Andøy
Prislapp Evenes: 20-30 milliarder
Evenes blir flere milliarder dyrere enn det regjeringen hevder. Stortinget er ikke informert om de skjulte, men planlagte kostnadene på Evenes, skriver Tone Salomonsen i dette innlegget.
14:02 Bladet Vesterålen
– Sikrer mot ras og redder vei
Sjef for Roadcapregion Nord-Norge, Erik Henriksen mener å ha løsningen for rassikring uten å drive ny tunnel, slik at Andøy kommune redder Nasjonal turistveistatusen.
08:00 Vesterålen Online
– Ekstremt artig å være med
Elevene fra Risøyhamn skole røk ut av Klassequizen i semifinalen, som ble sendt på NRK lørdag kveld. Laget fikk 31 poeng av 51 mulige.
lørdag 21:15 Vesterålen Online
Ingen finale på Risøyhamn
Laget fra Risøyhamn nådde ikke opp blant lørdagens ni lag i klassequizen på NRK1.
lørdag 20:55 Bladet Vesterålen
Surt heimetap for AIL
ANDØY: En dommertabbe bidro sterkt til at Andenes IL (AIL) fikk en tøff start på tilværelsen i 4. divisjon.
lørdag 15:19 Bladet Vesterålen
Er Risøyhhamn-elevene landets smarteste?
Sammen med resten av Norges 32 smarteste 10. klasse-lag er munnen deres lukket med syv segl. Vi må vente til lørdag 21. april med å finne ut om Risøyhamn skole er i klassequiz-finalen 12. mai.
lørdag 11:00 Vesterålen Online
Anbefalingene fra forsvarssjefen gjelder ikke lengre, så hvorfor tviholder man på avgjørelsen?
Fra dagen det ble offentlig at Norge kjøper nye, store og våpenbærende overvåkingsfly gjaldt ikke forsvarssjefens anbefaling av Evenes lengre. Da burde Evenes som MPA-base blitt skrinlagt, skriver Rune Øverås i dette innlegget.
lørdag 10:52 Bladet Vesterålen
Havnet selv i grøfta
Mildvær gjør at snøen smelter fort. Det kan skape utfordringer for avløp som går tett av snø og is. På Bleik gikk det galt da man fredag skulle renske ei grøft.
fredag 19:11 Vesterålen Online
NORDLAND

– Luftvern var hovedargumentet
ANDØY: Jonni Solsvik (H) mener det var fornuftig av Utenriks- og forsvarskomitéen å utsette behandlinga av representantforslagene i Andøya-saken. – Det er naturlig at man tar seg tid når man føler at behovet er der, sier Andøy-ordføreren.
fredag 15:30 Bladet Vesterålen
Statsråd, jeg utfordrer deg til debattduell
I dette innlegget kommer leder i Norges Offisersforbund (NOF), Torbjørn Bongo, med sine betraktninger om den omstridte Andøya/Evenes-saken.
fredag 13:32 Bladet Vesterålen
– Må ha risiko i fokus på Andøya
USIKKERHET ER HVERDAGEN: Forsvarets hovedverneombud Knut Erik Erstad sier usikkerhet og en uavklart situasjon preger hverdagen på Andøya flystasjon. Personellet her skal samtidig produsere en av Norges viktigste leveranser til NATO-alliansen – ubåtovervåking fra nordområdene....
fredag 12:07 Aldri mer
Manipulerte forutsetninger
Nedlagte Evenes flyplass ville tapt kampen om QRA- og MPA mot Andøya. For å være sikker på seier fikk Evenes tildelt QRA før konkurransen startet – mens MPA aldri ble vurdert, skriver Tone Salomonsen i dette innlegget.
fredag 11:40 Bladet Vesterålen
Vederkast blåser ut på Bleik
Da hardrockerne i Vederkast skulle spille inn en etterlengtet oppfølger til «Northern Gothic», var det helt naturlig å velge Bleik samfunnshus som studio, og et værbitt Andøy som bakteppe. Borte fra hverdagens ustoppelige forstyrrelser kunne de her drive sin soniske utforskning...
fredag 10:49 Vesterålen Online
Venter på Arbeiderpartiet
Så langt har Arbeiderpartiet unngått klare signaler, men nå er tida moden.
fredag 05:51 Bladet Vesterålen
– Evenes må vurderes på ny
MÅ REVURDERE EVENES: – Det sikkerhetspolitiske bildet og trusselbildet har endret seg radikalt siden vedtaket om å legge ned Andøya flystasjon og bygge opp Evenes. Saken må opp til ny vurdering, mener Lars Erik Jamtli i Befalets Fellesorganisasjon (BFO). Foto: SKJERMDUMP FRA BEVAR...
fredag 03:00 Aldri mer
Åpent brev til Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre
Eirik Skarland har sendt åpent brev til Jonas Gahr Støre. Les det her.
torsdag 19:49 Bladet Vesterålen
– Jeg er glad vi var der, om ikke kunne det gått ille
En fire år gammel gutt på Andenes plumpet søndag i ei grøft hvor en frossen kommunal kum hadde skapt oversvømmelse. Gutten sto med vann opp til halsen, og kom seg ikke opp før han fikk hjelp. Nå roper moren varsku.
torsdag 19:09 Vesterålen Online
Nesten 10 millioner i pluss for Andøy Energi
– Vi er godt fornøyd med fjoråret, sier Kjell-Are Johansen i Andøy Energi AS. Regnskapet viser et overskudd før skatt på nesten 10 millioner kroner.
torsdag 18:28 Vesterålen Online
Setter in storferge på Andenes-Gryllefjord
Torghatten Nord har blitt tildelt anbudet på strekninga Andenes-Gryllefjord. De skal sette inn M/F Stetind på sommerfergesambandet.
torsdag 16:55 Vesterålen Online
– Kan sette nasjonens sikkerhet på spill
ALVORLIG: – Det er svært viktig at beslutningstakerne får relevant og riktig informasjon når det gjelder basevalg – som i Evenes/Andøya-saken. Får de ikke det, kan det bli tatt beslutninger på sviktende grunnlag, som i verste fall kan sette nasjonens sikkerhet...
torsdag 15:13 Aldri mer
Arbeiderpartiet trenger tid
ANDØY: Arbeiderpartiet forholder seg tause om luftvernspørsmålet som NRK brakte på banen onsdag kveld.
torsdag 14:30 Bladet Vesterålen
Bestilte varer – skal ha bedt om at regningen ble sendt til Forsvaret
En andværing må møte i Vesterålen tingrett i slutten av juni, etter at vedkommende skal ha bestilt varer fra Sortland Elektro og bedt bedriften sende regningen til Forsvaret.
torsdag 13:37 Vesterålen Online
– Hele driftssituasjonen er anstrengt
– STORE HULLER I ALLE FORSVARSGRENER: Aldrimer.no har denne uken publisert en rekke av forsvarets egne vurderinger når det gjelder operative utfordringer. BFO mener sakene viser en presset drifts- og personellsituasjon. Foto: OLE B. GARBO/FORSVARET. Forsidefoto: KRISTIAN BERG/FORSVARET – Det er...
torsdag 13:10 Aldri mer
Har Elvenes (H) tillit til NATOs øverste militære sjef?
Yngve Laukslett svarer Hårek Elvenes i dette leserinnlegget.
torsdag 10:22 Bladet Vesterålen
– Kan ha blitt feilinformert om Andøya
Stortinget kan ha blitt feilinformert om flyttingen av flybasen fra Andøya til Evenes, mener Norges Offiserforbund.
onsdag 20:25 Vesterålen Online
– Kan ha blitt feilinformert om Andøya
Stortinget kan ha blitt feilinformert om flyttingen av flybasen fra Andøya til Evenes. Norges Offisersforbund mener det er grunn til å se på avgjørelsen på nytt.
onsdag 19:39 NRK
Utsetter fristen i tre uker
Onsdag formiddag bestemte utenriks- og Forsvarskomiteen å utsette vedtaket av dokument-8 forslagene til 16.mai, noe som er tre uker senere enn planlagt.
onsdag 16:49 Vesterålen Online
Ny utsettelse i Evenes/Andøya-saken
UAVKLARTE FORHOLD: Stortingets utenriks- og forsvarskomite ga i dag seg selv forlenget frist til midten av mai med å avgi innstilling til Stortinget i saken om nedleggelse av Andøya flystasjon og samlokalisering av kampfly i QRA-beredskap og overvåkingsfly på Evenes. Her fra høring i...
onsdag 15:15 Aldri mer
– Vedtaket faller sammen som et korthus
BETENKELIG PROSESS: – Regjeringens strategi i Evenes/Andøya-saken er så hullete at hele korthuset kan rase sammen. Det eneste rette nå er å ta Andøya-vedtaket opp til ny behandling, mener Senterpartiets Willfred Nordlund. Foto: TORBJØRN KJOSVOLD/FORSVARET ...
onsdag 13:45 Aldri mer
– En operativ vurdering hvor lenge operasjoner kan pågå fra Evenes
Etter at konseptvalgutredningen for Evenes og den eksterne kvalitetssikringen ble oversendt Stortinget, er det noen forhold som Forsvarsdepartementet ønsker å presisere.
onsdag 11:12 Vesterålen Online
Forsvaret må omstilles i takt med tiden, ikke tilbakestilles til den kalde krigen
Jeg skal gi Bjørnar Sellevold rett i en ting: Forsvaret fikk gjennom en del år for lite ressurser.
onsdag 10:00 Bladet Vesterålen
Enoksen: – Alle miljøspørsmål rundt Andøya Space Center skal utredes
– I den konsekvensutredningen som vi nå er igang med, og som skal legges fram neste år, vil alle relevante miljøspørsmål knyttet til Andøya Space Center bli grundig utredet.
onsdag 09:55 Vesterålen Online
Grunneier frykter voldsom forurensing på Andøya
Grunneier Hans Marthin Sollien forventer forurensing av uante dimensjoner dersom det gjøres alvor av planene om å etablere rakettskytefeltet Andøya Space Port.
onsdag 09:55 Vesterålen Online
NORDLAND

Stortingets bekymring har vist seg å være berettiget
5. april ble konseptvalgutredning Evenes flystasjon lagt frem. Utredningen bekrefter at det var grunnlag for å fremme Dokument 8-forslagene.
onsdag 09:44 Bladet Vesterålen
Deler ut over en million til andværinger
Næringsstyret i Andøy kommune har på et møte nylig bevilga over én million kroner til diverse bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Andøy.
tirsdag 18:19 Vesterålen Online
– Kan ha brutt informasjonsplikten
FREMDRIFTSPLAN: Senterpartiet mener regjeringen kan ha brutt informasjonsplikten til Stortinget ved å tilbakeholde vesentlig informasjon i Andøya/Evenes-saken. – Dette er svært alvorlig. Endelig avgjørelse i saken bør utsettes, sier stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete....
tirsdag 17:14 Aldri mer
Nedleggelse av Andøya flystasjon vil være et historisk feilgrep
Stortinget vil denne våren fatte en avgjørelse som vil få store konsekvenser for norsk sikkerhet og beredskap. Dersom Stortinget ikke stanser nedleggelsen av Andøya flystasjon, gjør man Norge langt mer sårbart. Det vil være et historisk feilgrep, fattet på et...
tirsdag 14:38 Bladet Vesterålen
— Vi har et annet bilde enn Stortinget
MANGE BEKYMRINGSMELDINGER: Hovedverneombudet i Luftforsvaret forteller at mange forsvarsansatte har meldt fra om sikkerhetsrelaterte bekymringer – knyttet til Evenes. Samtidig oppfatter han at Stortinget får annen informasjon. Bildet: Soldater fra Forsvarets Spesialkommando seg klare til fallskjermdropp...
tirsdag 14:36 Aldri mer
MDG bekymret for turistveien
ANDØY: Miljøpartiet De Grønnes Bent Bakkan uttrykker bekymring for at en ny rassikringstunnel til Bleik kan skape problemer for den nasjonale turistveien i området.
tirsdag 13:11 Bladet Vesterålen
Sjekket ut unødig alarm ved Viking Hotell på Andenes
Brannvesenet sjekket tirsdag formiddag ut en brannalarm ved Viking Hotel på Andenes.
tirsdag 12:01 Vesterålen Online
Norvoll: – En endelig løsning på rasproblematikken på Bleik det viktigste
Miljøpartiet de grønne stiller Fylkesråd for samferdsel, Svein Eggesvik (Sp), spørsmål om den planlagte rassikringa på Fylkesvei 976.
tirsdag 11:48 Vesterålen Online
Hemmeligholder strid om nødrullebane
MOTSTRIDENDE VERSJONER: Mens regjeringen overfor Stortinget har slått fast at det ikke er nødvendig med nødrullebane på Evenes, omtaler Luftforsvaret det i forsvarsinterne dokumenter som et ufravikelig sikkerhetskrav. Her en CV-90 stormpanservogn fra Panserbataljonen avbildet på...
tirsdag 03:00 Aldri mer
Regjeringens hvitvaskingsoperasjon
DEN HELE OG FULLE SANNHET? Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen har ikke fortalt den hele og fulle sannheten om viktige forhold knyttet til valget av Evenes flystasjon som ny enebase for kampfly og maritime patruljefly i Nord-Norge i det ugraderte KVU-dokumentet regjeringen publiserte 5. april i år. Det kan gi...
tirsdag 02:50 Aldri mer
Regnestykket som ikke går opp
NY ENEBASE I NORD: Forsvarsdepartementet (FD) driver kreativ matematikk for å få regnestykket om Evenes flystasjon til å gå opp. FD synes å mene at kampflyshelterne på Evenes kan telles to ganger, og underslår vesentlige utfordringer dersom shelterne blir pakket med to...
mandag 19:37 Aldri mer
Neste stopp: Stortinget
Å legge ned noe som er bra, og flytte det hele 12 mil til noe som garantert blir mindre bra, og attpåtil måtte betale en ubehagelig stor sum for dette, ja det er et drøyt stykke å svelge.
mandag 19:28 Bladet Vesterålen
Ikke tilfreds etter lukket Evenes-høring
STRIDENS KJERNE: Det er strid om beslutningen om å flytte Forsvarets maritime patruljefly fra Andøya til Evenes (bildet). Ap er fortsatt ikke tilfreds, etter høring bak lukkede dører i Stortinget torsdag, der forsvarsminister Frank Bakke-Jensen gjorde rede for grunnlaget for beslutningen....
mandag 16:33 Aldri mer
Slavemerket til fire Sulis-venner
Det startet som slavemerket ingen ville ha. I dag regnes det blant Sulis-folk som den høyeste utmerkelse som deles ut der. I forbindelse med helgas 50-årsjubileum for Kobberløpet ble Slavemerket tildelt fire av rennets støttespillere; Svein Spjelkavik, Benn Eidissen, Geir Wenberg og Lars...
mandag 16:00 Bladet Vesterålen
– Det skal komme allierte kampfly til Evenes
HVOR SKAL ALLIERTE FLY MOTTAS? Forsvarsdepartementet slår i dag ettertrykkelig fast at det er både sheltere og plass på Evenes. Foto: HELGE HOPEN/FORSVARET. Forsidefoto: JONI MALAKAMÄKI/FINLANDS LUFTFORSVAR Forsvarsdepartementet slår ettertrykkelig fast at det skal mottas allierte...
mandag 10:46 Aldri mer
Nedleggelsen av Andøya flystasjon svekker alliert forsterkning av Norge
Reduksjon i kapasitet til å ta imot allierte kampfly medfører at bærebjelken i norsk sikkerhetspolitikk er i fare, skriver Yngve Laukslett i denne kronikken.
mandag 09:58 Bladet Vesterålen
Bryter informasjonsplikten til Stortinget
SVEKKER FORSVARSEVNEN: Uten Andøya flystasjon svekkes mottakskapasiteten for allierte styrker vesentlig – en støtte og kapasitet Norges forsvarsevne avhenger av, mener Yngve Laukslett i Andøy Høyre. Foto: KJETIL STORMARK/ALDRIMER.NO KRONIKK: Nedleggelsen av Andøya...
mandag 09:43 Aldri mer
Andøyveien knuste bakstillinga på bilen
Telehiv på fylkesvei 82 førte til bilhavari for Kim Robin Berntsen. – Veien er så dårlig at det kan føre til trafikkulykker, sier han.
lørdag 14. april Vesterålen Online
– Dette er virkelig fortjent
ANDØY: Midtveis i revyforestillinga til Fyr Laus lørdag kveld dukket ordfører Jonni Solsvik opp for å dele ut Andøy kommunes kulturpris for 2017.
lørdag 14. april Bladet Vesterålen
Lokalrevy på sitt beste
ANDØY: Med forestillinga «Kultur for enhver pris!» viste Fyr Laus hvorfor de fortjener årets kulturpris i Andøy.
lørdag 14. april Bladet Vesterålen
- Dere er viktige for oss
Lørdag kveld fikk revygruppa Fyr Laus overrakt Andøy kommunes kulturpris fra ordfører Jonni Helge Solsvik.
lørdag 14. april Vesterålen Online
Må følge opp toprosentmålet
Fellesforbundet Nordre Nordland og Sør–Troms forventer at samtlige politiske partier på Stortinget følger opp egne lovnader fra siste valgkamp om en opptrapping av bevilgningene til 2 prosent av BNP innen 2024 – og at Andøya flystasjon opprettholdes.
lørdag 14. april Bladet Vesterålen
Forsvaret i og av Nord-Norge er betydelig svekket
Mitt inntrykk er at Langtidsplanen for Forsvaret (LTP) ikke er en plan som gjør befolkningen rolig, skriver Bjørnar Sellevold i dette innlegget.
lørdag 14. april Bladet Vesterålen
USA vurderer storinvestering på Andøya
ANDØY: Ifølge nettstedet Aldrimer.no vurderer USA å tilby Norge en «infrastrukturpakke» verdt om lag 2,8 milliarder norske kroner, for å forsterke evnen til alliert mottak og gjøre det enklere for amerikanske og allierte kampfly og maritime patruljefly å operere fra...
lørdag 14. april Bladet Vesterålen
Vurderer 2,8 mrd til Andøya og Bardufoss
LØPENDE KONSULTASJONER: USA vurderer å tilby Norge en tiltakspakke verdt 2,8 milliarder kroner for å styrke alliert mottak samt trening og tilstedeværelse av kampfly og maritime patruljefly i Norge. Her forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i møte med sin amerikanske kollega James N....
lørdag 14. april Aldri mer
NORDLAND

Nå selges Kiilgården
Tidligere i år ble det kjent at styret i Kiilgården stiftelse vil oppløse stiftelsen og selge bygget. Onsdag ble salgsplakaten klistret på ytterveggen.
lørdag 14. april Vesterålen Online
Prisverdig revy fra Fyr Laus
Det ble sparket både sideveis og oppover, så tårene triller og latterbrølene løfter taket, Da revygruppa Fyr Laus fredag viste hvorfor de har fått Andøy kommunes kulturpris.
fredag 13. april Vesterålen Online
Fem forelegg under fartskontroll i Andøy
UP skrev i Andøy i dag ut fem forelegg under en kontroll.
torsdag 12. april Vesterålen Online
Økning på Andøya – nedgang på Skagen
ANDØY: Andøya lufthavn hadde oppgang i mars, sammenlignet med mars i fjor. Det hadde ikke Skagen.
torsdag 12. april Bladet Vesterålen
– Forsvaret kan ikke være salderingspost
VÅR FELLES FORSIKRING: Forsvaret må styrkes, og forsvarsbudsjettet kan ikke være salderingspost. Et tilbakeblikk til 9. april er en god påminnelse om konsekvensene det kan få, mener kronikkforfatter Jonni Solsvik. Bildet er fra Flotex-øvelsen. Foto: ELIAS ENGEVIK/FORSVARET ...
torsdag 12. april Aldri mer
Revy-familien er klar
ANDØY: Også i år er Karstein, Sunniva og Torgeir Schaug med når Fyr Laus inviterer til revy på Andenes. – Vi gleder oss til å entre scena i helga, sier de.
torsdag 12. april Bladet Vesterålen
En ny normalsituasjonen i nordområdene
torsdag 12. april Bladet Vesterålen
Folkevalgte – ta ansvaret dere er valgt til å ta!
Stein-Håkon Eilertsen, leder i Norges Offisersforbund ved Andøya flystasjon, kommer med en klar oppfordring til politikerne på Stortinget i denne kronikken.
onsdag 11. april Bladet Vesterålen
Opp på Andøy Lufthavn, nedgang ved Skagen
Mens Andøy hadde en marginal vekst i mars, ble det nedgang for Stokmarknes Lufthavn Skagen.
tirsdag 10. april Vesterålen Online
Widerøe vurderer etablering i Andøy
ANDØY: Widerøe Technical Services vurderer å etablere base for flyvedlikehold på Andenes. – Dette viser at Andøy er interessant for mange sektorer i næringslivet, sier ordfører Jonni Solsvik (H).
tirsdag 10. april Bladet Vesterålen
Hvor skal allierte kampfly mottas i Norge?
HVOR SKAL NORGE TA IMOT ALLIERTE KAMPFLY? En ny utredning om Evenes kan tolkes dithen at allierte kampfly ikke skal mottas på Evenes. Samtidig er alternative flyplasser som Andøya vedtatt nedlagt. Forsvarsdepartementet sier likevel at allierte mottak skal til Evenes. Foto: TORBJØRN...
tirsdag 10. april Aldri mer
Dømt for Andøy-brann
ANDØY: En mann i 30-årene fra Andøy er dømt etter brannen på Æråsen i Andøy i juni 2017.
tirsdag 10. april Bladet Vesterålen
Tente røyk mens han stjal bensin - garasje med scootere brant ned. Nå er dommen klar.
Forsøket på å stjele bensin endte med at garasjen brant ned. Nå er en andværing dømt til 15 dagers betinget fengsel for hendelsen.
tirsdag 10. april Vesterålen Online
Stort hull i vegbanen: – Punkterte biler i kø
ANDØY: Flere biler fikk punkterte dekk og knuste felger etter å ha kjørt i et 15 centimeter dypt hull i Risøyhamn mandag.
tirsdag 10. april Bladet Vesterålen
Kan få tilbake tre millioner momskroner
2017 ga et lite overskudd for Andøy flerbrukshall AS på Andenes. – Vi er endelig kommet på pluss-siden, sier styreleder Leif A. Iversen, som venter på at Skatt nord sal avgjøre en moms-sak som er svært viktig for selskapet.
tirsdag 10. april Vesterålen Online
Hovedgjest på Lygarkvelden
ANDØY: Årets Bleiksdaga arrangeres i slutten av juni, og styret er i full gang med planlegginga, opplyser leder Ina Westjord.
tirsdag 10. april Bladet Vesterålen
Risøyhamn tredje sprekeste i Nordland
Elevene i niende klasse ved Risøyhamn skole er de tredje sprekeste i Nordland. Foran seg på lista har de to skoleklasser fra Salten-området.
tirsdag 10. april Vesterålen Online
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ANDØYA

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
NORDLAND

FAVORITTER

Sarpsborg 08 Hordaland Telemark Utenriks Hedmark Innenriks IT Bergen Oppland Fotboll Akershus Næringsliv Kjendis Østfold Nordland Mat Aust Agder Vestfold Båt Vest Agder
flere?
Kultur Rogaland Troms Odda Buskerud Sport Trøndelag Skåne Forsvar Sogn og Fjordane Møre og Romsdal Mobil Oslo Finnmark Kalmar Fiske Get-ligaen Fotball Ringsaker Molde Kvinnherad Skien Blekinge Bolig Fredrikstad Tinn Bodø Inrikes USA Oskarshamn Karlskrona Karmøy Elverum Sandnes Økonomi Haugesund Kongelig Stavanger Kristianstad Stabæk Kongsvinger Lindås Drammen Sunndal Bamble Politikk Kragerø Barn OL Malmö Landskrona Fauske Hammerfest Motor Kultur Molde FK Svelvik Sørreisa Porsgrunn Radøy Tomelilla Drangedal Stord Tolga Meløy Hässleholm Poker Lillesand Askøy Trav Svedala Sport Forskning Näringsliv Helsingborg Eslöv Dyr Kryptovaluta Nedre Eiker Tromsø Universet Reise Stockholm Landbruk Hvaler Tvedestrand Vestvågøy Steigen Kunst Sarpsborg Bil Osterøy Vestby Vær Eliteserien Hyllestad Førde Forskning Svalbard Øvre Eiker Risør Langrenn Salangen Bil Nord-Korea Lier Odds BK Kvænangen Vietnam Åsnes Sigdal Askim 17. mai Lesja Tesla Musikk Film Jakt Sverige Håndball Lyngdal Mörbylånga Vefsn Narvik Aurskog-Høland Stavanger Oilers Horten Båt Larvik Notodden FK Haugesund Hörby Friluftsliv Tana Målselv Skiskyting Sande Nordkapp Eiker Klippan Staffanstorp Berlevåg Norway Cup Øygarden Åmli Android VM Bærum Trening Frogn Asker Filippinene Øksnes Tingvoll Råde Trysil Hälsa Moss Rosenborg BK Jevnaker Lenvik Åmot Mat Helse OBOS-ligaen Kongsberg Ski Tynset Skøyter Kommunesammenslåing Hadsel Sykkel Porsanger Kristiansand Ålesund Russland Grue Tønsberg Lund Vinje Suldal Eurovision Eidsberg Stryn Fitjar Ballangen Lyngen Masfjorden Gjøvik Vitenskap Halsa Vålerenga Modum Aurdal Rana Skurup World Series of Poker Fjell Fedje Nittedal Farsund Utrikes Nesodden Skjervøy Sjakk Kävlinge Utsira Ronneby Austrheim Jobb Jølster Evenes Brønnøy Time Turn Re Halden Naustdal Enebakk Motorsport Eidskog Hurum Selje Kristiansund Ekonomi Hamar Sund Våler Bromölla Foto Nore og Uvdal Nes Sandefjord Løten Meland Gloppen Andøy Sørfold Svømming Alpint Grane Litteratur Sölvesborg Sandøy Sauherad Herøy Nord-Odal Skiptvet Gjerstad Teknik Mandal Olofström Strand Roing Herøy Ishockey Svalöv Karasjok Vaksdal Russ Leirfjord Rendalen Åseral Påske Forsand Karlshamn Jul Arvika Odal Surnadal Valle Gausdal Bundesliga Fræna Kvæfjord Östergötland Hole Borgholm Romfart Lomma Rømskog Aure Spill Trollhättan NHL Game of Thrones Jönköping Nesset Arendal Kviteseid Røyken Tromsø IL Skedsmo Evje og Hornnes Modalen Kvinner Vennesla Mönsterås Harstad Östra Göinge Google Klatring Os Snowboard FA-cupen Alta Friidrett Mote Viking FK Hemnes Ullensvang Polen Måsøy Nybro Bodø/Glimt Nesna Froland Hattfjelldal Ås Alstahaug Træna Sande Birkenes Gran Årdal Emmaboda Trøgstad Klepp Voss Nissedal E-sport Dovre Tjeldsund Spania Eid Musik
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL