Åmli
Bli med på oppsetningen "Småtroll"
Har du lyst til å bli med på et show med over 90 barn og unge på scenen? Liker du musikk og dans? Bli med på Åmli og Birkeland/Lillesand kulturskoles oppsetning Småtroll!
fredag 15:30 Åmli kommune
Statlige NAV-oppgaver flyttes til Froland
Statlige NAV oppgaver i Åmli blir fra 02.10.17 lokalisert sammen med NAV Froland for innbyggerne i Åmli. Alle henvendelser om statlige NAV oppgaver vil bli besvart/behandlet av NAV Froland.Du vil fortsatt kunne henvende deg til NAV Åmli angående kommunale tjenester i NAV.
fredag 14:26 Åmli kommune
Biozin til Jordøya - pressemelding
Det ernå inngått samarbeidsavtale mellom Preem AB og Biozin AS (100% eiet av Bergene Holm AS). Det første anlegget planlegges på Jordøya i Åmli!
tirsdag 11:43 Åmli kommune
Trening i basseng for for psykisk helse/rus
Vi starter igjen med tilbud i bassengethver mandag fra kl 14.45-16.00 på Åmli skule. Første gang er mandag 9. oktober. Som tidligere lar vi tilbudet være åpent for alle.
mandag 15:50 Åmli kommune
Gratis aktivitetsdag i høstferien!
Gratis aktivitetsdag for alle elever i 5.-10. klasse, onsdag 4. oktober 2017. Oppmøte: Åmli menighetssenter, Gata 19.
mandag 14:35 Åmli kommune
Frist for søknad om spelemidlar 2018
Fristen for å søke om spelemidlar til idrettsanlegg er sett til 1. november 2017. Ta kontakt med kulturrådgivar Tonje Ramse Trædal på 37185264 for informasjon om ny søknadsportal og hjelp til søknadsprosessen.
fredag 15. september Åmli kommune
Velkommen til kulturtimen på ÅPOS
Fredag 15. september kl. 17.00 startar vi opp Kulturtimen på ÅPOS for hausten. Denne gongen underheld Hanne Dahle og Geri-Atle Johnsen.
tirsdag 12. september Åmli kommune
Valresultat på nett
Etterkl 21.00 i kveld vil foreløpige resultat frå valet publiserast på www.valgresultat.no. Her kjem og endeleg resultat når det er klart. Du kan og finne tala frå Åmli kommune her.
mandag 11. september Åmli kommune
AUST-AGDER

Flaggstonga på Elvarheim er ødelagt
Det flaggast diverre ikkje frå Elvarheim i dag, på valdagen, fordi kula på toppen av flaggstanga er ødelagt. Det er bestillt ny kule, så stonga vil snart være i orden att.
mandag 11. september Åmli kommune
Ladestasjon for elbil er på plass!
Endelig har vi fått ladestasjon for elbilar i Åmli sentrum! Du finn den midt i sentrum, ved banken og brua. Her kan seks bilar lade samstundes. Asfalten skal pyntast litt på, men ellers er alt klart til bruk.
fredag 8. september Åmli kommune
Invitasjon til tenketank 20. september
Invitasjon tilTenketank 20. september kl 18.00 - 21.00 på Åmli rådhus. For å kunne førebu eit godt opplegg for møtet og gruppearbeidet ber ein om påmelding innan 18. september kl 15.00 til Kari H. Olstad.
onsdag 6. september Åmli kommune
Informasjon om jordmortjenesten
Vi har dessverre ikke jordmor stasjonert i våre tre kommuner(Åmli, Gjerstad og Vegårshei) for tiden. I påvente av ny ansettelse har vi ikke klart å skaffe vikar som kan være til stede på de ulike kontorene i kommunene. Dette beklager vi sterkt!
tirsdag 5. september Åmli kommune
Utleige av rom ved Åmli skule 2017/2018
Lag- og organisasjonar som ønsker å bruke basseng, gymsal og andre rom ved Åmli skule skoleåret 2017/18 (bassenget åpner i uke 41) må sende søknad innan 24.09.2017 til: Åmli skule, Gata 5, 4865 Åmlieller på e-post til amli.skule@amli.kommune.no
tirsdag 5. september Åmli kommune
Jordmor - 2. gangs utlysing
Det er nå ledig fast 100 % stilling som jordmori kommunene Vegårshei,Gjerstad og Åmli, gjeldende fra 01.01.18. Disse kommunene har de siste årene hatt felles jordmor, og ønsker å fortsette denne praksisen da det er mange fordeler å ha en slik organisering.
tirsdag 5. september Åmli kommune
Innkalling til møter i Valstyret
Valstyret er kallt inn til møtemåndag 11. september kl 20.00,i samband med opptelling av stemmer ved Stortingsvalet 2017. Dei er og innkallt til møte tysdag 12. september kl 17.00 for å underteikne valstyretsmøtebok etterendelig opptelling av alle tellekategoriar.
mandag 4. september Åmli kommune
Varsel - oppstart detaljregulering Bjønnshiknatten
I medhald av 12-3 og 12-8 iPlan- og bygningslova, og etter oppdrag frå Hillestadheia AS, vert det kunngjort igangsetting av detaljregulering av del av Bjønnshiknatten, gnr 9 bnr 32 i Åmli kommune.
mandag 4. september Åmli kommune
FUN 365 Aktivitene høsten 2017
Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. På Kilandsenteret er det godt å være og opplevelser som venter påstore og små. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon om høstens aktiviteter og påmeldingsskjema finnes her!...
fredag 1. september Åmli kommune
Historiesøndagar i september
Kvar søndag i september kl 11-16 blir det open dag med aktivitetar for store og små på Elvarheim Museum og på Grånheia. Sjå kva som skjer dei ulike søndagane:
fredag 1. september Åmli kommune
23 nye hyttetomter
HØYT OG VAKKERT: Gunnar Hillestad markerer hvor de nye hyttene skal ligge med formidabel utsikt i naturskjønne omgivelser, tett på ekte villmark. Hillestadheia AS med Gunnar Hillestad i spissen investerer nå 5 millioner kroner i 23 nye tomter på Hillestadheia. Utbyggingen starter...
fredag 1. september Åmliavisa
FV 274 Århuskleiva stenges onsdag kveld/natt
Nedre del av fylkesveg 274 Århuskleiva blir stengt onsdag 30. august i tida 16:15 - 05:00 grunna anleggsarbeid. Skilta omkøyring Gamle vestvegen (ved Riislands smie) / RV.41.
mandag 28. august Åmli kommune
Legekontoret stengt etter kl 12.00
Åmli legekontor vil i dag være stengt fra klokken 12.00 og ut dagen grunnet kurs.Dersom det skulle oppstå noe akutt, vennligst ring 113.
mandag 28. august Åmli kommune
Førehandsrøysting ved ÅPOS
Måndag 4. september kl 10.00 - 12.00 blir det mogleg for bebuarar og tilsette (og andre som måtte ønske det) å avlegge førehandsrøyst ved Åmli pleie- og omsorgssenter.
mandag 28. august Åmli kommune
Politiske møte i september flytta til 12.09.
Dei politiske møta i Administrasjonsutvalet, Planutvalet, Formannskapet og Rådet for eldre og menneske med nedsett funksjonsevne er flytta frå 11.09.2017til 12.09.2017 pga Stortingsvalet måndag 11.09.
tirsdag 22. august Åmli kommune
Regnbueflagget heises i Åmli kommune
Åmli kommune heiser regnbueflagget dagene 23. - 27. augustfor å være med å symbolisere et raust, mangfoldig og inkluderende Agder. Flagget er internasjonalt og symboliserer kjærlighet. Det er levert av foreningen FRI Sørsom har oppfordret alle Agderkommunene til å flagge...
tirsdag 22. august Åmli kommune
Vaksinasjon mot sesonginfluensa
Vaksinasjon mot årets sesonginfluensa vil bli gjennomført ved Åmli legekontor: Tirsdag 10. oktober fra klokka 08.30 - 15.00
torsdag 17. august Åmli kommune
Samfunnskunnskapsprøve/statsborgerprøve
Åmli voksenopplæring arrangerer sammfunnskunnskapsprøve/ statsborgerprøve onsdag 6. september kl 18.00. Denne prøven arrangeres for dem av kommunens innbyggere som skal søke om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap.
torsdag 17. august Åmli kommune
Fete biler og ville folk
I GARASJEN: F.v. ”Boa”, Arnt Olav Tveit sammen med John Lien ( bak) og t.h. Arvid Rønningen som for anledningen har tatt på seg de gamle Uno Mygg skoa og naglebeltet, selv om han ikke helt får de legendariske skoa på, så er det mange gøyale  minner i de tuppene....
tirsdag 15. august Åmliavisa
AUST-AGDER

Skolestart for voksenopplæringa
Åmli Voksenopplæring starter opp torsdag 17.aug. kl. 08:30. Vi holder til i lokalene til Åmli og Tvedestrand vidergående skole.
mandag 14. august Åmli kommune
Hane haiket med trailer i 70 km/t
Møt hanen Kåre, en skikkelig damemagnet av en hvit italiener. Forrige uke hoppet han på matfars trailer på tunet og haiket likegodt med pappa på jobb. I over 20 kilometer i 70 kilometer i timen klorte han seg fast mellom hytta og huset på bilen, før den ville flukten fra...
torsdag 10. august Åmliavisa
NRK Sommertoget kommer til Nelaug 8. august!
Bli med på folkefesten på Nelaug og opplev variert musikk, god mat og mange aktiviteter for barn og unge. Det hele starter på Nelaug stasjon kl 13:45 og vi har program hele dagen til NRK sommertoget overtar programmet på kvelden.
torsdag 3. august Åmli kommune
Informasjon frå Åmli legekontor
Fastlege Silke Eileen Boroske har telefontid mandag, torsdag og fredag 08.15 - 09.00. Hun har inntilfire uker ventetid på sin liste. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for våre pasienter.
onsdag 2. august Åmli kommune
Skulestart
Åmli skule: 1.-10. klasse starter torsdag 17. august kl. 08.30. Dølemo Oppvekstsenter: 1.-4. klasse starter torsdag 17. august kl. 09.00.
tirsdag 1. august Åmli kommune
Kommunal forskrift om rett til opphold i sykehjem
Åmli kommune sender med dette på høring kommunal forskrift om rett til opphold i sykehjem. Forskriften er utarbeidet i tråd med endringene i pasient- og brukerrettighetsloven og helse- og omsorgstjenesteloven som trådte i kraft 1.jaunar 2017.07.20
mandag 24. juli Åmli kommune
Står du i manntalet?
For å kunne røyste ved stortingsvalet må du stå i manntalet. Du kan berre røyste på valdagen i den kommunen du står manntalsført i pr 30. juni i år. Manntalet for Åmli kommune ligg nå til gjennomsyn på rådhuset, og vil ligge ute fram...
mandag 3. juli Åmli kommune
Varsel om oppstart reg.plan Gaupeli hytteområde
På oppdrag fra Terje Ramse skal AT skog utarbeide reguleringsplan for Gaupeli. Oppstart av planarbeid varsles i samsvar med 12-3 og 12-8 i Plan- og bygningsloven.
fredag 30. juni Åmli kommune
Kommunepsykolog - Ny utlysing
Åmli kommune har ledig 100 % stilling som psykolog, foreløpig frem til 01.01.2020 forutsatt statlig tilskudd, medmulighet for fast ansettelse. Vi ser etter deg som er interessert i å arbeide i en liten kommune med tett samarbeid med andre kommunale tjenester. Stillingen er organisert i Enhet for...
fredag 30. juni Åmli kommune
Mindre bemanning på legekontoret
Åmli legekontor har i uke 26 31 mindre bemanning ifht helsestrekretær pga sykdom og ferieavikling. Siden det bare er ei på jobb til enhver tid, kan det medføre noe mer venting når du ringer inn til kontoret. Kontoret har 4-5 ukeres ventetid på time hos lege nå i sommer. Vi...
torsdag 29. juni Åmli kommune
Brudd på lov om offentlige anskaffelser
Åmli kommune har ikke fulgt anskaffelsesregelverket. For 12 år siden inngikk kommunen avtaler med Åmli aktivitet og fritid DA. Det handlet om kjøp av tjenester til ressurskrevende brukere. Siden har bare avtalen blitt videreført, uten anbudskonkurranse. Nå må kommunen...
torsdag 29. juni Åmliavisa
Skjenkeløyve i sommar?
Dersom du treng skjenkeløyve for enkeltanledning (eller ambulerande) i perioden 1.-23. juli må du søke om dette innan onsdag 28. juni. Dette fordi vi pga ferieavvikling ikkje kan behandle slike søknader i denne perioden.
mandag 26. juni Åmli kommune
Åpningstid på rådhuset uke 28, 29 og 30
I kommunestyret 22.06.2017 ble det fattet følgende vedtak: Ekspedisjonstiden, og åpningstiden for rådhuset, reduseres de tre siste ukene i juli, til: Mandag fredag: åpent 09.00-14.00
fredag 23. juni Åmli kommune
Sommeropningstider i kommunen
Nokre kommunale kontor har endra opningstider i sommarmånadane, eller er stengt ein kort periode i løpet av sommaren. Her finn du samla oversikt over dette.
torsdag 22. juni Åmli kommune
Full kommers i betent ansettelsessak
Klagerne hevder kommunen lyver i sitt svar til Sivilombudsmannen. ”Vi mener vi er usaklig forbigått av dårligare kvalifisert søkar til denne stillinga”. Slik lød klagen da tre av søkerne gikk sammen om klagen til Sivilombudsmannen som påla Åmli kommune...
torsdag 22. juni Åmliavisa
Tidlegstemmegivning frå 1. juli
Dersom du ikkje har høve til å røyste innanfor den ordinære perioden for førehandsrøysting (10. august - 8. september), og heller ikkje på valdagane, 10 og 11. september, kan du i perioden1. juli t.o.m. 9. august få røsyste likevel. Om du ønsker dette...
tirsdag 20. juni Åmli kommune
Nelaug vannverk friskmeldt
Til opplysning så er drikkevannet for Nelaug vannverk friskmeldt, og kokeforbudet er derfor opphevet. Abonnentene har fått beskjed via sms varsling. Pga ferieavvikling er dessverre ikke denne nyheten kommetut på vår heimeside før nå.
mandag 19. juni Åmli kommune
Sommerope på Åmli Bibliotek
I perioden 21. juni - 12. augusthar biblioteket slike opningstider: Tysdag og torsdag: 10.00 - 16.00 Onsdag og fredag: 10.00 - 15.00.
onsdag 14. juni Åmli kommune
FM-sendingar avviklast 21. juni
21. juni skal NRK slutte med sendingane sine på FM i Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Dei kommersielle riksdekkjande kanalane og einskilde lokalradioar følgjer etter med å avvikle sine sendingar på FM 15. september.
onsdag 14. juni Åmli kommune
AUST-AGDER

Protokoll frå kommunestyremøtet 21. september
Protokoll frå kommunestyremøtet 21. september ligg nå ute i innsynsmodulen. Klikk inn på Politikk og Møteinnkalling/protokoll og vidare til den møtedatoen og det utvalet du er interessert i.
tirsdag 13. juni Åmli kommune
Lerche leverte
– Dette kommer til å bli en konsert dere kanskje aldri vil glemme. Nå må dere bare kose dere og nyte hvert minutt. Klem litt på naboen, eller han eller ho foran dere. Let the love flow, og ønsk velkommen til mannen som har fått skylda for været;  Sondre Lerche,...
lørdag 10. juni Åmliavisa
Silkebløt åpning av Heimover
Marit Larsen åpnet Heimover mens regnet strømmet ned, men det la overhode ikke en demper på stemningen i Åmli. – Vi har hatt lyst til å komme hit siden festivalen startet, alle forteller at dette er stedet å være og vi kommer til å fortsette å komme. Det...
fredag 9. juni Åmliavisa
– Han reddet livet mitt
Drittlei var hun, så utrolig lei. Ville bare snu ryggen til alt og forsvinne, så hun kunne slippe følelsen av å sitte der sammen med alle som forsto. Hun visste nok hva de tenkte alle sammen; hun der nytter det ikke å gjøre noe mer med, det blir aldri noe av henne… Slik...
torsdag 8. juni Åmliavisa
Sommermarked
Alle er hjertelig velkomne til sommermarked på Trogstoga aktivitetssenter lørdag 10. juni kl. 11.00-14.00. Vi holder til i underetasjen på menighetssenteret. Vi vil ha salg av litt av de tingene som vi lager på aktivitetsstoga og vi selger litt å bite i. Vi håper flest...
onsdag 7. juni Åmli kommune
Åmli Kulturskole presenterer "Dansefeber"
Åmli kulturskolepresenterer forestillingen Dansefeber torsdag 8. juni, kl 18.15 i Speilsalen på Åmli VGS.
tirsdag 6. juni Åmli kommune
Smell under Trogfjell
Fredag 9. og lørdag 10.juni er det duket for årets sjette festivalopplevelse litt utenom det vanlige. Her skal nære og fjerne, få servert ekte greier i raust monn under Heimoverfestivalen. Festivalsjef Trond Aslaksen er du klar?? Om jeg er klar? Klarere enn noen gang! Forhåndssalget...
fredag 2. juni Åmliavisa
Innkalling til kommunestyret 21. september
Inkalling tilkommunestyret 21.septemberligg nåute i innsynsmodulen under Politikk og Møteinnkalling/protokoll.
torsdag 1. juni Åmli kommune
NAV-Åmli - åpningstider sommeren 2017
Åpningstider fra 19. juni 13. august (veke 25-32) 2017: Kontoret betjener timeavtaler alle dager mellom 09.00-15.00. Åpningstider uten timeavtale: tirsdag og torsdag kl 12.00 til kl. 14.30
mandag 29. mai Åmli kommune
Skaterampe på Engenes
Åmli kommune har fått henvendelser fra publikum om skaterampa på Engenes. Den bør fjernes. Den er ubrukelig og kan være farlig for mindre barn. Den ble bygget på privat initiativ, men står på kommunal grunn. Kommunen er innstilt på å få den fjernet,...
onsdag 24. mai Åmli kommune
Tid og stad for ordinær førehandsrøysting
I Åmli kommune kan du avgje ordinær førehandsrøyst frå torsdag 10. august til og med fredag 8. september i rådhuset i tidsromet frå kl. 08.30 til 15.00 (måndag fredag).
mandag 22. mai Åmli kommune
Røystekretsar og opningstider på valdagane
I Åmli kommune har vi fire røystekretsar med eigne røystelokale. På valkortet står det kva for røystekrets du tilhøyrer, og kor og når du kan røyste på valdagen. Hugs at alle som bur i Åmli kan røyste i Kyrkjebygda på...
mandag 22. mai Åmli kommune
Velkommen til sommarforestilling
Onsdag 14. juni kl. 18.00 blir det sommarforestilling med alle musikkelevane i kulturskulen på Menighetssenteret.
mandag 22. mai Åmli kommune
River ned homohat
Klistremerker med teksten «Stopp invasjonen og knus homolobbyen» er hengt opp i store deler av sentrum. Det høyreekstreme nettstedet frihetskamp hyller Adolf Hitler, og vil forby homoseksualitet i det offentlige rom. Ungdommen i Åmli blir kraftig provosert og  aksjonerte ved å...
mandag 22. mai Åmliavisa
Menighetssenter fjernet asbest ulovlig
Menighetssenteret i Åmli hverken søkte eller meldte ifra til Arbeidstilsynet at de skulle fjerne asbestplater fra taket. Fredag ringer kommunelegen avdelingsingeniør på byggesak, Kjetil Nese i kommunen. Ikke lov -Hun hadde fått bekymringsmeldinger angående riving av asbest...
fredag 12. mai Åmliavisa
Grisefosterfar
Denne kule karen her heter Stian Finsrud, og i favnen har han en vilter ”sønn” som har fått det treffende navnet; ”Fleskeberget”. Vennegjengen kjøpte en gris hver, 13 stykk skal vokse seg fete her på Gjeruldstad. Formålet er å fostre opp fremtidig...
torsdag 11. mai Åmliavisa
Kemnerkontoret ubemannet torsdag og fredag
Kemneren i Østregionen(lokalisert i Tvedestrand kommunehus)blir ubemannet på grunn av felles, ekstern fagsamling torsdag 11. mai fra. kl. 12.00 til fredag 12. mai kl. 15.00. Tilbake mandag 15. mai fra. kl. 08.00.
torsdag 11. mai Åmli kommune
Våg å vere kjip!
Kommunen vår er ein AV-OG-TIL-kommune, dermed er vi ekstra opptekne av alkoholførebygging og haldningsskapande arbeid. Derfor vil vi no, saman med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL, setje søkjelyset på den nokre gonger kjipe jobben med å vere tenåringsforelder.
tirsdag 9. mai Åmli kommune
Lærer norsk og hogger ved
6 syriske flyktninger har fått kjenne på hva det vil si å bo på bygda, da må man pent ta i et tak. Foruten språkopplæringen på skolen, har de to dager  i uka fått både arbeidstrening og språkpraksis med Ole Harald Engenes ved roret. Vi dro...
torsdag 4. mai Åmliavisa
AUST-AGDER

Åmland kan bli tvangssolgt
Den årelange konsesjonssaken har vært en seiglivet boksekamp mellom privat eier, kommune og Fylkesmannen. Nå retter Landbruksdirektoratet et nytt nei-dask i striden om Åmland i Åmli. Brudd på boplikt kan til syvende og sist føre til tvangssalg.   Les tidligere...
fredag 28. april Åmliavisa
Ledige stillingar i kommunen
Per i dag har vi følgjande ledige stillingar: konsulent merkantile oppgåver ved Samfunn, helsesekretær ved legekontoret ogprosjektstilling forframtidig bruk av Åmli vgs. Dersom du er interresert i stillingane kan du sjå heile utlysingsteksta og finne elektronisk søknadsskjema...
fredag 28. april Åmli kommune
Føler seg glemt i drapssaken
Kjell Arild Risholt er skuffet over at ikke kommunen plukket opp telefonen og ringte barnefamiliene på Simonstad og fulgte opp på skolen. – Kunne de ikke bare spurt; Er det noe vi kan gjøre? Han får støtte av naboer til drapsgården, de føler seg glemt av kommunen. ...
torsdag 2. mars Åmliavisa
Tenner lys ved drapsgården
14.februar 2017. Politiet pågriper et ektepar i Åmli. Begge blir siktet for forsettlig drap. Den drepte er kvinnens bror, og har vært savnet en stund. Vi skal tilbake til november 2015. Åmliavisa får en epost av den nå siktede kvinnen. «Vet du noe om dronene som flyr rundt...
lørdag 25. februar Åmliavisa
Drapet i Åmli
Tirsdag formiddag pågrep politiet et ektepar i Åmli. Begge er siktet for forsettlig drap. Kilder i nærmiljøet forteller om narkotikabruk, skyting om natta og høylydt krangel. For mange i Åmli kom nyheten om drapet som et sjokk, og flere beskriver den siktede kvinnen som hyggelig...
onsdag 15. februar Åmliavisa
Ektepar siktet for drap
Et ektepar fra Åmli er pågrepet og siktet for forsettelig drap på et familiemedlem, det skriver Agderposten.   Agder politidistrikt har invitert media til pressekonferanse i forbindelse med etterforskning av en drapssak i Aust Agder. Pressemøtet skal finne sted på Arendal...
onsdag 15. februar Åmliavisa
Heim til festival
De første regndråpene henger i lufta sammen med duften av nystekte vafler og eim av ekte matgreier som raust løftes over på papp-posjoner til sultne festivaldeltagere. Sola glimter plutselig inn gjennom snekra vinduer som henger som skulpturer fra tretoppene. Løvverket har begynt...
18. juni 2016 Åmliavisa
Nabofeide fører til overvåking
Hun satt opp viltkamera  for å overvåke oss. Det finner jeg meg ikke i, nå anmelder jeg henne, sier Steffen Moe. Nabo Signe Engenes sier han bare kan anmelde i vei. Hun er sikker på at han også overvåker henne. Nabo-feiden regjerer på Engenes. TRIST – Det er...
7. januar 2016 Åmliavisa
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ÅMLI

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
FAVORITTER

AUST-AGDER

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL