Alstahaug
Debatterte viktig tema - se hva de som deltok mener
Torsdag kveld var det duket for debatt og samtalemøte om skjermbruk i skolen. Anne Mangen, professor ved lesesenteret på universitetet i Stavanger, startet foredraget ved å fortelle om læringsprosessen knyttet til skjermbruk i skolehverdagen. Hun viser til PISA undersøkelsen som ble...
fredag 11:35 $ Helgelendingen
Handelsgigant setter opp nytt byggevarehus: – Vi skal levere byens beste opplevelse
E.A. Smith ble grunnlagt av Elias Anton Smith i Trondheim i 1869, og har siden den gang vært en viktig brikke for verkstedindustrien. Men nå skal også den vanlige forbruker få bli kjent. Nå starter byggingen av Bygger'n.
fredag 05:00 $ Helgelendingen
Tillitsvalgte og verneombud: – Prosessen for etablering av hovedkontor og ledelse i Helgelandssykehuset har vært ryddig, oversiktlig og inkluderende
– Det er ingenting med forslaget slik det foreligger som bryter med Bent Høie sitt vedtak, ville Norsk Sykepleierforbund forsikre seg om. – Nei, dette bryter ikke med Høies vedtak. Vi mener det er godt innenfor, var svaret fra arbeidsgiver representert ved organisasjonsdirektør...
torsdag 22:02 $ Rana Blad
– Jo lengre tid det går fra Høies vedtak, desto mer utydelig blir det for de som skal fordele funksjoner
Ordfører Peter Talseth virket en tanke oppgitt da han torsdag skulle informere kommunestyret om siste bevegelser i sykehussaken. En sak som nærmest har delt Helgeland i to, nord og sør.
torsdag 05:00 $ Helgelendingen
11 vil bli ny kommunedirektør i Leirfjord. Kjersti er en av søkerne og har lyst til å følge i sine brødres fotspor
Det er per i dag kommet inn 11 søknader på stillingen som kommunedirektør i Leirfjord. Tidligere rådmann Jan Ove Styve forlot stillingen i sommer.
onsdag 05:00 $ Helgelendingen
– Vi ønsker å rekruttere fra hele Helgeland, om så fra hele Norge. Vi skal legge til rette for at folk skal kunne bo der de vil og arbeide i Helgelandssykehuset
Konstituert administrerende direktør Hanne Frøyshov presiserte samtidig at når det gjelder hovedkontor og ledelse så er det besluttet at hovedarbeidssted skal være der hovedsykehuset er, i Sandnessjøen.
tirsdag 18:02 $ Rana Blad
Spyling av vannledningsnett i uke 41
Her er oversikt over spyleplan for Alstahaug Kommune for byområder, Søvik, Offersøy og Tjøtta.
tirsdag 11:03 Alstahaug kommune
Stedsutvikling i en nordnorsk kystby: med landskapet som ressurs
Anne Guro Røseg og Charlotte Borchsenius har levert en masteroppgave ved NMBU i vår, der tema er hvordan Sandnessjøens attraktivitet kan styrkes gjennom stedstilpasset sentrumsutvikling.
tirsdag 10:17 Alstahaug kommune
NORDLAND

Er boka bedre enn skjerm? Brennhett tema på tidenes største FAU-møte
Det kan være på tide å reise et rødt advarselsflagg over deler av skjermbruken i skolen.
søndag 25. september $ Helgelendingen
Kritiserer Helgelandssykehuset: – Jeg oppfordrer styret til å ta affære
Hanne Nora Nilssen kritiserer Helgelandssykehuset for å la pasienter vente altfor lenge før de får tilbud om nødvendig spesialistbehandling.
søndag 25. september $ Helgelendingen
Leif fikk beskjed om at han er for gammel for operasjon: – Det aksepterer jeg ikke
Det ene kneet til Leif Rakfjord i Sandnessjøen har kranglet i lang tid. Legeundersøkelser viser at han trenger operasjon. Helgelandssykehuset anbefaler opptrening og smertestillende medikamenter.
fredag 23. september $ Helgelendingen
Søkte på jobb som direktør: – Dette var ikke bare noe jeg tenkte
Prost i Nord-Helgeland Prosti, Olav Rune Ertzeid har søkt på stillingen som administrerende direktør i Helgelandssykehuset. Han er svært tydelig på at han har mye å tilføre i foretaket, og at han ble oppfordret til å søke.
onsdag 21. september $ Helgelendingen
Arvid Einangen fyller 100 år
Arvid Krog Einangen har 20. september 2022 levd et helt århundre. Jubilanten tilbringer dagene på Åsheim Terrasse i Sandnessjøen, og ønsker ingen ekstra oppmerksomhet rundt sitt eget jubileum. Enda mindre besøk av fotograf fra Helgelands Blad. Arvid Einangen er født og...
tirsdag 20. september Helgelands Blad
Merete har kjempet i 11 år. Nå skal hun opereres i London: – Alt jeg vil er å leve
I 2011 endret verden seg radikalt for tobarnsmoren Merete Einmo fra Leirfjord. Hun ble rammet av sterke hodesmerter, og det skulle vise seg at hun fikk diagnosen klasehodepine. Fortsatt kjemper hun mot sykdommen.
tirsdag 20. september $ Helgelendingen
Ivan tar ikke gjenvalg: – Husker da jeg og Løvdahl røykte seierssigar utenfor Stortinget
Ordfører Ivan Haugland i Leirfjord har gitt klar beskjed. Han kommer ikke til å stille til gjenvalg som ordfører for en ny periode.
mandag 19. september $ Helgelendingen
Bekymret for prisoppgang: – Når man er nødt til å sette på stoppeklokka når man går i dusjen så har det gått langt
De økonomiske utfordringene står i kø denne høsten. Kostnadene til drivstoff, mat, strøm og lån har økt betraktelig. Linda Brevik gjør alt hun kan for å spare der man kan spare.
lørdag 17. september $ Helgelendingen
Siv og Øystein har skapt et unikt hjem: – Har drømt om å eie dette huset siden jeg var 15
Har du kjørt igjennom Søvikmoen, har du helt sikkert lagt merke til det gamle huset til Siv Temre og Øystein Meisfjord. Her har de lagt ned mange timer for å skape sitt drømmehjem.
torsdag 15. september $ Helgelendingen
Vedtekter for gravplassene i Leirfjord og Alstahaug kommuner
onsdag 14. september Alstahaug kommune
Vil lage gondolbane opp til Syv Søstre: – Et tilbud i verdensklasse som vil trekke mange turister hit
«Skylift Helgeland» er arbeidstittelen på et nytt prosjekt for gondolbane opp til fjellkjeden Syv Søstre. Spørsmålet er om innbyggere og politikerne ønsker prosjektet realisert.
tirsdag 13. september $ Rana Blad
Vil lage gondolbane opp til Syv Søstre: – Et tilbud i verdensklasse som vil trekke mange turister hit
«Skylift Helgeland» er arbeidstittelen på et nytt prosjekt for gondolbane opp til fjellkjeden Syv Søstre. Spørsmålet er om innbyggere og politikerne ønsker prosjektet realisert.
tirsdag 13. september $ Helgelendingen
Gravferd
Bestemmelser knyttet til gravplass, kremasjon og gravferd er fastsatt i gravplassloven, gravplassforskriften og i lokale vedtekter for gravplassen.
tirsdag 13. september Alstahaug kommune
Må betale over halv million etter tapt søksmål
Saksøkerne i en eiendomstvist i Alstahaug må ut med over en halv million kroner i saksomkostninger etter tap i lagmannsretten. I sivile saker risikerer som kjent tapende part å måtte betale både egne og motpartens kostnader for saken, hvis søksmålet ikke når fram....
tirsdag 13. september Helgelands Blad
Sjømatfirmaet sliter med krabbestank og naboer som klager – nå kan løsningen omsider være funnet
Norwegian Shores på Leines jobber fortsatt med å få slutt på lukta som sprer seg i nabolaget. Spesielle fordøyelsesenzymer i krabbeinnmat gjør jobben ekstra krevende.
tirsdag 13. september $ Helgelendingen
Bli med på Strandryddeuka
Årets landsomfattende ryddeaksjon «Strandryddeuka» pågår i år fra 9. til 18. september. Vi ønsker å engasjere våre innbyggere til å bli med og rydde naturen for avfall på avveie.
mandag 12. september Alstahaug kommune
Fem år etter raset er området ikke ryddet for steinmasser: – Jeg er lei av å klatre i en steinur for å komme meg hjem
Fem år har gått siden et ras av betydelig størrelse delte fylkesveien mellom Leirfjord og Vefsn i to. Raset ligger i dag slik det la seg i 2017, og veien er nå også stengt med bom.
fredag 9. september $ Helgelendingen
Kunngjøring av søknad om nytt landbasert forskningsanlegg for klekking, yngel og settefisk av laks, ørret og regnbueørret på lokaliteten Horvnes
I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges søknad om akvakultur i Alstahaug kommune i Nordland ut til offentlig innsyn.
fredag 9. september Alstahaug kommune
Hjørnesteinsbedriften på Tjøtta feirer 90 år: – Vi er svært stolte over våre ansatte
Onsdag feiret Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) 90 år med forsking og tilstedeværelse på Tjøtta.
fredag 9. september $ Helgelendingen
Disse ønsker den nyetablerte lederjobben
10 personer ønsker jobben som interkommunal samhandlingsleder for Helsefelleskapet Helgeland.
torsdag 8. september $ Helgelendingen
Forslag til reguleringsplan for Prestegårdsjordet, planid. 2021073
Med hjemmel i plan- og bygningslovens § 12-10 og 12-11 vedtok planutvalget, den 26.08.22, sak 22/18, å legge ovennevnte private forslag til reguleringsplan i to alternativer, med tilhørende dokumenter, ut til offentlig ettersyn og høring.
torsdag 8. september Alstahaug kommune
Dronning Sonja sendte takkebrev
Flere instanser og enkeltpersoner, som var involvert i det kongelige besøket i og omkring Sandnessjøen i sommer, har fått personlig takkebrev fra Dronning Sonja. Irena Jovic, daglig leder ved Petter Dass-museet, bekrefter at museet fikk en personlig hilsen i brevs form, noen dager etter...
torsdag 8. september Helgelands Blad
Ønsker gebyr for kjøpav kommunal eiendom
Et kommunalt behandlingsgebyr kan bli innført for kjøp av kommunal eiendom i Alstahaug. Kommunen skal stramme inn retningslinjene for salg av kommunal eiendom, og planutvalget får saken på sitt bord fredag denne uka. Den største forskjellen fra dagens retningslinjer er...
torsdag 8. september Helgelands Blad
Kan få fjernet status som vei, men Reidar fortviler ikke: – Mange har reist 259 mil en vei for å komme hit
Den gamle mosjøveien (FV 78) er nedlagt som kommunal vei, og nå kan den også bli lagt ned som vei. Eier og driver av Kvitneset Camping, Reidar Eriksen, merker ikke noe negativt for sin bedrift.
torsdag 8. september $ Helgelendingen
Fagforbundet svarer: – Ingen krav om at helsefagarbeidere skal vaske i arbeidstida
Mandag skrev iSandnessjøen om at helsefagarbeidere som jobber på sykehjemmet i Sandnessjøen må drive med renhold for å oppnå 100 prosent stilling. Tillitsvalgt i Fagforbundet understreker at slikt arbeid forgår på frivillig basis.
onsdag 7. september $ Helgelendingen
NORDLAND

Dønna regner med 60 nye laksemillioner fram til 2025
Havbruksfondet har blitt en viktig del av mange kommuners økonomi. I Dønna regner de med å få tilført 60 millioner fram til 2025. The post Dønna regner med 60 nye laksemillioner fram til 2025 appeared first on Helgelands Blad.
onsdag 7. september Helgelands Blad
Reagerer etter at han kom til stengt dør: – Jeg ba om å få en nøkkel, men det var ikke tale om
Leder av Telemuseet i Sandnessjøen, Trond Solfjeld, fikk sjokk da han i sommer kom hjem fra ferie. En skoleklasse hadde meldt sin ankomst til museet, men da Solfjeld skulle låse opp døren så virket ikke nøkkelen.
onsdag 7. september $ Helgelendingen
Tabbetyv ble innestengt i kjeller i 10–12 timer: – Han kom ut med en pose avføring
Gunnar Jürgensen som driver Jokerbutikken på Tjøtta fikk en overraskende telefon tirsdag morgen som sa at det var folk inne i kolonialbutikken hans. – Det kunne ikke være noen ansatte, fordi de er ikke på jobb så tidlig.
tirsdag 6. september $ Helgelendingen
Må vaske for å oppnå 100 prosent stilling: – Jeg skulle likt å sett at en lærer måtte vaske på skolen en dag i uka
Hanne Nora Nilssen er kritisk til at helsefagarbeidere som jobber på sykehjemmet på Åsen må jobbe som renholder for å kunne oppnå full stilling.
tirsdag 6. september $ Helgelendingen
Maja (30) fra Sandnessjøen er med på å skrive historie: – Hardt arbeid over tid lønner seg
I sommer ble det klart at Maja Trondsdatter Bonsaksen (30) blir assistenttrener for tidenes yngste landslag i fotball i Norge.
mandag 5. september $ Helgelendingen
– Det er håpløst å ha pasienter i et byggefelt
¤ Navn: Bjørn Helge Hansen.¤ Alder: Blir 76 i september.¤ Aktuell: Leder av Nordland eldreråd, leder av Landsforeningen for hjerte- og lungesykes sentrale kontrollkomite og varamedlem i kommunestyret i Alstahaug. Han har gjennom årene hatt et stort engasjement lokalt, og har...
søndag 4. september Helgelands Blad
Lisa fra Sandnessjøen tar over som kjøpmann: – Jeg følte at nå var tiden inne til å gjøre noe for meg selv
Dagligvareforretninger som den i Brasøy finnes det få av, og Lisa Mathisen Vassvik setter alle kluter til. Hun har overtatt «Nærbutikken Brasøy», og dagpendler hver dag fra og til Sandnessjøen.
søndag 4. september $ Helgelendingen
Her blir det ballbinge
Den lille grusbanen ved Sandnes barneskole skal bli til ballbinge. The post Her blir det ballbinge appeared first on Helgelands Blad.
lørdag 3. september Helgelands Blad
Utbygginger snur opp ned på Helgeland Havn: – Vefsn og Alstahaug kan måtte bytte plass
Med sin 64 prosent eierandel i Helgeland Havn IKS, er det Alstahaug som er storebror. Dette vil endre seg radikalt når den planlagte kaiutbyggingen i Mosjøen er ferdig.
lørdag 3. september $ Helgelendingen
– Har god erfaring med roboter i pleie og omsorg
Onsdag skrev vi om medisineringsrobotene som er under utprøving i Alstahaug. Bodø har allerede brukt dem i fem år. – De er kommet for å bli. Det sier Anette Skogstad i Bodø kommune. Hun er rådgiver og prosjektleder i kommunens E-helse-program og har jobbet mye med...
fredag 2. september Helgelands Blad
Lærerstreiken: – KS har et forklaringsproblem
Lærere i Alstahaug og Helgeland er så langt ikke tatt ut i streik, men det kan komme. Utdanningsforbundet mener at løsningen henger på KS. I sommer brøt forhandlingene mellom de tre utdanningsforbundene og KS sammen, og lærerne gikk ut i streik. I neste uke er 3.444 medlemmer i...
fredag 2. september Helgelands Blad
Sender SFO-organisering til politikerne
Andelen barn på skolefritidsordning øker i Alstahaug etter at det ble innført gratistimer fra dette skoleåret av. I Alstahaug må organiseringen behandles politisk. – Per nå har vi lagt 2,5 timer gratis skolefritidsordning rett etter skoletid hver skoledag. Slik blir det...
torsdag 1. september Helgelands Blad
Trosset været og marsjerte over Helgelandsbrua: – Vi har ingen flere å miste
LEVE Helgeland arrangerte lysmarsj over Helgelandsbrua.
onsdag 31. august Helgelendingen
Utbygging av fibernett - Stokka til Ura over Kleivskaret, samt Nordenget til Botn
Kommunen og Home Net har inngått avtale om utbygging av fibernett, og det er nå mulig å legge inn bestilling. Det er lansert en egen nettløsning for bestilling.
onsdag 31. august Alstahaug kommune
Trimmere på plass i nytt lokale
I juli flyttet Frisklivssentralen fra Grønnbygget og inn i nye lokaler på Øyvindssenteret. De er nå i full gang med oppleggene sine igjen. Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende tjeneste i kommunen, hvor folk kan få hjelp med å forbedre livsstilen sin. Det kan...
tirsdag 30. august Helgelands Blad
Dement beboer døde i fallulykke i omsorgsbolig: Pårørende krever gransking
Livet til 94 år gamle Leif Lorentzen fra Tjøtta kunne ikke reddes etter et stygt fall i Åsheim Terrasse i Sandnessjøen. Han pådro seg store skader, og døde som følge av fallet.
tirsdag 30. august $ Rana Blad
Dement beboer døde i fallulykke i omsorgsbolig: Pårørende krever gransking
Livet til 94 år gamle Leif Lorentzen fra Tjøtta kunne ikke reddes etter et stygt fall i Åsheim Terrasse i Sandnessjøen. Han pådro seg store skader, og døde som følge av fallet.
tirsdag 30. august $ Helgelendingen
Situasjon kom ut av kontroll på utested: – Patruljen så seg nødt til å trekke seg tilbake i frykt for å bli overmannet
En ordensforstyrrelse ved et utested viste seg å være overstadige og aggressive berusede gjester i håndgemeng med hverandre. Inne på utestedet, og etter stengetid. Nå har politiet reagert og utestedet sier at dette aldri skal skje igjen.
mandag 29. august $ Helgelendingen
Kulturminnedagene: Stedsnavnverksted
Siden mars 2022 har Alstahaug kommune i samarbeid med Alstahaug historielag, Àlost (Alstahaug og omegn slektshistorielag) og Austbø bygdesamling drevet innsamling av lokale stedsnavn. Arbeidet er godt i gang, men fortsatt er det mulig for alle
mandag 29. august Alstahaug kommune
Etablerer avdeling i Nord-Norge: – Sandnessjøen er et godt utgangspunkt for oss
Prodecon AS, som har hovedkontor i Lyssaker, etablerer nå en lokal enhet i Sandnessjøen.
mandag 29. august $ Helgelendingen
Sykehjemsbeboere på solskinnstur på fjorden
– Jeg er så imponert. De ansatte er engler, sa Randi Selnes før sykehjemsbeboere i Alstahaug dro avgårde. Hun var med da M/S «Sanna» dro til Herøy med sykehjemsbeboere. – Jeg har lyst til å reise meg og takke, men da begynner jeg bare å gråte,...
søndag 28. august Helgelands Blad
SE BILDENE: Folkefest med firebeinte og regn i brudesløret
Selv med til tider store nedbørsmengder, var det ikke mangel på besøkende i sentrum lørdag. Aktiviteter, dyr, utstillere, mat og smaksprøver, prisutdeling, seminarer, kommunekamp og ett bryllup – falt nok noe i smak hos de fleste.
lørdag 27. august $ Helgelendingen
Ruller ut vaksiner
I oktober og november skal Alstahaug igjen i gang med massevaksinasjoner i Kulturbadet. Denne gangen mot vinterens influensa-epidemi. – Vi har så god erfaring med håndteringen av korona at vi bruker samme modell på influensa-vaksineringen, sier kommunalsjef for helse og velferd, Anette...
lørdag 27. august Helgelands Blad
– Tenk bærekraftig, det er de som lykkes
– Grønne gründere og de som tenker bærekraftig er de som vil lykkes i framtiden. Det mener forfatter og foredragsholder Petter Gulli. Gulli omtaler seg som klimaaktivist og -optimist, og står bak bedriften «12 years», som driver rådgivning og opplysningsarbeid rundt...
fredag 26. august Helgelands Blad
Folkeliv, aktiviteter og god stemning - se bildene fra Horvamessa
Fredag formiddag var det folkeliv i sentrum da det var duket for offisiell åpning av Horvamessa i Sandnessjøen. Arrangørene anslår at nær to tusen mennesker var å se i gatene.
fredag 26. august $ Helgelendingen
NORDLAND

Kunngjøring av søknad om arealendring ved Mefaldskjæret
I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges søknad om akvakultur i Alstahaug kommune i Nordland ut til offentlig innsyn.
fredag 26. august Alstahaug kommune
Har funnet løsning på luktproblemet: – Vi beklager ubehaget dette har påført våre naboer
Norwegian Shore på Leines har nå funnet en løsning på stanken som kom fra krabbeavfall. Leirfjord kommune lukker nå saken, men vil gjenåpne dersom det kommer flere klager fra naboene.
fredag 26. august $ Helgelendingen
Størst i nord og viktig lokalt: – Det er et helt fantastisk tiltak
Vi har snakket med sentrale personer i Alstahaug kommune om hva landbruket og Horva har å si for kommunen.
torsdag 25. august $ Helgelendingen
Se bildene: Disse deltar på Drivkraftkonferansen
Godt over 100 personer fra næringslivet i hele regionen hadde torsdag tatt turen til Sandnessjøen for å delta på den tradisjonsrike Drivkraftkonferansen i regi av Sparebank1 Helgeland.
torsdag 25. august $ Helgelendingen
Må starte nytt skoleår uten gymsal
– Når gymsalen vår endelig åpner igjen, da blir det fest, sier rektor Kjersti Olsen på Sandnes barneskole i Sandnessjøen. I november i fjor mistet skolen gymsalen etter en vannlekkasje som forårsaket store skader på bygget. Siden da har reparasjoner blitt...
torsdag 25. august Helgelands Blad
Snakket om etterlatte etter selvmord: – Alle kan høre og ha medfølelse, men det er ikke alt man kan, eller vil si, med ord
Tirsdag kveld arrangerte LEVE Helgeland temakveld i samarbeid med Alstahaug rus – og psykiatri, på Kulturbadet bibliotek for rundt 100 frammøtte.
onsdag 24. august $ Helgelendingen
Statsråd inviterte seg selv til Sandnessjøen: – Dette har stor overføringsverdi til andre sektorer
Tirsdag ettermiddag besøkte forskings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe Sandnessjøen.
onsdag 24. august $ Helgelendingen
Gir ikke opp: – Det har vært ganske så absurd å være vitne til hvordan Bent Høies vedtak har blitt torpedert
Varaordfører i Alstahaug, og leder i Støttegruppa for Sykehuset i Sandnessjøen, Hanne Benedikte Wiig, sier at situasjonen rundt «Nye Helgelandssykehuset» oppleves som svært absurd.
tirsdag 23. august $ Helgelendingen
Konfliktrådet Nordland, avdeling Helgeland, søker etter nye meklere i Alstahaug
Å være mekler er en interessant og samfunnsnyttig oppgave der du møter mennesker i alle aldre og situasjoner som ønsker å snakke med andre for å løse konflikter eller uenigheter.
tirsdag 23. august Alstahaug kommune
Influensavaksinering i Kulturbadet fredag 28. oktober og onsdag 9. november
Vi anbefaler å forhåndsbestille time men det er også mulighet for drop-in onsdag 9. november fra 15.30-17.00. Vaksinen koster 100 kr. Det tilbys også vaksine mot lungebetennelse.Gå direkte til timebestilling
tirsdag 23. august Alstahaug kommune
Endelig oppstart for lekeplassen i Botn
Krig og dårlig vær har forsinket lekeplassene både i Botn og i sentrum. Nytt mål er å få dem ferdige nå i høst. Mandag startet grunnarbeidene i havbadet. Arbeidet med de to lekeplassene har tatt mer tid enn ventet. På torget er grunnarbeidet for lengst ferdig,...
tirsdag 23. august Helgelands Blad
Fokuserer på forebygging av selvmord: – Realiteten er at det er et altfor stort behov for oss
Den kommende uka settes det i hele landet fokus på forebygging av selvmord og etterlattes situasjon. I Sandnessjøen blir det både temakveld og aksjon.
tirsdag 23. august $ Helgelendingen
SE BILDENE: Roser og sjokolade på første skoledag
Ved barneskolene Sandnes og Ura møtte spente førsteklassinger, foreldre og ansatte opp til første skoledag mandag.
mandag 22. august $ Helgelendingen
Hytte forfaller i fjellet: – Det er beklagelig at det ser slik ut
Hytta som befinner seg ved Grytfotvannet (De syv søstre) har over lengre tid stått uberørt. Nå forfaller den.
søndag 21. august $ Helgelendingen
Foreslår å rive et av byens eldste bygg
Skal prestegården i Sandnessjøen rives eller renoveres? Dét er ett av spørsmålene Alstahaug-politikerne må ta stilling til før byggingen av nye omsorgsboliger kan starte. Prestegården i Sandnessjøen ble bygget i 1863 og omtales som en av Sandnessjøens...
lørdag 20. august Helgelands Blad
Pårørendekurs psykisk helse og rus
Er du pårørende til noen med alvorlige psykiske og/eller rusrelaterte lidelser? Ønsker du å sette av en dag for å delta på kurs om hvordan ivareta deg selv som pårørende? Nytt kurstilbud for pårørende på Helgeland med oppstart i...
torsdag 18. august Alstahaug kommune
Skolestart høsten 2022
Første skoledag for alle elever i grunnskolen er mandag 22. august. Vi ønsker gamle og nye elever velkommen til nytt skoleår.
torsdag 18. august Alstahaug kommune
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

AVISER

NORDLAND

ANNONSE

ANNONSE

2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL