet og ordensforstyrrelse.
onsdag 17:13 Bladet Vesterålen
To pågrepet for vold mot politiet etter basketak
Det gikk hardt for seg på Andenes tidlig onsdag ettermiddag.
onsdag 16:16 Vesterålen Online
Avviser at US Navy blir på Andøya til 2022
OPERERER FRA ANDØYA: P-8A Poseidon fra US Navy er tilbake på Andøya flystasjon, hvor de i tiden fremover skal bistå Norge i overvåking av nordområdene. Hvor lenge amerikanerne skal være på Andøya er foreløpig uklart. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO ...
onsdag 07:52 Aldri mer
Ap vil gi 10 fylkesmillioner til NAROM
Nordland fylkeskommune fikk et overskudd på 45 millioner kroner i fjor. Arbeiderpartiet vil gi 10 millioner kroner av dette til Nasjonalt senter for romrelatert opplæring i Andøy (NAROM).
onsdag 07:35 Vesterålen Online
Krabbefiske ble innertier
ANDØY: For første gang arrangerte Vesterålen Turlag utflukt med krabbefiske i Andøy. Søndagens arrangement trakk mange ivrige barn, som fikk fine timer ute i naturen.
tirsdag 22:00 Bladet Vesterålen
Skjerper sikkerheten på Andøya flystasjon
SKJERPET SIKKERHET: Det er innført skjerpede sikkerhetstiltak ved Andøya flystasjon etter at et amerikansk P-8 Poseidon overvåkingsfly har begynt å operere fra stasjonen. Flere fly er ventet. Andøya flystasjon har skjerpet sikkerheten i forbindelse med at et amerikansk P-8 Poseidon...
tirsdag 12. juni Aldri mer
Krever svar på hvorfor amerikanske overvåkingsfly flyr fra Andøya
Amerikanske overvåkingsfly forbereder flyvninger fra Andøya, samtidig som Norge sliter med personellmangel og aldrende overvåkingsfly. Det vekker reaksjoner.
tirsdag 12. juni $ Aftenposten
Jonas storkoste seg
ANDØY: Årets aktivitetsdag på Åse ble knallsuksess. For Jonas Lidahl (3) var hesteridning det soleklare høydepunktet.
tirsdag 12. juni Bladet Vesterålen
Kraftig fall i flytrafikken til Andøy
Det reiste 10 prosent færre passasjerer til og fra Andøya i mai i år sammenlignet med mai i fjor.
tirsdag 12. juni Vesterålen Online
Derfor kan vi ikke gi oss!
mandag 11. juni Bladet Vesterålen
Lasse ble matchvinner mot Rosenborg
ANDØY: Lasse Nilsen ble matchvinner for Tromsø mot Rosenborg mandag kveld.
mandag 11. juni Bladet Vesterålen
Lasse Nilsen matchvinner for TIL
Andværingen Lasse Nilsen ble matchvinner for TIL mot selveste Rosenborg på Alfheim mandag kveld.
mandag 11. juni Vesterålen Online
Andværingene trente for 1,5 millioner i fjor
– Vi har en god gruppe som er flinke til å benytte seg av treningssenteret, sier Gørill Jonassen Pedersen ved Vestbyen treningssenter på Andenes. I fjor omsatte bedriften 1,5 millioner kroner.
mandag 11. juni Vesterålen Online
Vesteråling truet med å drepe politibetjenter, bet politikvinne i låret
En mannlig vesteråling må møte for tingretten etter en pågripelse i januar 2017. Påtalemyndigheten skal forsøke å føre bevis for at vesterålingen bet en kvinnelig politibetjent i låret, og at han truet med å drepe flere politibetjenter.
mandag 11. juni Vesterålen Online
Frank Bakke-Jensen har sagt ja til folkemøte
Om en uke stiller forsvarsminister Frank Bakke-Jensen på scenen i Folkets Hus på Andenes. Der blir det blant annet åpen spørsmålsrunde fra salen.
mandag 11. juni Vesterålen Online
- Vi spiller cupfinale hver helg
ANDØY: Andenes valset over Grovfjord/Harstad 2 i søndagens seriekamp i 4. divisjon.
søndag 10. juni Bladet Vesterålen
Er blind på det ene øyet og ser bare noen få prosent på det andre
Jan Bang Henningsen er ute på en 250 mil oppfylling av en gammel drøm; Å gå Norge på langs. Nå smaker han seg gjennom Vesterålen.
søndag 10. juni Vesterålen Online
Forrykende Greaseshow i Risøyhamn
De danset og sang oss tilbake til 1979, da John Travolta og Olivia Newton-John tok verden med storm.
lørdag 9. juni Vesterålen Online
Her lander det første P-8-flyet på Andøya
FØRSTE P-8-FLYET PÅ PLASS: Ved 15.30-tiden fredag gikk det første P-8 Poseidon overvåkingsflyet fra US Navy inn for landing på Andøya flystasjon. Hakk i hæl venter trolig flere overvåkingsfly. USA tar etter alt å dømme over store deler av Norges...
fredag 8. juni Aldri mer
Amerikansk P-8 har ankommet Andøya
ANDØY: Fredag ettermiddag landet et P-8 Poseidon fra US Navy på Andøya flystasjon. Det er uklart hvor lenge amerikanerne skal operere fra basen på Andenes.
fredag 8. juni Bladet Vesterålen
– To oppskytninger per måned som kan bære opp til 11 satellitter
Mandag ble det holdt folkemøte på Nordmela om planene for satellittoppskytingsbaser i Børvågen og Bømyra.
fredag 8. juni Vesterålen Online
Nasjonal turistveg innviet omdiskutert rasteplass i Andøy
Åpningen av Nasjonale turistvegers spektakulære rasteplass ved Bukkekjerka i Andøy lokket mange sist torsdag. Bente Bratland Holm, reiselivsdirektør for Innovasjon Norge, opprinnelig fra Alsvåg i Øksnes, var den som klippet snoren og erklærte anlegget for offisielt...
fredag 8. juni Vesterålen Online
— Byråkrati bidrar til MPA-personellflukt
KRITISERER BYRÅKRATI: Norges Offisersforbund er dypt kritisk til en altfor byråkratisk håndtering av omstillingsprosessen på Andøya flystasjon etter nedleggingsvedtaket. Forbundsleder Torbjørn Bongo mener dette er en viktig delårsak til at personellflukten er blitt...
fredag 8. juni Aldri mer
Amerikansk militærfly har ankommet Andøya
Et amerikansk militærfly har ankommet Andøya flystasjon for å forberede ankomsten til fem overvåkingsfly, melder nettstedet aldrimer.no.
fredag 8. juni Vesterålen Online
NORDLAND

– USAs fortropp har ankommet Andøya
ANDØY: Ifølge Aldrimer.no har amerikansk personell som skal forberede deployeringen av inntil fem maritime P-8 Poseidon overvåkingsfy i løpet av juni nå ankommet Andøya.
torsdag 7. juni Bladet Vesterålen
– Dette ble jo helt fantastisk
ANDØY: Et hundretalls personer var møtt fram da det torsdag ettermiddag var duket for offisiell åpning av utsiktspunktet Bukkekjerka langs Nasjonal turistveg i Andøy.
torsdag 7. juni Bladet Vesterålen
USAs fortropp har ankommet Andøya
DEPLOYERING I GANG: Det kombinerte passasjer- og cargoflyet CA-40A Clipper fra US Navy kom i dag til Andøya flystasjon med amerikansk personell og utstyr for å forberede ankomsten til inntil fem P-8 Poseidon overvåkingsfly fra US Navy. Foto PRIVAT Her tar et amerikansk C-40A Clipper fra US Navy...
torsdag 7. juni Aldri mer
En mistet lappen i 60-sonen
UP gjennomførte laserkontroll i 60-sonen på FV 82 på Fornes i Andøy torsdag ettermiddag.
torsdag 7. juni Vesterålen Online
Tok et førerkort på Fornes
ANDØY: En person mistet førerkortet på Fornes torsdag ettermiddag.
torsdag 7. juni Bladet Vesterålen
– Skal allierte nasjoner drive MPA-virksomhet for Norge?
Liv Signe Navarsete (Sp) fortsetter å pepre Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen med spørsmål hun mener hun ikke fikk svar på i stortingsbehandlingen av dokument-8-forslagene på tirsdag.
torsdag 7. juni Vesterålen Online
Sviket mot Andøya og Norges forsvarsevne
torsdag 7. juni Bladet Vesterålen
Byr på toner av Cornelis Vreeswijk
Førstekommende lørdag skal visebandet Åtgaum spille på Andenes.
torsdag 7. juni Vesterålen Online
Et farlig rot
Regjeringa har rotet det godt til i nordområdene.
torsdag 7. juni Bladet Vesterålen
– Vet fortsatt ikke hvorfor Andøya må nedlegges
OSLO: – Vi kan ikke gi tapt for manipulasjoner, konstruerte argumenter og fiktive tall, sa Hilde Flobergseter etter stortingsmøtet tirsdag.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Tar du utfordringa, Hårek?
Tirsdag var en svart dag for Forsvaret, MPA og Andøya, skriver Kjell-Gunnar Myrseth i Norges Offisersforbund (NOF) i denne kronikken.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Dagen etter vedtaket bekrefter Avinor det forsvarsministeren ikke vil innrømme
ANDØY: Dagen etter Stortinget vedtok at det ikke blir noen ny gjennomgang av Andøya-saken innrømmer Avinor at det er behov for «vesentlige oppgraderinger» av banesystemet på Evenes, noe forsvarsministeren gjentatte ganger har avvist.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Robin Hood er årets sommerteater på Dverberg
ANDØY: Teaterklubb’81 samarbeider igjen med Lost and Found Productions når de i august presenterer sin sommersatsing – Robin Hood.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Bekrefter behov for ekstratiltak på Evenes
BEKREFTER BEHOV FOR TILTAK: Avinor bekrefter at det er behov for tiltak på Evenes, men hva disse vil bestå av er under utredning. Følgelig er kostnadene ukjente. Foto: ALF RAGNAR OLSEN/ALDRIMER.NO Avinor bekrefter at det er behov for «vesentlige oppgraderinger» på banesystemet...
onsdag 6. juni Aldri mer
Den pinlige stillheten
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Tårene rant under Iversens innlegg
Tirsdag var en følelsesladet dag, skriver Bjørnar Sellevold i dette innlegget.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
Farvel, Høyre
Etter tirsdagens sørgelige vedtak i Stortinget, har jeg meldt meg ut av «forsvarspartiet» Høyre, skriver Svein Fredriksen i dette leserinnlegget.
onsdag 6. juni Bladet Vesterålen
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANDØYA

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

FAVORITTER

Hordaland Sarpsborg 08 Telemark Utenriks IT Innenriks Kjendis Hedmark Nordland Oppland Bergen Næringsliv Aust Agder Båt Vestfold Fotboll Karlskrona Østfold Mobil Rogaland
flere?
Kultur Sport Vest Agder Akershus Troms Møre og Romsdal Hässleholm Skåne Svedala Oslo Odda Kalmar Sogn og Fjordane Buskerud Mat Forsvar Trøndelag Kristianstad Kvinnherad Fiske Molde FK Skien Molde Inrikes Oskarshamn Menn Sandnes Fotball Kongelig Rendalen Tinn Kultur Tynset Malmö USA Finnmark Eslöv Kragerø Stavanger Sport Stabæk Fredrikstad Åstorp Trening Politikk Sunndal Mandal Karmøy Barn Musikk Blekinge Sverige VM Hyllestad Lillesand Lyngdal Sigdal Lund Kunst Aurskog-Høland Mote Hälsa Steigen Håndball IK Start Poker Tomelilla Stockholm Reise Drangedal Vestby Android Motor Bolig Osterøy Sjakk Grane Tvedestrand 17. mai Nittedal Russland Landskrona Tesla Sund Sørreisa Kristiansand Helsingborg Trav Stord Spill Universet Nesodden Askøy Bil Fauske Helse Øygarden Lindås Näringsliv Vietnam Vefsn Risør Salangen Jakt Båt Vellinge Utrikes Ski Friidrett World Series of Poker Jevnaker Alpint Kryptovaluta Klippan Åsnes Fedje Masfjorden Staffanstorp Hvaler Hörby Gausdal Time Horten Eliteserien Kommunesammenslåing Narvik Mörbylånga Get-ligaen Karasjok Vågan Lesja Langrenn Suldal Nordkapp Turn Enebakk Ringsaker Mat Trysil X-games Meløy Tranøy Ballangen Bil Jølster Vær Økonomi Målselv Spania Bamble Båstad Aurdal Kongsvinger Eidskog Hemnes Bromölla Sogndal Åmot Solund Film Grue Brønnøy Tana Alstahaug Vadsø Porsanger FK Haugesund Nore og Uvdal Utsira Skurup Kävlinge Askvoll Leirfjord Ronneby Kviteseid Skiptvet Førde Gloppen Jönköping Farsund Nord-Korea Landbruk Forskning Sauherad Selje Svalbard Bremanger Sandøy Nybro Porsgrunn Tyrkia Vinje Skedsmo Russ Kvinesdal Øksnes Fitjar Østre Toten Klima E-sport Valle Frankrike Øyer Sarpsborg Saltdal Larvik Nord-Odal Emmaboda Vitenskap Eiker Våler Rauma Lund Nes Meland Nissedal Radøy SK Brann Gjøvik Moss Tromsø IL Interiør Høyanger Askim Svelvik Arendal Naustdal Moskenes Eidfjord Norway Cup Eid Teknik Eurovision Liverpool Austrheim Notodden Bundesliga Voss Litteratur Roing Berlevåg Skiskyting OBOS-ligaen Stavanger Oilers Trøgstad Stranda Flekkefjord Andøy Ulstein Tingvoll Rakkestad Øvre Eiker Rygge Mjøndalen IF Flakstad Re Forsand Engerdal NHL Sjöbo Israel Borgholm Årdal Kvænangen Røyken Fjaler Hole Ukraina Mjölby Tysvær Lyngen Rennesøy Hattfjelldal Norway Chess Filippinene Lillestrøm SK Volvo Skisport Rælingen Trollhättan Politik FA-cupen Arvika Skånland Kvæfjord La liga Giske Skodje Bodø/Glimt Polen Surnadal Torsken Audnedal Øystre Slidre Sola Flora Sölvesborg Dovre Råde Kina Klatring Fræna Syria Foto Løten Drammen Lier Åmli Hamarøy Aure Tolga Östra Göinge Dyr Eidsberg Tønsberg Boksing Tysfjord Værøy Friluftsliv Hockey Odds BK Svømming Kristiansund Olofström Ulvik Evenes Rømskog Tour of Norway Kvinner Søgne Mönsterås Motorsport Tjeldsund Seljord Bodø Viking FK Musik Ishockey Film Ålesund Jobb Forskning Asker Halden Rana Sykkel Sortland
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL