Åmli
Ap-nei fra KrF i Agder
Lokallagslederne til KrF i Agder sier nei til partileder Knut Arild Hareides veivalg inn i en Ap-regjering. Det viser vår ringerunde i helga.
mandag 1. oktober $ Fædrelandsvennen
Dobbelt plateslepp på Elvarheim 27. september
Torsdag 27. september klokka 19 blir det dobbelt plateslepp på Elvarheim med Johanne Flottorp og Stina Brandin, som begge er aktuelle med sine første soloplater. Det blir gangar frå Tovdal og polska frå Dalarna. Etter konserten blir det dansespel. Inngang kr 150.
mandag 24. september Åmli kommune
Høyring: Planprogram kommuneplan 2019-2031
Åmli kommune varslar med dette oppstart av planarbeidet med å oppdatere kommuneplanen for 2019-2031. Oppdateringa inneheld følgande:
fredag 21. september Åmli kommune
Varsel om sterk vind fredag og lørdag
Det er foreløpig meldt vind opp mot 35-45 m/s langs kysten og i fjellet fredag og lørdag. Hvor mye vi vil merke til det iÅmli kommune er usikkert, men innbyggere oppfordres likevel til å ta visse forholdsregler.
fredag 21. september Åmli kommune
To til sykehus etter utforkjøring ved Nelaug
En mann og en kvinne er kjørt til sykehus for sjekk etter at bilen de satt i havnet utfor veiene.
mandag 17. september Agderposten
Verdensdagen psykisk helse - Simen Almås
Tirsdag 9. oktober markerer vi Verdensdagen for psykisk helse på rådhuset kl. 18.00. Foredragsholder: Simen Almås. Dette er et gratis arrangement med enkel servering. Hele bygda er hjertelig velkommen. Skoleninviterer alle foresatte til arrangementet.
fredag 14. september Åmli kommune
Innkalling til kommunestyret 20. september
Inkalling tilkommunestyret 20. september,ligg nåute i innsynsmodulen under Politikk og Møteinnkalling/protokoll.
onsdag 12. september Åmli kommune
Høring - Simonstad næringsområde
Det er tidligere gjennomført en Mulighetsstudiet for næringsområder på Simonstad. Dette ble lagt frem som sak for kommunestyret, som fattet følgende vedtak 21. juni 2018:
onsdag 12. september Åmli kommune
AUST-AGDER

Protokoll frå kommunestyret 20. september
Protokollen frå kommunestyret 20. septemberligg nå klar i innsynsmodulen. Klikk inn på Politikk og Møteinnkalling/protokoll og vidare til den møtedatoen og det utvalet du er interessert i.
tirsdag 11. september Åmli kommune
Bygdebok-kveld 17. september
Det blir presentasjon av dei to nye bygdebokbinda (Tveit-Sigridnes og Simonstad-Vestre Mosberg-Gjermundnes-Tverrstøyl) i Åmli rådhus måndag 17.sept. kl. 19.30.
tirsdag 11. september Åmli kommune
Haltepinken
18.januar 1947. Guttungen er kastet ut fra hjemmet i Setesdal, og står barbeint og tynnkledd igjen utenfor på isen. Dagen blir til kveld, men ingen åpner døra. Han står til han ikke husker mer. Så, faller han. Det er naboene som finner Ragnar livløs i kulden. Han er bare...
fredag 7. september Åmliavisa
Restplasser til syhelg - frist torsdag 5. sep
Vi12 plasser til syhelg, fredag 7. september fra kl. 16.00- ca. kl.20.00 og lørdag 8.september fra kl. 10.00- ca. kl. 17.00 på dagsenteret. Påmelding til mobil 99 21 17 53 innen torsdag 5. sep. Ta kontakt med Anne-Grete hvis noe er uklart eller dere lurer på noe.
onsdag 5. september Åmli kommune
Frist for søknad om spelemidler 2019
Fristen for å søke om spelemidlar til idrettsanlegg er sett til 1. november 2018. Ta kontakt med kulturrådgivar Tonje Ramse Trædal på tlf 37185264 for hjelp til søknadsprosessen. Søknadsportalen ligg på www.anleggsregisteret.no
onsdag 5. september Åmli kommune
Kandidatar til kulturprisen 2018
Åmli kommune ønskjer forslag til kandidatar til kulturprisen 2018. Prisen er på 10000 kr, og skal deleast ut til lag, organisasjonar eller enkeltpersonar som er frå eller bur i Åmli kommue. Prisen er ein honnør for særleg verdifull innsats innanfor det utvida kulturomgrepet.
tirsdag 28. august Åmli kommune
Rekordmange gjennom styrkeprøve
128 stilte til start i årets Enduroløp på Flateland. Det er rekord!
fredag 24. august Åmliavisa
Gull og sølv i NM
Åmli har en vaske-ekte Norgesmester i sandvolleyball. Han heter Lars Tveit Retterholt. Sammen med makker Svein Solhaug gikk han til topps under NM-uka i Stavanger, torsdag. Hakk i hæl og med sølv om halsen, kommer Emilie Olimstad som tok andreplassen i kvinneklassen sammen med Janne Pedersen....
fredag 24. august Åmliavisa
Treindustri fra vei til sjø
-Veien, sjåføren og bilen tåler det. Men vi får ikke tillatelsen. Hvor er logikken? Med et pennestrøk kan dere bedre forholdene for hele industrien, sa direktør ved Bergene Holms avdeling Nidarå i Åmli, Johan Mørland til statssekretær Brage Baklien...
mandag 20. august Åmliavisa
Ny motorsykkel-oppfinnelse
18.august er det duket for Enduroløpet på Flateland, og i år - skal en helt ny oppfinnelse fra arrangøren selv, som nå befinner seg i patent-prosessen, testes ut til gjørma spruter!
fredag 17. august Åmliavisa
Rekordmange elever i kulturskolen!
Vi er klare for et nytt og spennende kulturskoleår. Åmli kulturskole har i år 120 elever, hvorav 31 på musikk, 43 på dans, 12 på teater, 22 på kunst og 12 på kulturkarusell. Dette er ny rekord i antall påmeldte!
torsdag 16. august Åmli kommune
Totalforbudet på aktivitet i skog og utmark oppheves
Siste dagers nedbør, og endring i værtype i nær fremtid, gjør nå at ilagte restriksjoner på skogsdrift, linjerydding og kantslått fra brannvesenet oppheves. Lokale forhold må tas hensyn til når arbeid i skog og annen utmark skal utføres, og tilgjengelig...
fredag 10. august Åmli kommune
Varsel om svært kraftig vind
Vi har motteke varsel frå Fylkesmannen om svært kraftig vind, oransje nivå, for bl. a. Vest-Agder og Aust-Agder gjeldande frå fredag førermiddag til natt til laurdag.
torsdag 9. august Åmli kommune
Landbruket må høyne brannberedskapen
Pressemelding fra Landbukets brannvernkomite: Situasjonen er nå så ekstrem over store deler av landet at bønder oppfordres til å iverksette ytterligere tiltak for å høyne brannberedskapen. Viktigst er det å sørge for lett tilgjengelig slokkeutstyr, ikke minst...
tirsdag 7. august Åmli kommune
Utleige av rom ved Åmli skule
Lag- og organisasjonar som ønsker å bruke rom ved Åmli skule skuleåret 2018/19 må sende søknad snarast råd til:Åmli skule, Gata 5, 4865 Åmli eller e-post til amli.skule@amli.kommune.no
fredag 3. august Åmli kommune
Skulestart
Åmli skule: 1.-10. klasse starter måndag 20. august kl. 08.30. Dølemo Oppvekstsenter: 1.-4. klasse starter måndag 20. august kl. 09.00.
fredag 3. august Åmli kommune
Ekstremvær fra oktober til juli
Siden oktober i fjor har nedbørsrekorder, kulderekorder, varmerekorder og ekstremvær stått i kø på Sørlandet.
søndag 15. juli $ Fædrelandsvennen
Flere hundre branner siden torsdag
Fredag ettermiddag brenner det fortsatt 29 steder i Agder. Siden torsdag har det vært flere hundre branner i Agder.
fredag 13. juli $ Fædrelandsvennen
Kan ha forhindret større skogbrann
Stian Finsrud og en nabo oppdaget i natt at det røyk fra skogen ved Kroktjønnheia nær Simonstad i Åmli. Her hadde det tatt fyr etter et lynnedslag tidligere på dagen.
fredag 13. juli $ Fædrelandsvennen
Pressemelding fra Østre Agder Brannvesen:
På grunn av den ekstreme tørken har brannsjefene på Agder besluttet å inndra alle dispensasjoner som er gitt i forbindelse med skogsdrift. Dette med bakgrunn i den meget krevende situasjonen med lav grunnvannstand og store deler av vegetasjon er så tørr at det antennes lett. Den...
mandag 9. juli Åmli kommune
Ledig fast 100 % stilling som sjukepleiar
Ved Helse og velferd er der ledig fast stilling som sjukepleier med arbeid på institusjon. Med arbeid kvar 3 helg. Som sjukepleier vil du oppleve å ha sjukepleieansvar både ut og inne spesialt i helgene, derfor er viktig at du har sertifikat. Stillinga er ledig frå dags dato.
fredag 6. juli Åmli kommune
Ledig mellombels stilling som sjukepleier i 100%
Ledig mellombels stilling som sjukepleier i 100% stilling Ved Helse og velferd er der ledig mellombels stilling som sjukepleier med arbeid inne på institusjon og ute i heimesjukepleien. Med arbeid kvar 3 helg.
fredag 6. juli Åmli kommune
Opplysning om vetrinærvakt
Veterinærvakt Nedenes Holt vaktdistrikt: 37024805 Telefon til Mattilsynet: 22 40 00 00
torsdag 5. juli Åmli kommune
Fiskekort Åmli kommune
Sal av fiskekort:
torsdag 5. juli Åmli kommune
– Vest-Agder har landets beste kommuner
Vest-Agder har landets best drevne kommuner. – Det er helt spesielt hvor godt de gjør det innen pleie og omsorg, sier kommuneekspert.
torsdag 5. juli $ Fædrelandsvennen
AUST-AGDER

Ferieavvikling hos kemneren i Østregionen
Kemneren i Østregionen, Aust-Agder holder stengt i uke 30 (23. til 27. juli) grunnet ferieavvikling. God sommer. Hilsen kemneren i Østregionen
onsdag 4. juli Åmli kommune
Åmli Forest slo Proflex United
En busslast med kampsultne fotballentusiaster fra Arendal tok turen til Åmli for å gi alt i oppgjøret mellom Proflex United og Åmli Forest.
tirsdag 26. juni Åmliavisa
– Hyllest til alle kvinnene i Åmli
– Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi har fått et stykke kvinnehistorie mellom fangstmennene Aslak Harstveit og Olav Tverstøyl. Utstillinga er en hyllest til alle kvinner i Åmli. Vi snakker om flotte kvinner som har tatt vare på bygdas og familiens draktskikker.
tirsdag 26. juni Åmliavisa
– Takk Åmli, det har vært en drøm!
Det var som om alle på festivalen hadde snakket sammen og blitt enige. - Heimover er verdens hyggeligste festival!
lørdag 16. juni Åmliavisa
Sommeråpningstider i kommunen
Nokre kommunale kontor har endra åpningstider i sommarmånadane, eller er stengt ein kort periode i løpet av sommaren. Her finn du samla oversikt over dette.
torsdag 14. juni Åmli kommune
Pengar til forskingsprosjekt på bever i Åmli!
Norges Forskningsråd har tildelt 8,5 millionar kroner til prosjektet Beyond Dodods and Dinosaurs: Displaying Extinction and Recovery in Museums, med 400000 kroner til ei utstilling på Elvarheim museum i 2021.
tirsdag 12. juni Åmli kommune
Avslutningsfest for 10. trinn 19. juni
10. trinn skal ha sin siste skoledag på Åmli skule tirsdag 19. juni. Alle foresatte, lærere og rektor invitertes til avslutningsfest på skulen kl. 18.00. Det vil bli servering av mat, utdeling av vitnemål, underholdning og taler.
tirsdag 12. juni Åmli kommune
Skogbrann stenger Sørlandsbanen
Fredag ettermiddag brenner det langs jernbanelinjen i Åmli. Sørlandsbanen er stengt, og passasjerer må regne med forsinkelser.
fredag 8. juni $ Fædrelandsvennen
Gjøv og Nelaug vannverk: Vanningsrestriksjoner
På grunn av lavere forbruk av vann vil vi nå tillate vanning med en spreder på kveldstid fra kl 19:00 til kl 22:00 for abonnenter på Nelaug og i Åmli sentrum.
fredag 8. juni Åmli kommune
KULTURHUS: Hva blir prisen?
Kulturhus og bru er to heite poteter i bygda. Vi lurer på hvordan det går med jakten på prislappen.
lørdag 2. juni Åmliavisa
Vil handle til seg Åmland-skog
Begjæring om tvangsalg av Åmland gård, fikk Scott Nilsen til å sende ny epost.
fredag 1. juni Åmliavisa
Over 1 time i skolebuss
Arnt Magne Helgeland mener det er uholdbart at unger ned i 6 års alderen fortsatt har over 1 times bussreise til og fra skolen. Han får støtte fra Hilde Hansen Smeland (Ap).
fredag 1. juni Åmliavisa
Totalforbud på aktivitet som kan føre til brann
Det er fremdeles totalforbud på aktivitet som kan føre til brann i skog og annen utmark på Agder (Aust- og Vest-Agder). Men etter møte mellom brannsjefene 30.07. er det igjen åpnet for skogsdrift med dispensasjon.
mandag 28. mai Åmli kommune
Kemneren i Østregionen ubemannet
Kemneren i Østregionen (som Tvedestrand kommune er vertskommune for)blir ubemannet på grunn av felles, ekstern fagsamling torsdag 24. mai fra. kl. 11.30 til fredag 25. mai kl. 15.00. Tilbake mandag 28. mai fra. kl. 08.00.
torsdag 24. mai Åmli kommune
Borgarleg vigsel i kommunen
Frå 1. januar 2018kan du gifte deg borgarleg i kommunen. Under kan du lese meir om tilbodet.
torsdag 24. mai Åmli kommune
Totalt bålforbud - tørt i skog og mark
Alle brannvesen på Agderinnfører totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs. Dette betyr at det ikke er lov til å grille eller tenne bål hverken i skog, mark eller på stranden. Du kan heller ikke bruke bålplassene i marka i denne perioden.
onsdag 23. mai Åmli kommune
Tilbakemelding på nettsida vår
Det er stadig nokon som kjem med tilbakemelding på nettsida vår via Fant du det du letteetter?. Det er vi veldig glade for, for det hjelper oss å forbetre sida. Men av og tiler tilbakemeldinga av ein slik art at vi gjerne skulle kunne svare vedkomande. Difor ber vi om atdu skriv inn...
tirsdag 22. mai Åmli kommune
På bobiltur da han fikk beskjed om milliongevinsten
Vaktmester Rune Hegglund (56) fra Flekkefjord vant lørdag 4,5 millioner kroner i Lotto.
søndag 20. mai $ Fædrelandsvennen
Vintervedlikehold kommunale veier.
Åmli kommune ønsker tilbud på brøyting og rydding av snø, samt sandstrøing av kommunale veier og plasser for kommende 4 års periode, dvs. t.o.m. vintersesongen 2021/ 2022.
onsdag 9. mai Åmli kommune
Elevbedrift gir kantinetilbud
HURRA FOR KANTINE:  De er i hvert fall ikke i tvil et sekund, dette danker ut den kjedelige matpakken. For hvem vil vel ikke ha rykende fersk pizza, baguetter og smoothie, spør de. På kontraspørsmål om de ikke er redde for å bli litt bortskjemte, ser de bare på meg og...
fredag 4. mai Åmliavisa
Tvilling-thriller
Tirsdag 15.00. Piip piip. ”Hvis du vil være med på kalving, da må du komme fort!”
fredag 4. mai Åmliavisa
Turkart og turguide for Åmli kommune.
Friluftsrådet Sør har startet arbeidet med turkart og turguide for Åmli kommune.
tirsdag 24. april Åmli kommune
Svømmebassenget stenger 4.mai
Svømmebassenget på skolen stenger 4. mai. Skolen arrangerer styrkeprøven fredag 4. mai. Etter sistemann er i mål, stenger bassenget for denne badesesongen. Inspektør Åmli skule
mandag 23. april Åmli kommune
Første vigsler i Åmli kommune
I dag har vi gjennomført historiens toførste vigsler her i Åmli kommune.Rådmann Christina Ødegård fikk æren av ågjennomføre dem. Spennende ny oppgave for oss. Tusen takk til brudeparene som ville gifte seg hos oss!
fredag 20. april Åmli kommune
Deler du brønn med naboen?
Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres. Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet,...
torsdag 19. april Åmli kommune
AUST-AGDER

Gründerkurs salg - i Åmli
fredag 13. april Åmli kommune
Skal barnet ditt begynne på skolen til høsten?
Vi harsamlet viktig informasjon fra skolen,tildeg som har barn som skal begynne i 1. klasse tilhøsten:
tirsdag 10. april Åmli kommune
Fargerik Fest i Åmlihallen laurdag 14. april
Velkommen til Fargerik Fest for Folk Flest i Åmlihallen laurdag 14. april Kl. 15.00-17.00. Loppemarked i Oasen frå kl. 14.00. Det blir fargerikt show med musikk og dans, loddsal med fine premiar ogsmaksprøver på mat frå mange land.
mandag 9. april Åmli kommune
Hvordan hacke Åmli ut av spill?
Industrispionasje blir fortsatt regnet som en av de større truslene i E-tjenestens trusselvurdering for 2018. Staten jobber på spreng for å ruste Norge mot cyberangrep. En ny sikkerhetslov er vedtatt på Stortinget og en nasjonal cyberstrategi er underveis. Oddvar Håland Moe fra...
søndag 8. april Åmliavisa
Bergene Holm investerer nærmere 50 millioner i Åmli
Bergene Holm AS fortsetter kapasitetsøkningen ved avdeling Nidarå i Åmli kommune i Aust-Agder og investerer nærmere 50 millioner kroner i nye trelasttørker ved avdelingen.
tirsdag 6. mars Tvedestrandsposten
Ingen vinnere etter krisemøte - men reddet samarbeidet
Hele Østre Agder samarbeidet sto i realiteten i fare i dag, da kommunene skulle bli enige om en ny finansieringsmodell for interkommunale tjenester. - Vi…
fredag 26. januar $ Tvedestrandsposten
Drapstrusler og smørsyre-angrep
Daglig leder i Åmli Bilverksted, Kim Hansen fikk verkstedet sitt sprutet ned med illeluktende syre. Nå er den tidligere ansatte som ble anmeldt for skadeverk og drapstrusler, varetektsfengslet i 4 uker.
torsdag 25. januar Åmliavisa
Nesten 8000 uten strøm - igjen
Agder Energi har værgudene mot seg, og har igjen tusenvis av kunder som må tilbringe lørdagen i mørket.
lørdag 20. januar Aust-Agder Blad
Kommunene finansierer Østre Agder!
Østre Agder samarbeidet koster mer enn vi kanskje aner for kommunene. Overgangen til formelt regionråd og finansieringsmodellen for samarbeidet behandles på styremøtet i Østre Agder…
fredag 19. januar $ Tvedestrandsposten
– Det handler kun om Åmli
Det handler kun om Åmli nå, sier direktør i Biozin Lars Frode Askheim til Åmliavisa.
onsdag 17. januar Åmliavisa
Kuriøst Gjerstad-kart
Aust-Agder museum og arkiv, Kuben, sitter på en stor kartsamling fra distriktet. Blant dem en virkelig skatt fra Gjerstad.
tirsdag 16. januar $ Aust-Agder Blad
Gjerstad JFF samler Sørlandets beste skyttere på samme lag før historisk NM
Marcus Langmyr har fått med seg landsdelens beste jaktfeltskyttere i Svein Jørund Githmark fra Lillesand og Terje Terjesen fra Froland til Gjerstad Jeger- og Fiskerforening.
lørdag 13. januar Aust-Agder Blad
Vil ha pris på bru og kulturhus
Det ble brudd i forholdet mellom Ap og Sp, dermed klatret villig Høyre opp i senga, men da ble det hett mellom laknene i kommunestyresalen dagen derpå...
26. desember 2017 Åmliavisa
Hane haiket med trailer i 70 km/t
Møt hanen Kåre, en skikkelig damemagnet av en hvit italiener. Forrige uke hoppet han på matfars lastebil på tunet og haiket likegodt med pappa på jobb. I over 20 kilometer i 70 kilometer i timen klorte han seg fast mellom hytta og huset på lastebilen, før den ville flukten...
10. august 2017 Åmliavisa
Føler seg glemt i drapssaken
Kjell Arild Risholt er skuffet over at ikke kommunen plukket opp telefonen og ringte barnefamiliene på Simonstad og fulgte opp på skolen. – Kunne de ikke bare spurt; Er det noe vi kan gjøre? Han får støtte av naboer til drapsgården, de føler seg glemt av kommunen....
2. mars 2017 Åmliavisa
Tenner lys ved drapsgården
14.februar 2017. Politiet pågriper et ektepar i Åmli. Begge blir siktet for forsettlig drap. Den drepte er kvinnens bror, og har vært savnet en stund. Vi skal tilbake til november 2015. Åmliavisa får en epost av den nå siktede kvinnen. «Vet du noe om...
25. februar 2017 Åmliavisa
Drapet i Åmli
Tirsdag formiddag pågrep politiet et ektepar i Åmli. Begge er siktet for forsettlig drap. Kilder i nærmiljøet forteller om narkotikabruk, skyting om natta og høylydt krangel. For mange i Åmli kom nyheten om drapet som et sjokk, og flere beskriver den siktede kvinnen som hyggelig...
15. februar 2017 Åmliavisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ÅMLI

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL