Åmli
Ekstremvær fra oktober til juli
Siden oktober i fjor har nedbørsrekorder, kulderekorder, varmerekorder og ekstremvær stått i kø på Sørlandet.
søndag 08:22 $ Fædrelandsvennen
Flere hundre branner siden torsdag
Fredag ettermiddag brenner det fortsatt 29 steder i Agder. Siden torsdag har det vært flere hundre branner i Agder.
fredag 09:52 $ Fædrelandsvennen
Kan ha forhindret større skogbrann
Stian Finsrud og en nabo oppdaget i natt at det røyk fra skogen ved Kroktjønnheia nær Simonstad i Åmli. Her hadde det tatt fyr etter et lynnedslag tidligere på dagen.
fredag 07:43 $ Fædrelandsvennen
Pressemelding fra Østre Agder Brannvesen:
På grunn av den ekstreme tørken har brannsjefene på Agder besluttet å inndra alle dispensasjoner som er gitt i forbindelse med skogsdrift. Dette med bakgrunn i den meget krevende situasjonen med lav grunnvannstand og store deler av vegetasjon er så tørr at det antennes lett. Den...
mandag 9. juli Åmli kommune
50% mellombels stilling kjøkken, vaskeri og renhold
Helse og velferd har ledig stilling ved kjøkken, vaskeri og renhold. Det er en service enhet til omsorgssenteret. Enheten er ansvarlig for ernæring, renhold og vask av tøy. De ansatte jobber i fellesturnus og bidrar i felleskap til at alle tjenesten blir levert. Det er primært...
fredag 6. juli Åmli kommune
3 faste 60 % stillingar som helsefagarbeidar
Helse og velferd består av institusjon og hjemmesykepleie, samt legekontor og fysioterapi. Vi søker etter helsefagarbeider til langtidsavdeling / skjerma avdeling. Vi har totalt 10 langtidsplasser og 3 korttidsplasser. Vi søker etter helsefagarbeider til 3 faste 60% stillinger hovedsakelig...
fredag 6. juli Åmli kommune
Ledig fast 100 % stilling som sjukepleiar
Ved Helse og velferd er der ledig fast stilling som sjukepleier med arbeid på institusjon. Med arbeid kvar 3 helg. Som sjukepleier vil du oppleve å ha sjukepleieansvar både ut og inne spesialt i helgene, derfor er viktig at du har sertifikat. Stillinga er ledig frå dags dato.
fredag 6. juli Åmli kommune
Ledig mellombels stilling som sjukepleier i 100%
Ledig mellombels stilling som sjukepleier i 100% stilling Ved Helse og velferd er der ledig mellombels stilling som sjukepleier med arbeid inne på institusjon og ute i heimesjukepleien. Med arbeid kvar 3 helg.
fredag 6. juli Åmli kommune
AUST-AGDER

Opplysning om vetrinærvakt
Veterinærvakt Nedenes Holt vaktdistrikt: 37024805 Telefon til Mattilsynet: 22 40 00 00
torsdag 5. juli Åmli kommune
Fiskekort Åmli kommune
Sal av fiskekort:
torsdag 5. juli Åmli kommune
– Vest-Agder har landets beste kommuner
Vest-Agder har landets best drevne kommuner. – Det er helt spesielt hvor godt de gjør det innen pleie og omsorg, sier kommuneekspert.
torsdag 5. juli $ Fædrelandsvennen
Reprasjoner på vannledningsnett
Torsdag 5. juli gjennomføres reparasjoner på vannledningsnettet i området mellom Negardskleiva og Høgvollveien. Vannet blir stengt i perioden kl 08.00. til kl 20.00. Det er lurt å tappe vann på forhånd.De abonnementer det gjelder har fått varsel på sms og...
onsdag 4. juli Åmli kommune
Ferieavvikling hos kemneren i Østregionen
Kemneren i Østregionen, Aust-Agder holder stengt i uke 30 (23. til 27. juli) grunnet ferieavvikling. God sommer. Hilsen kemneren i Østregionen
onsdag 4. juli Åmli kommune
Gatefrokost som mettet mer enn magen i Valle
Strålende vær, nesten nok mat og topp underholdning for store og små. Det var menyen da Valle Sentrumsforening arrangerte sin årlige gatefrokost i Valle lørdag.
lørdag 30. juni $ Fædrelandsvennen
Åmli Forest slo Proflex United
En busslast med kampsultne fotballentusiaster fra Arendal tok turen til Åmli for å gi alt i oppgjøret mellom Proflex United og Åmli Forest.
tirsdag 26. juni Åmliavisa
– Hyllest til alle kvinnene i Åmli
– Dette er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi har fått et stykke kvinnehistorie mellom fangstmennene Aslak Harstveit og Olav Tverstøyl. Utstillinga er en hyllest til alle kvinner i Åmli. Vi snakker om flotte kvinner som har tatt vare på bygdas og familiens draktskikker.
tirsdag 26. juni Åmliavisa
Sommermarket på Trogstoga aktivitetssenter
Alle er hjertelig velkomne til sommermarked på Trogstoga aktivitetssenter torsdag 28. juni kl. 12.00-16.00. Vi holder til i underetasjen på menighetssenteret. Vi vil ha salg av litt av de tingene som vi lager på aktivitetssenteret og vi selger litt å bite i.
tirsdag 26. juni Åmli kommune
– Takk Åmli, det har vært en drøm!
Det var som om alle på festivalen hadde snakket sammen og blitt enige. - Heimover er verdens hyggeligste festival!
lørdag 16. juni Åmliavisa
Frida og Emilie sikret OL
Emilie Olimstad og Frida Berntsen kvalifiserte seg til Ungdoms-OL i helgen.
lørdag 16. juni Åmliavisa
Skjøt av seg jeksel under Nordisk og kom på pallen
En kompistur, et NM Nordisk. En haug med våpen. En taxitur, et bilhavari og en mann som har fått tilnavnet ”Pumpehagla” etter at han skjøt seg til en tredjeplass under press-skytinga. At han skjøt ut en jeksel i prosessen, får man bare tåle når man er fra...
lørdag 16. juni Åmliavisa
Feiret 50 år som artist på Vanntårnet
150 hadde tatt turen til Vanntårnet for å oppleve Anita Hegerlands markering av 50-års jubileumet live.
lørdag 16. juni Åmliavisa
Ber kommunen investere i badepark
I år tar hun over kiosken i badeparken og går for syklende matservering. Nå ber hun Åmli se til Tvedestrand, ikke minst åpne lommeboka for å få til en lignende badepark lokalt. En opplevelsesarena for familier hun mener vil øke tilflytting og besøk til bygda.
lørdag 16. juni Åmliavisa
Sommeråpningstider i kommunen
Nokre kommunale kontor har endra åpningstider i sommarmånadane, eller er stengt ein kort periode i løpet av sommaren. Her finn du samla oversikt over dette.
torsdag 14. juni Åmli kommune
Pengar til forskingsprosjekt på bever i Åmli!
Norges Forskningsråd har tildelt 8,5 millionar kroner til prosjektet Beyond Dodods and Dinosaurs: Displaying Extinction and Recovery in Museums, med 400000 kroner til ei utstilling på Elvarheim museum i 2021.
tirsdag 12. juni Åmli kommune
Avslutningsfest for 10. trinn 19. juni
10. trinn skal ha sin siste skoledag på Åmli skule tirsdag 19. juni. Alle foresatte, lærere og rektor invitertes til avslutningsfest på skulen kl. 18.00. Det vil bli servering av mat, utdeling av vitnemål, underholdning og taler.
tirsdag 12. juni Åmli kommune
Skogbrann stenger Sørlandsbanen
Fredag ettermiddag brenner det langs jernbanelinjen i Åmli. Sørlandsbanen er stengt, og passasjerer må regne med forsinkelser.
fredag 8. juni $ Fædrelandsvennen
Gjøv og Nelaug vannverk: Vanningsrestriksjoner
På grunn av lavere forbruk av vann vil vi nå tillate vanning med en spreder på kveldstid fra kl 19:00 til kl 22:00 for abonnenter på Nelaug og i Åmli sentrum.
fredag 8. juni Åmli kommune
Skjenkeløyve i sommar? Søk innan 17. juni!
Dersom du treng skjenkeløyve for enkeltanledning (eller ambulerande) i perioden 25. juni - 29. juli må du søke om dette innan 17. juni. På grunn av ferieavvikling kan vi ikkje behandle slike søknader i denne perioden.
tirsdag 5. juni Åmli kommune
Velkommen til kurs for Aktivitetsvenn
Det å være aktivitetsvenn er enkelt. Du trenger bare å gjøre noe du liker sammen med en som har demens. Dette er et prosjekt sammen med Nasjonalforeninga for folkehelse og Åmli kommune.
tirsdag 5. juni Åmli kommune
KULTURHUS: Hva blir prisen?
Kulturhus og bru er to heite poteter i bygda. Vi lurer på hvordan det går med jakten på prislappen.
lørdag 2. juni Åmliavisa
Vil handle til seg Åmland-skog
Begjæring om tvangsalg av Åmland gård, fikk Scott Nilsen til å sende ny epost.
fredag 1. juni Åmliavisa
Over 1 time i skolebuss
Arnt Magne Helgeland mener det er uholdbart at unger ned i 6 års alderen fortsatt har over 1 times bussreise til og fra skolen. Han får støtte fra Hilde Hansen Smeland (Ap).
fredag 1. juni Åmliavisa
Sommarkonsert - kulturskulen - 7. juni
Velkomen tilsommarkonsert med elevar i Åmli kulturskule på grendehuset Valhall i Gjøvdal torsdag 7. juni kl. 18.00. Det blir også framvising av noko av det kunstelevane har jobba med. Gratis inngang. Velkommen!
fredag 1. juni Åmli kommune
AUST-AGDER

Velkommen til kulturtimen på ÅPOS
TYSDAG 5. juni kl. 17.00 underheld elevar frå Åmli kulturskule i Kulturtimen på ÅPOS.
fredag 1. juni Åmli kommune
Nelaug vannverk: FORBUD mot hagevanning
På grunn av høyt vannforbruk ved Nelaug vannverk erALL HAGEVANNINGinntil videre forbudt. Abonnentene har fått varsling om dette viasms og lapp i postkassa.
torsdag 31. mai Åmli kommune
Totalforbud på aktivitet som kan føre til brann
Det er (gjen)innført totalforbud på aktivitet som kan føre til brann i skog og annen utmark på Agder (Aust- og Vest-Agder). På grunn av svært lite nedbør den siste tiden er skogbrannfaren nå meget stor de fleste stedene på Agder. På denne bakgrunn har...
mandag 28. mai Åmli kommune
Opning av utstilling på Elvarheim 10. juni
Velkommen til opning av utstillinga Mangfald og Mote - Folkedrakter i Åmli frå 1700- til 1900-talet på Elvarheim museum søndag 10. juni kl. 14.00
fredag 25. mai Åmli kommune
Kemneren i Østregionen ubemannet
Kemneren i Østregionen (som Tvedestrand kommune er vertskommune for)blir ubemannet på grunn av felles, ekstern fagsamling torsdag 24. mai fra. kl. 11.30 til fredag 25. mai kl. 15.00. Tilbake mandag 28. mai fra. kl. 08.00.
torsdag 24. mai Åmli kommune
Borgarleg vigsel i kommunen
Frå 1. januar 2018kan du gifte deg borgarleg i kommunen. Under kan du lese meir om tilbodet.
torsdag 24. mai Åmli kommune
Familieleirer, Danmarksturer og sommerleir!
KilandSenteret inviterer for sommeren 2018 til familieleirer på KilandSenteret,Danmarksturer for familier og sommerleir for barn og unge. NB! Tilbudene er gratis, men krever søknad. Ta kontakt med Siri B. Stensland for mer informasjon eller ved behov for hjelp til å fylle ut søknaden.
onsdag 23. mai Åmli kommune
Totalt bålforbud - tørt i skog og mark
Alle brannvesen på Agderinnfører totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs. Dette betyr at det ikke er lov til å grille eller tenne bål hverken i skog, mark eller på stranden. Du kan heller ikke bruke bålplassene i marka i denne perioden.
onsdag 23. mai Åmli kommune
Tilbakemelding på nettsida vår
Det er stadig nokon som kjem med tilbakemelding på nettsida vår via Fant du det du letteetter?. Det er vi veldig glade for, for det hjelper oss å forbetre sida. Men av og tiler tilbakemeldinga av ein slik art at vi gjerne skulle kunne svare vedkomande. Difor ber vi om atdu skriv inn...
tirsdag 22. mai Åmli kommune
På bobiltur da han fikk beskjed om milliongevinsten
Vaktmester Rune Hegglund (56) fra Flekkefjord vant lørdag 4,5 millioner kroner i Lotto.
søndag 20. mai $ Fædrelandsvennen
Hanket inn for å lære Åmli flytte fjell
De satt rimelig rett i ryggen da den tidligere sjefen for Telemarksbataljonen trakk lignelser mellom krig og kommunal strategi.
lørdag 19. mai Åmliavisa
– Vi klasseskiller folk!
Kari-Anne Håland Moe (Ap) hadde lite sansen for å bryte loven etter at kommunestyret i fjor vedtok nye retningslinjer for skoleturer i tråd med gratisprinsippet.
lørdag 19. mai Åmliavisa
Vintervedlikehold kommunale veier.
Åmli kommune ønsker tilbud på brøyting og rydding av snø, samt sandstrøing av kommunale veier og plasser for kommende 4 års periode, dvs. t.o.m. vintersesongen 2021/ 2022.
onsdag 9. mai Åmli kommune
Fagarbeider - 2. gangs utlysing
Vi har ledig en 100 % fast stilling som fagarbeider i Drifts- og vedlikeholdsteamet i Samfunnsenheten, Åmli kommune fra 1.6.2018.
tirsdag 8. mai Åmli kommune
Hevnet seg med smørsyre
Etter at 53-åringen fikk sparken hevnet han seg på sin tidligere arbeidsgiver ved å sprøyte illeluktende smørsyre rundt i bedriftens lokaler.
mandag 7. mai $ Fædrelandsvennen
Elevbedrift gir kantinetilbud
HURRA FOR KANTINE:  De er i hvert fall ikke i tvil et sekund, dette danker ut den kjedelige matpakken. For hvem vil vel ikke ha rykende fersk pizza, baguetter og smoothie, spør de. På kontraspørsmål om de ikke er redde for å bli litt bortskjemte, ser de bare på meg og...
fredag 4. mai Åmliavisa
Tvilling-thriller
Tirsdag 15.00. Piip piip. ”Hvis du vil være med på kalving, da må du komme fort!”
fredag 4. mai Åmliavisa
17. maiprogram for Åmli sentrum
I Åmli samles vi i sentrum for felles gudstjeneste, barnetog ogtaler m.m. i Rådhusparken. Etter feiringen i sentrum reiser folk uti grendene for egne arrangementer.Her finner du 17. maiprogrammet for markeringen i Åmli sentrum:
torsdag 3. mai Åmli kommune
Brosjyrebytte 10. - 29.mai
Næringsdrivande kan levere inn brosjyrer/informasjon om sine tilbod på Åmli rådhus. Her kan de også plukke opp brosjyrer frå andre i tida 10.-29.mai. 29.mai blir det arrangert brosjyrebyttedag kl 16.00 -18.00 på Elvarheim.
torsdag 3. mai Åmli kommune
Sykurs/syhelg på Trogstoga aktivitetssenter
Vi har noen ledige plasser på sykurs/syhelg fredag 4. mai fra kl. 16.00 - ca. kl.20.00 og lørdag 5.mai fra kl. 10.00 - ca. kl. 17.00. Passer for de som har sydd litt fra før av.
mandag 30. april Åmli kommune
Turkart og turguide for Åmli kommune.
Friluftsrådet Sør har startet arbeidet med turkart og turguide for Åmli kommune.
tirsdag 24. april Åmli kommune
Svømmebassenget stenger 4.mai
Svømmebassenget på skolen stenger 4. mai. Skolen arrangerer styrkeprøven fredag 4. mai. Etter sistemann er i mål, stenger bassenget for denne badesesongen. Inspektør Åmli skule
mandag 23. april Åmli kommune
Første vigsler i Åmli kommune
I dag har vi gjennomført historiens toførste vigsler her i Åmli kommune.Rådmann Christina Ødegård fikk æren av ågjennomføre dem. Spennende ny oppgave for oss. Tusen takk til brudeparene som ville gifte seg hos oss!
fredag 20. april Åmli kommune
Deler du brønn med naboen?
Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres. Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet,...
torsdag 19. april Åmli kommune
Velkommen til kurs i babymassasje
Kurs i babymassasje starter opp tirsdag24.04.18 kl. 10.00 - 11.00. Kurset er gratis og går følgende tirsdager: 08.05, 15.05, 22.05. Informasjon om kurset ligger i mappen fra helsestasjonen, påartikkelen Fysioterapi her på nettsiden, eller dere kan ta kontakt med undertegnede.
mandag 16. april Åmli kommune
AUST-AGDER

Gründerkurs salg - i Åmli
fredag 13. april Åmli kommune
Skal barnet ditt begynne på skolen til høsten?
Vi harsamlet viktig informasjon fra skolen,tildeg som har barn som skal begynne i 1. klasse tilhøsten:
tirsdag 10. april Åmli kommune
Fargerik Fest i Åmlihallen laurdag 14. april
Velkommen til Fargerik Fest for Folk Flest i Åmlihallen laurdag 14. april Kl. 15.00-17.00. Loppemarked i Oasen frå kl. 14.00. Det blir fargerikt show med musikk og dans, loddsal med fine premiar ogsmaksprøver på mat frå mange land.
mandag 9. april Åmli kommune
Prøver norsk og samfunnskunnskap våren 2018
Personer som ønsker å søke om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap, må bestå prøver i norsk og samfunnskunnskap. I Åmli vil disse prøvene bli avholdt i løpet av våren 2018:
mandag 9. april Åmli kommune
Leige av Åmlihallen 2018/2019 - søknadsfrist 15. mai
Det innførast søknadsfrist 15.mai for lån av Åmlihallen til neste skuleår. I Åmlihallen er det stor aktivitet heile året. Lag og organisasjonar i Åmli kan bruke hallen gratis på ettermiddag- og kveldstid og dei blir prioritert. Etter søknadsfristen vil...
mandag 9. april Åmli kommune
Hvordan hacke Åmli ut av spill?
Industrispionasje blir fortsatt regnet som en av de større truslene i E-tjenestens trusselvurdering for 2018. Staten jobber på spreng for å ruste Norge mot cyberangrep. En ny sikkerhetslov er vedtatt på Stortinget og en nasjonal cyberstrategi er underveis. Oddvar Håland Moe fra...
søndag 8. april Åmliavisa
Boss over brett tok gull i NM big air
En gang skal han gjøre noen ingen andre har gjort. Sette sitt navn i lufta, en brettsignatur i snøen...Markus Olimstad tok gull i NM big air, nå er han klar for X-games i mai.
torsdag 5. april Åmliavisa
KilandSenteret inviterer familier til abborfiske!
Nå begynner fiskesesongen og i den anledning inviterer KilandSenteret familier i Åmli til fiske med garn og teiner i Kilandsvannet. KilandSenteret garanterer masse abbor og ørret!
tirsdag 3. april Åmli kommune
Ang. arbeidsulykke på Nidarå
Kriseledelsen er permitert kl 15.00. Psykososialt kriseteam harden den videre oppfølgingen i saken fra Åmli kommunes beredskapsorganisasjon. Kriseledelsen i Åmli kommune
onsdag 28. mars Åmli kommune
Arbeidsulykke på sagbruket Bergene Holm,Nidarå
Åmli kommune mottok melding om en arbeidsulykke på Nidarå klokka 11.19i dag, 28.03.2018. En person er meldt omkommet. Delvis kriseledelse er satt på Rådhuset og psykososialt kriseteam er etablert. Leder psykososialt kriseteam har kontakt med lokal skadestedsleder og ledelsen ved...
onsdag 28. mars Åmli kommune
Arbeider omkom i Åmli
En mann er bekreftet omkommet i en arbeidsulykke ved en bedrift i Åmli.
onsdag 28. mars NRK
Mann omkom i arbeidsulykke i Åmli
En mann omkom i en arbeidsulykke på en trelastbedrift i Åmli onsdag formiddag.
onsdag 28. mars $ Fædrelandsvennen
Mann døde i arbeidsulykke i Åmli
En eldre mann er bekreftet omkommet i en arbeidsulykke i Åmli i Aust-Agder, melder politiet.
onsdag 28. mars VG
15 års fengsel for drap og likskjending av svoger
En 38 år gammel mann fra Åmli i Aust-Agder er i Agder lagmannsrett dømt til 15 års fengsel for å ha drept svogeren sin i Åmli i november 2016.
fredag 23. mars Dagbladet
Tilskot til lag og organisasjonar 2018
Søknadsfrist for tilskot til lag og organisasjonar i Åmli er 15. april. Det kan søkast om aktivitets- og driftsstøtte, investeringsstøtte, prosjektmidlar, etableringsstøtte og arrangementsstøtte.
fredag 23. mars Åmli kommune
Vinner av biletter til Operaen 14. april
BorghildHillestad er den heldige vinnar av to bilettar til La traviata - Operaen 10 år den 14. april. Det var ca 30 stk som meldte si interesse, ogvi har i dag foretatt høgtideleg trekning, med vitne tilstades. Vi gratulerer!
fredag 23. mars Åmli kommune
Reguleringsplan Bjønnskiknatten Hillestadheia
Planutvalget legger forslaget til reguleringsplan for del av Bjønnshiknatten på Hillestad gnr. 9, bnr. 32 ut på offentlig høring. Planforslaget skal ligge ute i minst seks uker. Vedtaket er fattet etter Plan- og bygningslovens 12-10 og 12-11.
fredag 23. mars Åmli kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

ÅMLI

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK
AUST-AGDER

FAVORITTER

Hordaland IT Utenriks Innenriks Sarpsborg 08 Telemark Kjendis Nordland Karlskrona Næringsliv Oppland Svedala Båt Bergen Vestfold Hedmark Aust Agder Mobil Rogaland Kultur
flere?
Sport Østfold Hässleholm Møre og Romsdal Fotboll Oslo Kalmar Akershus Vest Agder Odda Kvinnherad Skåne Sogn og Fjordane Buskerud Trøndelag Troms Forsvar Kristianstad Mat Menn Fiske Thailand Oskarshamn Rendalen Inrikes Kongelig Finnmark Sandnes Molde FK Tynset Eslöv Kultur Karmøy Vellinge USA Stavanger Skien Mandal Åstorp Tinn VM Bolig Politikk Musikk Kragerø Fotball Blekinge Malmö Fredrikstad Sverige Trening Mote Norway Cup Sport Tvedestrand Kunst Reise Aurskog-Høland Russland Grue Trav Lillesand 17. mai Vestby Nittedal Stockholm IK Start Spill Drangedal Osterøy Sigdal Lesja Android Risør Helse Kristiansand Turn Grane Lyngdal Barn Fauske Tesla Vær Lindås Motor Bamble Sjakk Lund Håndball Stord Salangen Hyllestad Røros Økonomi Askvoll Nesodden Hälsa Tomelilla Hvaler Moss Gausdal Sund Seljord Jølster X-games Båstad Sortland Time Suldal Ringsaker FK Haugesund Steigen Øksnes Askøy Stabæk Tranøy Näringsliv Horten Utrikes Film Ronneby Vågan Nore og Uvdal Staffanstorp Alstahaug Vefsn Vadsø Karasjok Sogndal Andøy Bil Lund Hemnes Nybro Narvik Aurdal SK Brann Alpint Ballangen Kongsvinger Kvinesdal Gjøvik Landskrona Molde Friidrett Enebakk Bodø/Glimt Høyanger Bremanger Åmot Eurovision Fedje Kommunesammenslåing Solund Nes Porsgrunn Strängnäs Meløy Landbruk Leirfjord Eidskog Helsingborg Jönköping Nordkapp Russ Lødingen Bil Hörby Tønsberg Farsund Bromölla Spania Trøgstad Dyr Mat Austrheim Liverpool Klima Eidfjord Gjerstad Voss Meland Roing Tysvær Skedsmo Nissedal Interiør Dovre Nord-Korea Askim Musik Stavanger Oilers Nordre Land Arctic Race Ski Kvinner World Series of Poker Moskenes Jevnaker Østre Toten Rælingen Sandefjord Fotball Tyrkia Gloppen Rygge Frankrike E-sport Stranda Øygarden Radøy Tromsø IL Hole Flekkefjord Stryn Vitenskap Øyer Karlshamn Engerdal Bundesliga Jakt Polen Hobøl Kviteseid Masfjorden Friluftsliv Rauma Saltdal Svelvik Mönsterås Målselv Lier Evenes Ukraina Eliteserien Champions League Israel Asker Hamar Skisport Kvæfjord Australia FA-cupen NM Audnedal Holtålen Skånland Vindafjord Giske Volvo Fildeling Toyota Forskning Rakkestad Fjaler La liga Utsira Lillestrøm SK Eid Torsken Flora Kampsport Sölvesborg Øystre Slidre Mörbylånga Råde Sjöbo Politik Danmark Valle Norway Chess Flakstad Mjøndalen IF Skodje Re Sola Arendal Tingvoll Aure Værøy Svalöv Odds BK Svalbard Film Eidsberg Brønnøy Sandøy Foto Løten Sykkel Frogn Birkenes Hadsel Bodø Båt Syria Hammerfest Östra Göinge Olofström Berlevåg Boksing Vestre Slidre Hockey Nord-Odal Åsnes Porsanger Ulvik Larvik Emmaboda Poker Ulstein Motorsport Teknik Tour of Norway Kryptovaluta Mjölby Selje Bærum Halden Rana Grimstad Modum Jobb Litteratur Vinje Skiptvet Tysfjord Skurup Rennesøy Hamarøy Klatring Søgne Bømlo Skiskyting Motorsport Kina Nannestad
ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL