Åmli
Hvordan kan du melde skader på Telenors nett?
onsdag 21:07 Åmli kommune
Borgarleg vigsel i kommunen
Frå 1. januar 2018kan du gifte deg borgarleg i kommunen. Under kan du lese meir om tilbodet.
onsdag 13:43 Åmli kommune
Vi deler ut to gratisbillettar til Operaen 14. april!
I år feirar Operaen i Oslo 10 år, og den 14. april inviterar Den Norske Opera Ballett publikum som ennå ikkje har opplevd ei forestilling i Oslooperahus.På programmet står La traviata, verdens mest spilte opera. Den Norske Opera Balletttilbyralle kommunar to gratisbillettar til...
tirsdag 11:26 Åmli kommune
SFO stengt i påskeuka
SFO er stengt 26, 27 og 28. mars (påskeuka). Åmli skule
fredag 09:47 Åmli kommune
Stjålet skaphenger funnet utbrent i Skien
Tirsdag morgen ble en skaphenger stjålet fra en byggeplass i Åmli. Ett døgn seinere ble den funnet totalskadet langs en vei i Skien i Telemark.
onsdag 14. mars $ Fædrelandsvennen
Innskriving av 1. klassinger skoleåret 2018/2019
Dølemo skule: torsdag 22. mars fra kl. 09.00. Åmli skule: fredag 23. mars fra kl. 08.30. Alle som står i folkeregisteret i kommunen vil få brev om innskrivinga.
mandag 12. mars Åmli kommune
Gullgutten fra Dølemo
Da Håvard Lorentzen vant OL-gull på 500 meter i Pyeongchang i Sør-Korea 21. februar, begynte landslagssjefen for skøyteløperne, Sondre Skarli - å grine. Når regnskapet er gjort opp sto de igjen med to gull, en sølv og en bronse. Det beste OL siden Lillehammer i...
søndag 11. mars Åmliavisa
Sommarjobb for ungdom 2018 - søknadsfrist 1. april
Vi har nå klare elektroniske søknadsskjema både for ungdomar og private/ næringsdrivande i samband med tilbod om sommerjobb for 2018. Meir info, og begge skjema, ligg i denne artikkelen.
fredag 9. mars Åmli kommune
AUST-AGDER

Saken ingen vil snakke om
Etter det avisen kjenner til skal det foreligge et forslag om sluttpakke for rådmannen, men ingen vil uttale seg om saken. Rådmannen har nå søkt jobb i Froland. I ett år er dokumenter omhandlende arbeidsmiljøet i kommunen holdt unna arkivering og journalføring.
torsdag 8. mars Åmliavisa
-Jeg ventet bare på å drukne
Torsdag forrige uke gikk snøscooterfører Kai Olaf Bjørnbakk og barnebarnet på snart 4 år gjennom isen på Esbuvatn nord for Åmli. - Jeg ventet bare på å drukne, så kom de, forteller Bjørnbakk til Åmliavisa.
torsdag 8. mars Åmliavisa
Bergene Holm investerer nærmere 50 millioner i Åmli
Bergene Holm AS fortsetter kapasitetsøkningen ved avdeling Nidarå i Åmli kommune i Aust-Agder og investerer nærmere 50 millioner kroner i nye trelasttørker ved avdelingen.
tirsdag 6. mars Tvedestrandsposten
Fellesbading i dag avlyst pga sjukdom
På grunn av akutt sjukdom er diverre fellesbading i dag, måndag 5. mars, avlyst.
mandag 5. mars Åmli kommune
Kvinne (48) tømte kontoen til sin drepte bror
En 48 år gammel kvinne fra Åmli er dømt til betinget fengsel etter å ha tømt bankkontoen til sin drepte bror for over 35.000 kroner.
onsdag 28. februar $ Fædrelandsvennen
Velkommen til forestillingen "Småtroll"
Forestillingen Småtroll spilles i Åmlihallen lørdag 17.mars kl 16.00. Invitasjon
onsdag 28. februar Åmli kommune
Påskeleir for familier i Åmli kommune
KilandSenteret inviterer til påskeleir for familier med barn i Åmli kommune. Tilbudet er for dere som ønsker en hyggelig og aktiv påskeopplevelse i flotte omgivelser med aktiviteter og gøy på KilandSenteret. Oppholdet inkluderer overnatting, fullpensjon og aktiviteter.
mandag 26. februar Åmli kommune
Eigedomsskatt 2018
For 2018 skal det skrivast ut eigedomsskatt i heile kommunen. Den alminnelege eigedomsskatten for 2018 er 7 promille. For bustader/fritidsbustader med tomt til desse, samt ubebygde tomter til dette formål er eigedomsskattesatsen 4 promille.
mandag 26. februar Åmli kommune
Markedsføring og profilering av Åmli
Det er mulig å søke sponsormidler til markedsføring og profilering av Åmli og Åmli kommune. Tildelingskriteriene ble vedtatt i kommunestyret 15.02.2018:
onsdag 21. februar Åmli kommune
Distriktsvennlig bachelorprogram i sykepleie
I samarbeid med UiA har regionene Lister, Lindesnes, Setesdal og Østre Agder inngått en treårs avtale om distriktsvennlig bachelorprogram i sykepleie fra 2018-2021. Det planlegges samlinger i alle regioner, i Østre Agder legges det opp til undervisningssted i den østre delen av...
mandag 19. februar Åmli kommune
Opprydding i Engenes næringsområde
Kommunen vart oppfordra til å rydde opp på Engenes næringsområde via ei underskriftsliste som var lagt ut på Åmli bilverksted. Planutvalet gjorde vedtak i møte 05.02.2018. Vedtaket saman med partsbrev.
torsdag 15. februar Åmli kommune
Ekstraordinær bandtvang innført i Åmli
Frå og med 12.02.2018 er det innført ekstraordinær bandtvang i Åmli kommune. Kunngjering herpå kommunens heimeside og i Norsk Lovtidend. Forskrifta finn du her:
torsdag 15. februar Åmli kommune
Fakturering av kommunale avg. og eigedomsskatt
Vi informerer om at kommunestyret i K-sak 17/101 fatta vedtak om betalingsterminar for kommunale avgifter og gebyr på vatn og avløp for 2018, og iK-sak 17/145 vedtak om betalingsterminar for eigedomsskatt for 2018.
mandag 12. februar Åmli kommune
Fare for strømstans på grunn av snøvær
Agder Energi har meldt i fra til kommunen om fare for strømstans i helgen, som følge av store snømengder og temperatursvingninger. Vi ber innbyggerne være forberedtpå dette. Ring en nødetat ved fare for liv og helse.
fredag 9. februar Åmli kommune
Søke plass i barnehage eller SFO?
Alle som vil søke om ny eller endre gjeldende avtale om barnehageplass for 2018 - 2019, må søke før 1. mars. Alle som skal søke om SFO plass for 2018 - 2019 må søke innen 1. mars.
fredag 9. februar Åmli kommune
Vannet stengt - Børtinghus
På grunn av gravearbeider vannet i Børtinghuskoblet ut i dag,1. februar. Vannet skal etter planen være tilbake kl 15.30.Vi beklager at ikke alle ble nådd under varsling i går ettermiddag.
torsdag 1. februar Åmli kommune
Barneverntjenesten ønsker seg tilsynsførere
Barneverntjenesten Øst i Agder arrangerer tilsynsførerkurs i lokalene på Brokelandsheia tirsdag 27. februar kl. 18.00 - 21.00.
torsdag 1. februar Åmli kommune
Varsel om oppstart av planarbeid
Statens vegvesen skal i samarbeid med Åmli kommune i gang med å lage en detaljreguleringsplan for fv. 415 fra Selåsvatn til Simonstad, og ber om innspill til arbeidet innen 13. mars.
torsdag 1. februar Åmli kommune
Toalettet på Pakkestasjonen
Toalettet er nå åpent på dagtid til bruk for reisende med buss til og fra Åmli
onsdag 31. januar Åmli kommune
Ekteparet som tok ”romfolk” med hjem
-”De må ut av tiggermodusen, lære seg å jobbe for pengene. De må ut av mentaliteten ”oss stakkarer” i mellom. De har ressurser og evner og må lære seg å bruke dem og erverve seg fortjent tillit”. Dette er ordene til kvinnen som Rom-folket i Åmli...
søndag 28. januar Åmliavisa
Ingen vinnere etter krisemøte - men reddet samarbeidet
Hele Østre Agder samarbeidet sto i realiteten i fare i dag, da kommunene skulle bli enige om en ny finansieringsmodell for interkommunale tjenester. - Vi…
fredag 26. januar $ Tvedestrandsposten
Drapstrusler og smørsyre-angrep
Daglig leder i Åmli Bilverksted, Kim Hansen fikk verkstedet sitt sprutet ned med illeluktende syre. Nå er den tidligere ansatte som ble anmeldt for skadeverk og drapstrusler, varetektsfengslet i 4 uker.
torsdag 25. januar Åmliavisa
Strømbrudd første til mat-tap på over 100 000
Enorme mengder tung, våt snø har også skapt store problemer i Åmli. Det gikk trolig verst ut over Tovdal, Skjeggedal, Nelaug og Selåsvatn som var uten strøm i flere døgn. For nærbutikkene i Tovdal og på Nelaug var strømbruddet den rene katastrofen.
onsdag 24. januar Åmliavisa
Lokaltog-revolusjon
Fra 9. juni 2019 kan helt andre selskaper enn dagens NSB stå for drifta av Arendalsbanen og Sørlandsbanen. Private aktører har frist til 1. mars med å legge inn anbud på strekningene.
onsdag 24. januar Åmliavisa
Med hare i sikte
Snøen har lavet ned natta før, men i dag er det taust og noen få minus. Vi klyver inn i bilen der John på 77 år sitter sammen med sin trofaste følgesvenn Pia på 7 år. Men hun vil nesten ikke flytte seg for å gi plass til meg. ”Skal det være med...
tirsdag 23. januar Åmliavisa
AUST-AGDER

Gratis vintermoro for alle - vinterferieleir
Ni kommuner i Aust-Agder har inngått et samarbeid med KilandSenteret gjennom prosjektet FUN 365 og RødeKors. Her tilbys det flotte opplevelser for barn, ungdom og familier. Oppholdet inkluderer overnatting, måltider og alle aktiviteter.
mandag 22. januar Åmli kommune
Innrømmer at veien har vært for glatt - nå tar vegvesenet grep
Statens vegvesen vil gjøre det tryggere å kjøre her.
mandag 22. januar $ Tvedestrandsposten
Nesten 8000 uten strøm - igjen
Agder Energi har værgudene mot seg, og har igjen tusenvis av kunder som må tilbringe lørdagen i mørket.
lørdag 20. januar Aust-Agder Blad
Ordfører holder tilbake dokumenter
Forhandlingsutvalget med ordfører Reidar Saga i spissen, unnlot å journalføre alle møter i saken om det psykososiale arbeidsmiljøet i Åmli kommune. Det skulle gå nesten 11 måneder før et eneste dokument ble levert inn.
lørdag 20. januar Åmliavisa
Åmli legekontor stengt 24. januar 2018
Legekontoret vil holde stengt onsdag 24.01.18 hele dagen, pga kurs.
fredag 19. januar Åmli kommune
Kommunene finansierer Østre Agder!
Østre Agder samarbeidet koster mer enn vi kanskje aner for kommunene. Overgangen til formelt regionråd og finansieringsmodellen for samarbeidet behandles på styremøtet i Østre Agder…
fredag 19. januar $ Tvedestrandsposten
Kaster ikke mat, gir det til bonden
I Norge kaster vi over 350 000 tonn mat som kunne vært spist. Dette skjer mens den verste sultkrisen på flere tiår har rammet flere steder i verden. Men på den lokale Jokerbutikken priser de ned varer og gir alt av frukt, grønt og brød til en lokal bonde.
torsdag 18. januar Åmliavisa
Meld deg på UKM!
Lørdag 10. mars er det UKM for Åmli, Froland og Arendal i Arendal kulturhus! Barn og unge fra 10-20 år kan melde seg på, og fristen er 24. februar. Man kan delta med alt fra musikk, dans, kunst, foto, film, stand up og fortellinger til andre ting man er god til og vil vise fram.
torsdag 18. januar Åmli kommune
– Det handler kun om Åmli
Det handler kun om Åmli nå, sier direktør i Biozin Lars Frode Askheim til Åmliavisa.
onsdag 17. januar Åmliavisa
Kuriøst Gjerstad-kart
Aust-Agder museum og arkiv, Kuben, sitter på en stor kartsamling fra distriktet. Blant dem en virkelig skatt fra Gjerstad.
tirsdag 16. januar $ Aust-Agder Blad
Gjerstad JFF samler Sørlandets beste skyttere på samme lag før historisk NM
Marcus Langmyr har fått med seg landsdelens beste jaktfeltskyttere i Svein Jørund Githmark fra Lillesand og Terje Terjesen fra Froland til Gjerstad Jeger- og Fiskerforening.
lørdag 13. januar Aust-Agder Blad
Foreslår å bygge «tiggerskur»
Viggo Hansen (KrF) har sendt en interpellasjon til ordfører Reidar Saga (Ap) Handelsstanden etterlyser et sted å henvise ”tiggerne”. Hansen kommer derfor med et forslag; Kan kommunen bygge et skur de kan stå i?
fredag 12. januar Åmliavisa
– Plutselig er man utenfor pallen. Det er ikke langt fra "hero til zero"
Norges skøytetrener Sondre Skarli er glad i tall. Akkurat nå handler det kun om de ørsmå marginene som skal til for å vinne OL-medaljer.
fredag 12. januar $ Fædrelandsvennen
Går for gull
Norges skøytetrener Sondre Skarli er glad i tall. Akkurat nå handler det kun om de ørsmå marginene som skal til for å vinne OL-medaljer.
fredag 12. januar $ Fædrelandsvennen
Bygdebok - Åmli Ætt og Heim
I bygdebokverket Åmli tt og heim er det til nå gitt ut fem bind. To bind pluss register står att før verket er fullført. Forfattar av bind I og II var Torgils Hodne. Frå bind III har Egil Fiane vore forfattar (Helge Aabakk er medforfattar av bind III og to gardsnummer i bind VI).
mandag 8. januar Åmli kommune
Politiske møter i januar er avlyst
Ifølge møteplanen skulle det vore møte i UNG 11. januar, ADM, PL, F og REF 15. januar og kommunestyret 25. januar. Alle desse møta er avlyst fordi det ikkje er nok saker.
torsdag 4. januar Åmli kommune
Hesten «Spurning» måtte avlives etter nyttårsrakett
– Folk må tenke seg litt om, ber bonden.
onsdag 3. januar $ Fædrelandsvennen
En skadet i kollisjon med brøytebil
En person ble skadet etter kollisjon mellom en personbil og en brøytebil i Åmli onsdag. Det er svært glatt på veiene.
onsdag 3. januar Agderposten
Vil ha pris på bru og kulturhus
Det ble brudd i forholdet mellom Ap og Sp, dermed klatret villig Høyre opp i senga, men da ble det hett mellom laknene i kommunestyresalen dagen derpå...
26. desember 2017 Åmliavisa
Innsynsmodulen nede deler av 8. og heile 9. januar
På grunn av oppgradering av sak-/arkivsystemet vårt vil også innsynsmodulen være nedefrå ca kl 16.00 måndag 8. januarog heile tysdag 9. januar. Dette betyr at ein ikkje kan finne postlister ellerinnkallingar/protokollar frå/til politiske møte i dette tidsromet.
21. desember 2017 Åmli kommune
Ledige stillingar i kommunen
Per i dag har vi fleire ledige stillingar innan Helse og velferd. Dersom du er interessert i stillingane kan du sjå heile utlysingsteksta og finne elektronisk søknadsskjema under Ledige stillingar
18. desember 2017 Åmli kommune
Åmli legekontor holder åpent i romjulen
Onsdag 27.12. kl 08.00-15.00 Torsdag 28.12 kl 08.00-15.00 Fredag 29.12. kl 08.00-1500
15. desember 2017 Åmli kommune
Viktig informasjon vedr. bytte av fastlege!
Ved en feil har det blitt overført pasienter fra fastlegelista til Silke Eileen Boroske til fastlegelista til Guro Leland. Du som har mottatt brev om denne endringa, og som ikke synes det er greit, kan bytte tilbake til Silke Eileen Boroske ved å gå inn på Helfo, der kan du byttefastlege.
15. desember 2017 Åmli kommune
Måtte kjøpe hus for å få plass til orgel
Øyvind Kopperud elsker orgelet sitt, ja han elsker det så mye at det har fått tilnavnet ”dama mi”. Men det er ikke lett å få plass til den rause frøkna. Men kjærlighet kjenner ingen grenser, dermed tok Øyvind affære. Han kjøpte hus etter...
14. desember 2017 Åmliavisa
Pedagogisk leder
Det er ledig 100 % stilling som pedagogisk leder i barnehageavdelinga i Åmli kommune. Arbeidssted er for tida i Beverborga barnehage. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.
12. desember 2017 Åmli kommune
AUST-AGDER

Jolegåve? Åmli - Ætt og heim - gåvekort
Bind VI av bygdeboka med gardane Tveit, Simonstad, Sigridnes, Vestre Mosberg, Gjermundnes, Tverrstøyl og Flåstøyl kjem i sal i 2018. Gåvekort kan kjøpast og bytast mot bok i Åmli rådhus og Åmli bibliotek. Pris kr 700,-.
12. desember 2017 Åmli kommune
Rådhuset stengt kl 09.00-10.30 den 18. desember
Alle tilsette på rådhuset skal delta i intern brannøvelse måndag18. desember. Øvelsen foregår i tida 09.00-10.30. Rådhuset, og kommunens sentralbord, vil difor være stengt i dette tidsromet.
11. desember 2017 Åmli kommune
Sammen for ungdommen
De har fått 10.000 fra fattigdomsprosjektet, resten drives av midler fra menighetssenteret, frivillige krefter og gavemilde Åmlifolk. Nylig mottok de 50.000 kroner fra et anonymt ektepar. Men de kan ifølge John Lien, ikke søke kommunen om mer penger, for de er ikke en medlemsorganisasjon.
7. desember 2017 Åmliavisa
Kyrkjekontoret er stengt i romjula
Åmli kyrkjekontor er stengt i romjula. Kyrkjeverje kan kontaktes på tlf 94 16 30 84.
6. desember 2017 Åmli kommune
Husbankmidler - søk før 15. januar 2018
Åmli kommune skal tildele følgende Husbankmidler: Tilskudd til tilpasningog Etableringstilskudd. Søknadsfrist for begge er 15. januar 2018.
4. desember 2017 Åmli kommune
Åpningstider i samband med jul/nyttår 2017
Rådhuset samt informasjonstjeneste/sentralbord: Opningstid i romjula kl 09:00-14:00. Helsestasjonen: Open 19. desember, ellers stengt i veke 51 og 52
4. desember 2017 Åmli kommune
Mandag begynner rettssaken om drapet
Mandag starter rettssaken mot en 38 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept og deretter partert og gravd ned svogeren Sigmund Olsen på Simonstad i fjor høst.
24. november 2017 $ Tvedestrandsposten
Tid for myter og eventyr for vaksne
Måndag 27.11, kl 19:00 på Åmli bibliotek: Mari Rygg fortel om arbeidet med språkleg arbeid av gamle eventyr frå Setesdal. Forteljar Hilde Eskild fortel eventyr for vaksne.
24. november 2017 Åmli kommune
Åmlijenter til semifinale i NM
Jentene til KSK med 3 Åmli-jenter på laget spilte seg videre til semifinale for NM i seniorer i Åmlihallen i helgen. Finalen i Oslo er innen rekkevidde
24. november 2017 Åmliavisa
Ny jordmor for Åmli, Gjerstad og Vegårshei
Vigdis Moripen kjem frå stilling som kommunejordmor i Arendal, og ho har sin fyrste arbeidsdag i Åmli kommunen torsdag 4. januar. 2018.
24. november 2017 Åmli kommune
Politiet etterlyser mer tips
I den interne statistikken kommer det frem at Åmli har registrert 105 straffesaker i 2016. Hittil i år er tallet 95. Men man opplever mørketall for familievold i Åmli også. Lokal politikontakt ber publikum om tips.
24. november 2017 Åmliavisa
Dette er planen for et friskere Åmli
Fra 2013 til 2017 har antall brukere på psykisk helse og rus i Åmli økt fra 30 til 70 personer. Det er mer enn en dobling. Politikerne banket enstemmig gjennom ny plan for utvikling av folkehelse og levekår.
24. november 2017 Åmliavisa
Gjerstad togstasjon kan forsvinne helt
- Dramatisk, sier stortingsrepresentant for Aust-Agder, Tellef Inge Mørland (Ap).
23. november 2017 $ Aust-Agder Blad
Har du brukte klær og leiker som du vil gi bort?
Trogstoga aktivitetssenter har nå begynt med salg av brukte klær og leiker. Hvis noen har klær og leiker, særlig til baby og barn som er rene og hele tar vi veldig gjerne imot dette. Vi ønsker også pent brukte klær til dame og herre.
20. november 2017 Åmli kommune
Julemarked på Trogstoga Aktivitetssenter
Alle er hjertelig velkomne til julemarked på Trogstoga aktivitetssenter torsdag 23. november kl. 13.00-16.30. Vi holder til i underetasjen på menighetssenteret. Vi vil ha salg av litt av de tingene som vi lager på aktivitetssenteret og vi selger litt å bite i.
20. november 2017 Åmli kommune
Legekontoret er stengt tirsdag 21. november
Legekontoret er stengt heile dagen, tirsdag 21. november, på grunn av at dei tilsette er på kurs.
20. november 2017 Åmli kommune
Skuffet over manglende Nav-hjelp
Sarah Igland er fortvilet over Åmli Nav, hun mener de burde sørget for langt bedre tjenester til de innbyggerne som trenger hjelp med utfyllelse av søknader, skjemaer og generell informasjon.
15. november 2017 Åmliavisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ÅMLI

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AUST-AGDER

FAVORITTER

Hordaland Telemark Utenriks Bergen IT Sarpsborg 08 Hedmark Innenriks Næringsliv Troms Akershus Oppland Kjendis Østfold Nordland Vestfold Trøndelag Fotboll Mat Odda
flere?
Vest Agder Båt Buskerud Rogaland Kultur Aust Agder Sport Finnmark Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Oslo Forsvar Mobil Get-ligaen Skåne Kalmar Fiske Kvinnherad Ringsaker Bolig Inrikes Elverum Fotball Bodø Haugesund Blekinge Oskarshamn Drammen Landbruk Kongsvinger Sport Økonomi Porsgrunn Tinn Trav Karmøy Bamble Kragerø Tromsø OL Motor Radøy Reise Hammerfest Fredrikstad Lindås Sandnes Skien Fauske Svelvik Kryptovaluta Risør Osterøy Näringsliv Politikk Östra Göinge Kristianstad Landskrona Jul Bærum Vestby Dyr Horten Nedre Eiker Odds BK Øvre Eiker Kultur Stord Askøy Vestvågøy Malmö Narvik Forskning Film Tolga Førde Meløy Russland Helsingborg Tingvoll Salangen Nord-Korea Karlskrona Kongsberg Sykkel Sørfold Vær Lier Sandefjord Forskning Tesla Stavanger Stockholm Kristiansand Tvedestrand Evje og Hornnes Suldal Askim Håndball Kunst Frogn Rosenborg BK Tynset Eliteserien Kristiansund Hvaler Helse Sarpsborg Sigdal Utsira Eslöv Musikk Svedala Barn Åmot Kongelig Kvænangen Drangedal Vefsn Løten Moss Modum Sørreisa Eidsberg Gjøvik Svalbard Filippinene Hadsel Tana Lyngdal Lenvik Nannestad Larvik Råde Åsnes Vålerenga Re Asker Mat Trysil Kommunesammenslåing Hamar Sande Lesja Game of Thrones Fjell Tour de Ski Skøyter Grue Meland Poker Friluftsliv Jakt FK Haugesund Øksnes Målselv Notodden Ålesund Farsund Bil Jølster Tønsberg Jobb Nore og Uvdal Vinje Bil Klippan Stryn Våler Åmli Ås Universet Tomelilla Øygarden Steigen Halsa Austrheim Stavanger Oilers Aurdal Hemne Mörbylånga Rana Vitenskap Norway Cup Hörby Klima Friidrett Vestre Slidre Skiskyting Vaksdal Hässleholm Skjervøy Masfjorden Staffanstorp Gjerstad USA Herøy Lyngen Mandal Motorsport Harstad Teknik Halden Nittedal World Series of Poker Skisport Foto Nissedal Grane Båt Dovre Porsanger Spill Ekonomi Eidskog Hurum NHL Nesseby Sölvesborg Brexit Romfart Eiker Klepp Lødingen Svalöv Berlevåg Brønnøy Frankrike Sortland Strand Langrenn Mote Modalen Kina Litteratur Eurovision Olofström Fitjar Ski Aurskog-Høland VM Lillesand Nesodden Fedje OBOS-ligaen Snowboard Lund Tour of Norway Hyllestad Emmaboda Lomma Os Nesna Leirfjord Påske Årdal Frosta Russ Halloween Andøy Vennesla Froland Træna Herøy Enebakk Mönsterås Klatring Rømskog Åseral Karlshamn Östergötland Sande Turn Gran Syria Tydal Odal Resor Rendalen Menn Birkenes Vietnam Ronneby Trøgstad Svømming Røros 17. mai Hemnes Nesset Tromsø IL Eidfjord Kävlinge Stabæk Sund Arendal Polen Voss Jevnaker Alpint Skedsmo Google Bjørnefjorden Bremanger Skurup Seljord Ullensvang Sandøy Viking FK Gloppen Nordkapp Hälsa Bodø/Glimt Alta Sjakk Hattfjelldal Sør-Varanger Volda Ballangen Fet Ishockey Nes Evenes Sverige Måsøy Film Nybro Ulstein E-sport Musik Bromölla
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL